Hoe E Mailhandtekening Maken Outlook op Maat?

Verstuurt u dagelijks enorme hoeveelheden e-mails? Ben je het zat om steeds je naam aan het einde van e-mails te typen? Dan is de beste manier om e mailhandtekening maken Outlook op maat. Heb je enig idee wat een aangepaste handtekening is? Als je het niet weet, ga dan door met dit korte informatieve artikel om volledige informatie te krijgen over alle eerder genoemde vragen.

Wat is het gebruik van E Mailhandtekening Outlook op Maat?

Met behulp van handtekeningen kunt u context aan uw e-mails toevoegen; vooral als u voor de eerste keer met een klant of iemand communiceert of als u een vergadering probeert op te zetten. Door uw telefoonnummer, kantooradres in te voeren, kunt u de planning voorkomen. De meeste mensen maken zelfs gebruik van aangepaste handtekeningen om logo’s, onvergetelijke anekdotes, verhalen in te voegen, enz.

Hoe E Mailhandtekening Maken Outlook op Maat:

  1. Open eerst Microsoft Outlook en klik op het bestandsmenu. Selecteer nu “Tools” en de klik op “Options” uit het bestandsmenu en scroll naar beneden tot en tenzij je vindt “Signature” knop en klik erop.
  2. Voordat u een nieuwe handtekening maakt, moet u ervoor zorgen dat u het juiste e-mailaccount hebt geselecteerd aan de rechterkant van Venster
  3. Klik nu op “New” optie om een nieuwe handtekening te maken. Voer de naam in die u zal helpen om het te identificeren. Zelfs u kunt talloze handtekeningen maken met unieke namen voor hen. Hiermee kun je tijdens het versturen van een bericht eenvoudig de juiste handtekening kiezen
  4. Voer uw handtekening in “Edit signature” veld. Met dit veld kunt u uw tekst opmaken met verschillende kleuren, formaten, lettertypen en zelfs virtuele kaarten of afbeeldingen toevoegen. U kunt ook links naar webpagina’s bevatten. Deze handtekening wordt toegevoegd aan het laatste deel van uw e-mails.
  5. Na het aanmaken van handtekeningen, klik op “Next” optie. In het geval dat u meerdere handtekeningen hebt gemaakt, wijst u er verschillende toe voor verschillende taken.
  6. Voor het geval dat u de handtekeningen niet automatisch hebt toegepast op elke e-mail die u verzendt, voeg deze dan naar eigen inzicht in. Om dit te doen, druk op “Message Tab” then click on “Signature” knop. De lijst met beschikbare handtekeningen wordt geopend en selecteer degene die u wenst.

Alle bovengenoemde stappen helpen u bij het maken van een aangepaste e-mailhandtekening in Outlook. Wees echter voorzichtig tijdens het uitvoeren van dit proces! Omdat een enkele fout u problemen zou veroorzaken en ze kunnen leiden tot corruptie van Outlook PST-bestanden. In dergelijke gevallen kunt u gebruik maken Remo reparatie Outlook (PST) hulpprogramma en herstel uw Outlook-profiel. Bovendien kunt u deze applicatie ook gebruiken om reparatie PST bestand niet reageert fout in slechts een paar muisklikken. Ga naar de gegeven link voor meer informatie hierover.

Hoe E Mailhandtekening Maken Outlook op Maat? was last modified: augustus 24th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*