Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe een PC te Repareren wanneer het bevriest?

Start uw pc zichzelf opnieuw op nadat deze begint te laden? Of misschien wordt het vergrendeld (hangt op) waardoor alle accessoires zoals muis, toetsenborden niet meer reageren en applicaties vastlopen. Soms kunt u zelfs spontaan een blauw scherm krijgen, terwijl u aan het werk bent om het handmatig opnieuw op te starten, waardoor u weer in hetzelfde scherm terechtkomt. Dit zijn allemaal tekenen die erop wijzen dat uw pc vastloopt. Het is een extreem vervelende situatie wanneer uw pc vastloopt tijdens uw belangrijke werk. Als uw computer regelmatig vastloopt, is het raadzaam om deze op zijn vroegst te repareren voordat deze een ernstig probleem veroorzaakt.Repareren PC vastgelopen herstellen.

Om uw pc te repareren, moet u de oorzaak achter deze bevriezing identificeren en dienovereenkomstig problemen oplossen. De meest voorkomende factoren zijn incompatibele hardware- of softwaretoepassingen, weinig schijfruimte, te veel programma’s die worden uitgevoerd bij het opstarten van de pc, problemen met virussen en spyware, enz. Elk van deze kan op verschillende manieren worden opgelost. Enkele van de veelvoorkomende oorzaken en oplossingen om ze zelf op te lossen, vindt u hieronder:

1. Controleer op virussen of spyware-infecties:

Zelfs een virusinfectie of spyware-aanval is ook een belangrijke oorzaak voor het vastlopen van uw pc. Installeer daarom eerst de antivirussoftware en koop wat spywaretools, scan het geheel grondig en verwijder de potentiële bedreigingen. Blijf de software updaten om dit in de toekomst te voorkomen.PC herstel loopt vast

2. Registerbestand corruptie

Soms, wanneer u programma’s op uw besturingssysteem installeert, bijwerkt of verwijdert, wordt uw registerbestand geladen met wat rommel en corrupte gegevens die gewoonlijk rommel worden genoemd. Dit is mogelijk niet compatibel met uw besturingssysteem en vertraagt ook uw pc.

De enige oplossing hiervoor is het opschonen van het register. Registeropruiming is de beste manier om van deze rommel af te komen; dit maakt het geheugen van uw systeem vrij om soepeler en sneller te werken en herstelt ook systeemfouten.PC bevriest regelmatig

3. Lage ruimte op de harde schijf:

Sommige programma’s hebben een grote hoeveelheid geheugen nodig om soepel te kunnen werken. Als er onvoldoende ruimte op de harde schijf is, zal uw pc vastlopen. In dergelijke gevallen ruimt u uw schijf op door ongewenste software te verwijderen en indien mogelijk uw bestanden te comprimeren. Wis ook alle tijdelijke bestanden op uw pc om dit als volgt te doen: Klik op Start > Typ %temp% > Bestanden selecteren en verwijderen.

4. Bestandsfragmentatie:

Als de bestanden gefragmenteerd zijn, kost het enorm veel tijd om alle componenten van het bestand te doorzoeken en te lokaliseren wanneer u een bestand opent. Dit maakt uw systeem traag en bevriest op zijn beurt. De beste manier om hiervan af te komen, is door uw harde schijf te defragmenteren. U kunt dit bereiken door Schijfdefragmentatie uit te voeren in Startmenu > Programma’s > Accessoires > Systeemwerkset, om de gegevensplaatsing op de harde schijf te optimaliseren voor betere prestaties en betrouwbaarheid.

5. Problemen met de harde schijf:

Oververhitting van gecrashte harde schijven leidt allemaal tot bevriezing van uw pc. Om overmatige haat kwijt te raken, moet u ervoor zorgen dat uw ventilatoren goed werken en dat er geen vuilophoping op deze ventilatoren is. controleer als volgt op uw harde schijf-fouten: klik met de rechtermuisknop op het pictogram schijf C: in “Deze computer”, selecteer het tabblad “Extra”, vink alle selectievakjes in het veld “Schijfopties controleren” aan en druk op “Nu controleren ” knop.

6. Beschadigde OS-bestanden of verouderd besturingssysteem en stuurprogramma’s:

Enkele van de meest voorkomende redenen voor het vergrendelen van uw pc zijn verouderde besturingssystemen of stuurprogramma’s. Blijf daarom altijd uw besturingssysteem en stations bijwerken of installeer het indien nodig opnieuw. Een andere reden is te wijten aan ontbrekende of beschadigde OS-bestanden. Het repareren van het besturingssysteem vervangt deze belangrijke bestanden zonder andere persoonlijke bestanden van het systeem te verwijderen. In Windows 7 en Vista wordt dit Opstartherstel genoemd en in Windows XP is het Reparatie-installatie.Harde schijf lage snelheid.

Dit zijn de veelvoorkomende factoren en situaties waardoor uw pc vastloopt en de eenvoudige manieren om uw pc te repareren. Ja, met deze stappen kunt u uw vastgelopen pc’s zelf repareren, maar ze hebben ook hun eigen nadelen. Zoals je kon zien, gaat elk van deze stappen over harde schijven, besturingssysteem, schijfopruiming. Een kleine fout kan leiden tot enorme situaties met gegevensverlies, wat de meest ondraaglijke situatie is.

Tijdens het opschonen van de schijf en het uitvoeren van een virusscan komt u op de een of andere manier ook in scenario’s voor gegevensverlies terecht. Maar dit zijn de enige manieren om uw pc te repareren wanneer deze vastloopt. U kunt uw pc niet zonder deze repareren. Wees daarom tijdens het doen altijd voorzichtig en voorzichtig. In het geval, zelfs als u uw gegevensgebruik verliest Remo Data Herstel Software om bestanden harde schijf herstellen

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie