Hoe Breng Terug Oude UAC Windows 10?

Elke ochtend, wanneer we onze computers en laptops aanzetten, worden we gewekt met nieuwe functies en verbeteringen in onze gebruikersaccount, met dank aan Windows 10. Elke keer dat een nieuwe update wordt uitgerold en het uiterlijk en het gevoel van het besturingssysteem anders is, samen met enkele Gebruikersinterface verandert. Een zeer moderne gebruikersinterface en een nieuw dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer (UAC), waar een persoon administratieve toestemming nodig heeft of waar u zich moet authenticeren door een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Niet veel mensen zijn “laten we morgenochtend met mijn Windows 10 praten”. De meesten van ons zouden het graag stil willen hebben. En hier is Windows 10 met zijn verbeterde betere dialoogprompt.

Veranderingen zijn goed, maar niet van het soort dat Windows 10 biedt, althans niet aan de onenthousiaste gebruiker over de nieuwe dialoogprompt. Er zijn veel mensen die inloggen en beseffen hoeveel ze de oude gebruikersaccountprompt missen. Het oude gebruikersaccount was misschien handig, omdat het gemakkelijker was om het gebruikersaccount gemakkelijk te wijzigen. Dus, hier is een doorloop om de nieuwe gebruikersaccountprompt uit te schakelen. Laten we verder leren hoe breng terug oude UAC Windows 10. Voor een comfortabele ervaring die iedereen gewend is.

Breng Terug Oude UAC Windows 10:

Om de gebruikersaccountprompt in oude stijl terug te krijgen, begint u met het wijzigen van het register. Zorg ervoor dat u gefocust blijft terwijl u de wijzigingen aanbrengt. De kleinste onjuiste wijzigingen kunnen schade toebrengen aan de installatie van Windows 10. U bent slechts een paar klikken verwijderd van het terugkrijgen van uw oude gestileerde gebruikersaccount.

  • Gebruik de Windows key + Rtoetsenbord sneltoets om de te openen Run command, type Regidit, en klik OK
  • Blader door het pad:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Authentication\LogonUI\TestHooks

  • Nu u hebt gebladerd, dubbelklikt u op de XamlCredUIAvailableDWORD en verander de waarde van 1 naar 0.
  • Klik Oken sluit het register om de taak te voltooien.
  • Opnieuw opstarten is geen must om dit te laten werken. Nadat u de bovengenoemde stappen hebt voltooid, klikt u met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand en selecteert u Uitvoeren als beheerder. U ziet de oude UAC-prompt. Het is je nu gelukt om breng terug oude gestileerd UAC Windows 10.

Het afronden

De nieuwe gebruikersaccountprompt of de oude, beide hebben hetzelfde doel, het is gewoon een kwestie van gemak. Sommige mensen houden van de oude manieren…laat ons alstublieft weten welke u verkiest.

Vergeet ook niet te lezen over DiskPart Clean herstel software. Hiermee kunt u gegevens herstellen, zelfs nadat u DiskPart clean hebt gebruikt.

Hoe Breng Terug Oude UAC Windows 10? was last modified: juli 22nd, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*