Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Kan Ik Beschadigde Sectoren Repareren op Mac?

Wat zijn Slechte Sectoren op een Harde Schijf?

Slechte sectoren zijn gebieden op de harde schijf die beschadigd zijn. Deze sectoren maken uw gegevens ontoegankelijk. als het niet op zijn vroegst wordt opgelost, zou uw harde schijf defect raken. Daarom moet men slechte sectoren op Mac repareren zodra je je realiseert. Deze sectoren worden gevormd om 2 redenen, één vanwege fysieke schade en ten tweede vanwege logische fouten. Zoals je kunt raden, wordt fysieke schade veroorzaakt door stofophoping of schade veroorzaakt aan de roterende beweging van de harde schijf. Deze beschadigingen zijn blijvend en kunnen niet worden gerepareerd.Beschadigde sectoren repareren op mac

Aan de andere kant kunnen slechte sectoren die zijn veroorzaakt door logische fouten, worden gerepareerd. Deze zijn vaak het gevolg van het plotseling uitschakelen van uw computer wanneer gegevens worden geschreven of geopend. Virus- of malware-aanvallen zijn ook andere redenen voor logische slechte sectoren.Beschadigde sectoren repareren op mac.

Hoe Kan Ik Beschadigde Sectoren Repareren op Mac?

Normale bewerkingen kunnen niet worden uitgevoerd op beschadigde sectoren omdat ze niet reageren op lees- of schrijfverzoeken. Wanneer uw besturingssysteem slechte sectoren tegenkomt, markeert het dergelijke sectoren als slecht, zodat er geen bewerkingen op worden uitgevoerd. Dit voorkomt dat uw computer vastloopt telkens wanneer deze in die sectoren komt.

Het is belangrijk op te merken dat bestanden die in die sectoren zijn opgeslagen corrupt kunnen worden en daarom is het altijd een goed idee om een back-up te hebben van alle bestanden op uw systeem.

Het is misschien niet erg als er een few slechte sectoren op uw schijf zijn, maar als er een large aantal van hen, kan dit een indicatie zijn dat uw harde schijf defect is. En als het moet gegevens herstellen van defecte Mac-harde schijven, gebruik Remo Recover-software voor gegevensherstel. Al uw gegevens en partities kunnen eenvoudig worden hersteld met deze tool.

Met de toename van het aantal slechte sectoren kan het erg moeilijk zijn om toegang te krijgen tot de gegevens. Daarom is de beste manier om toegang te krijgen tot de gegevens en deze te herstellen, door een efficiënte tool voor gegevensherstel te gebruiken, zoals Remo-software voor gegevensherstel. Geïntegreerd met diepe scantechnologie, scant de tool de schijf sector voor sector en herstelt de gegevens veilig. Download en probeer de software nu gratis.

download nowdownload now

Hoe Kan Ik Beschadigde Sectoren Repareren op Mac?

Het is mogelijk om beschadigde sectoren te repareren met een ingebouwde reparatietool op je Mac. Volg de onderstaande stappen om deze tool uit te voeren.Beschadigde sectoren repareren op mac.

  1. Klik op Finder op uw Mac en kies Utilities
  2. In de Utilities menu, selecteer Disk Utility
  3. Selecteer uw harde schijf in de lijst met beschikbare harde schijven in het linkermenu
  4. Klik dan op First Aid tab en selecteer Verify Disk
  5. Wanneer u daarom wordt gevraagd, klikt u op Run zodat uw schijf kan worden gerepareerd

Uw schijf wordt gerepareerd en er wordt uitgelegd wat er is gerepareerd. Als u geen uitleg van de reparaties ziet, had uw schijf waarschijnlijk geen slechte sectoren.Software naar beschadigde sectoren repareren op mac.

Herhaal de Verify Disk proces totdat alle fouten zijn verholpen en u geen reparaties in de pop-up ziet staan. Zodra u dat punt bereikt, betekent dit dat uw schijf is gerepareerd door Disk Utility en je hebt geen slechte sectoren meer op je schijf.

Dingen om te weten

Slechte sectoren zijn een harde waarheid en kunnen over het algemeen niet worden vermeden. Natuurlijk kunt u elementaire voorzorgsmaatregelen nemen zoals uw systeem op de juiste manier afsluiten, altijd een UPS gebruiken om abrupte shutdowns te voorkomen, investeren in een goede antivirus enz. maar verder kunt u niet voorspellen waarom het gebeurt.Software naar beschadigde sectoren repareren op mac

Maar als u slechte sectoren tegenkomt, hoeft u niet in paniek te raken. Zorg ervoor dat u altijd een back-up van belangrijke gegevens hebt en wees voorbereid.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie