Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Audiobestanden Van Geheugenkaart Te Herstellen?

In dit artikel wordt een unieke methode beschreven voor het veilig herstellen van geformatteerde geheugenkaartbestanden. De methode is geformuleerd met een diep begrip van het formatteerproces dat u helpt om eenvoudig audiobestanden van geheugenkaart te herstellen binnen enkele minuten op te halen.

Geïntegreerd met een diep scanalgoritme glijdt Remo Recover langs alle hoeken en hoeken van de SD-kaart om het bestand te vinden, te herkennen en veilig gegevens te herstellen van een geformatteerde SD-kaart.

 

 

 

Wat gebeurt er met een geheugenkaart als u deze formatteert?

Een bestandssysteem zal vooraf bepalen hoe gegevens worden gerouteerd en op fysieke sectoren van een SD-kaart worden geplaatst. Wanneer u een geheugenkaart formatteert, wordt het bestandssysteem vervangen door een nieuw. De gegevens die bij het oude bestandssysteem horen, blijven op de SD-kaart staan tot deze over is geschreven.

Notitie: Zoals hierboven uitgelegd, is het belangrijk om te stoppen met het gebruik van de SD-kaart na het herstellen verwijderde audio bestanden van geheugenkaart.

Er zijn nogal wat redenen die de formattering van de geheugenkaart veroorzaken, die aan het eind van het artikel zal worden besproken. Echter, het eigenaardige geval van een defecte geheugenkaart, formatteren is de enige oplossing om de geheugentoegang tot de SD-kaart terug te krijgen. Gelukkig kunnen Audiobestanden Van Geheugenkaart Herstellen.

Hoe audiobestanden van geheugenkaart te herstellen?

Om de hierboven genoemde redenen is het formatteren van een micro SD-kaart om logische fouten terug te zetten een uitzondering. Zodra u een defecte micro SD-kaart formatteert, krijgt u weer toegang en kunt u informatie opslaan op de micro SD-kaart.

De bestaande gegevens na het formatteren gaan echter verloren. herstellen verwijderde audio bestanden van geheugenkaart met behulp van Remo data recovery-software door het vermijden van gegevens over schrijven op opslagruimte van geformatteerde micro SD-kaart.Audiobestanden Herstellen

Om audiobestanden van geheugenkaart te herstellen, hebt u een bekwame SD-kaartterugwinnings software nodig die de bestandsstructuren en bestands systemen volledig begrijpt.

Remo Recover (Windows) – Pro: Een uitzonderlijk SD-kaart herstel software

Een bekroonde geheugenkaartterugwinningssoftware met een uniek algoritme om hoe audiobestanden van geheugenkaart te herstellen. Deze software scant elk blok van een geformatteerde geheugenkaart om bestanden binnen een korte tijd te lokaliseren en terug te zetten.

Gebruik deze software om foto’s, audiobestanden, videobestanden, documenten, systeembestanden enz. Van uw geformatteerde geheugenkaart te herstellen. Remo Herstellen geformatteerde SD-geheugenkaart recovery-software ondersteunt meer dan 300 universele bestandstypen.

Het kan gegevens herstellen van bestands systemen zoals NTFS5, NTFS, FAT32, FAT16, ExFAT, HFS+. Het is ook compatibel met alle versies van Windows OS en MacOS.

Typen ondersteunde geheugenkaart:

Populaire soorten geheugenkaarten die worden ondersteund door Remo Recover (Window) – Pro zijn SD-kaarten, MMC-kaarten, Compact Flash-kaarten, Mini / Micro SD, Memory Sticks en XD-kaarten. Het is ook compatibel met de nieuwste versies van de geheugenkaarten.Bestanden geheugenkaart terughalen.

Hoe audiobestanden van geheugenkaart te herstellen:

Om te beginnen met het herstelproces download en installeer je Remo Recover (Windows / Mac) – Pro op een pc.

Stap 1: Sluit nu de geformatteerde geheugenkaart aan op de computer met behulp van een geschikte geheugenkaartlezer. Lancering Remo Recover (Windows/Mac) –Pro programmatuur.

Stap 2: Kiezen Recover Drives van het hoofdscherm en klik op Partition Recovery in het volgende scherm

De software geeft het aantal schijven dat op de computer is geïnstalleerd en de beschikbare partities in twee rijen weer. Kies de partitie om een SD-geheugenkaart te scannen voor herstelbare bestanden.

Stap 3: Nu scant de tool volledig en worden alle herstelbare bestanden van de geformatteerde geheugenkaart weergegeven.

Als u geen bestanden kunt ophalen van de normale scanmethode, selecteert u de optie Diepe scan om elk blok van de geformatteerde geheugenkaart te doorzoeken om de bestanden op te halen.

Note: Een unieke zoekoptie voor handtekeningen is beschikbaar in de instellingen om een aangepast bestandstype te vinden op de geformatteerde geheugenkaart

Stap 4: Deze tool heeft een ingebouwde herstelsessie-optie om te voorkomen dat dezelfde stappen tijdens de volgende sessie worden herhaald herstel geformatteerde geheugenkaart bestanden.

Navigeer tussen tabbladen van het bestandstype, zoals Afbeeldingen, Audio, Video, Documenten, E-mail om ze gemakkelijk te vinden, selecteer de bestanden

Stap 5: Selecteer en sla de bestanden op in de doelmap. Een voorbeeldoptie is ook beschikbaar om het bestand te bekijken voordat het bestand wordt opgeslagen.

3 Belangrijke oorzaken voor het formatteren van een geheugenkaart:

Geheugenkaart is een van de goedkope opslagmedia om foto’s, muziekbestanden, videobestanden, documenten en andere bestandstypen op te slaan. Soms formatteert u per ongeluk een geheugenkaart en in sommige gevallen moet u de geheugenkaart met opzet formatteren en zoeken naar een methode om de audiobestanden van geheugenkaart te herstellen. Drie belangrijke oorzaken zijn

1) Geheugenkaart corruptie:

Wanneer een geheugenkaart niet reageert en u geen toegang kunt krijgen tot de bestanden, is de kans op beschadiging van de geheugenkaart groot. Dit gebeurt om verschillende redenen, zoals onjuiste verwijdering van een SD-geheugenkaart, beschadiging van het bestandssysteem, tekort aan voeding van de batterij en meer. Het formatteren van de geheugenkaart is de beste oplossing om deze weer in werkende staat te krijgen.

2) Virusaanval op SD-geheugenkaart:

Veelvoorkomende oorzaak van het probleem met de geheugenkaart is een virusaanval op de opslagmedia. Het gebruik van de geheugenkaart om een virusbesmet bestand op te slaan en over te dragen, veroorzaakt ernstige schade aan de geheugenkaart. Als u de geheugenkaart opnieuw wilt gebruiken, moet u deze formatteren en scannen met antivirussoftware. Hiermee zorgt u ervoor dat er geen kwaadaardig voorwerp meer op de SD-geheugenkaart achterblijft.

3) Verandering van bestands systeem:

De meeste merken opslagmedia formatteren de geheugenkaart met een standaard bestandssysteem als NTFS of FAT. Sommige applicaties ondersteunen niet enkele soorten bestandssystemen. De onmiddellijke oplossing is om het bestandssysteem van de geheugenkaart te wijzigen.

 Conclusie:

Een veelvoorkomende oplossing voor de hierboven besproken oorzaken is het formatteren van de betreffende geheugenkaart. Hierdoor worden de volledige gegevens van de opslagmedia gewist. In dergelijke situaties raden we aan om Remo Recover (Windows / Mac) – Pro-tool te gebruiken om de herstellen verwijderde audio bestanden van geheugenkaart. Deze tool helpt je om al je verloren foto’s, muziekbestanden, video’s en documenten van een geformatteerde geheugenkaart op te halen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie