Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Foto van Verwijderde Partitie Herstellen | Een Nuttige Gids

Denken hoe je foto van verwijderde partitie terugzetten? Remo Recover (Windows / Mac) – Pro kan foto’s herstellen van verwijderde of verloren partities in 5 eenvoudige stappen

Nadat u de partitie met opzet of per ongeluk hebt verwijderd, hebt u niet langer toegang tot foto’s die op die partitie zijn opgeslagen. Gelukkig is er een eenvoudige en haalbare oplossing om foto’s van verwijderde partities op te halen. We raden u aan om te downloaden en te gebruiken Remo Recover (Windows/Mac) – Pro hulpmiddel om foto’s van de harde schijf op te halen.

 

 

 

Wat gebeurt er nadat ik een partitie heb verwijderd?

Nadat u de partitie hebt verwijderd, wordt de opslagruimte van die partitie toegewezen als niet-toegewezen ruimte op de vaste schijf. Dit betekent niet dat foto’s die in die partitie zijn opgeslagen, volledig zijn gewist. Omdat de ruimte die wordt gebruikt door de verwijderde partitie nog steeds beschikbaar is in het systeemgeheugen en er kansen zijn op het herstellen van foto’s uit niet-toegewezen ruimte.

Wat niet te doen nadat ik een partitie heb verwijderd?

Nadat u de partitie hebt verwijderd, gebruikt u niet dezelfde harde schijf of Solid State Drive om opnieuw te partitioneren. Omdat de ruimte die wordt gebruikt door de verwijderde partitie wordt geopend om gegevens te lezen en te schrijven op dezelfde ruimte. Het ophalen van foto’s van verwijderde partities is dan niet mogelijk.

We waarschuwen u om geen proef- en foutmethoden te gebruiken om foto’s van verwijderde partities te herstellen. Probeer een vertrouwde oplossing om gegevens van een verwijderde partitie te herstellen.

Per ongeluk of opzettelijk verwijderde partitie, geformatteerde of opnieuw ingedeelde partitie en een verloren partitie als gevolg van plotselinge stroomuitval, MBR-corruptie, virusaanval en slechte sectoren zijn de meest voorkomende ontoegankelijke partitiescenario’s. Zoals eerder vermeld, is er een oplossing beschikbaar om gegevens te herstellen van alle scenario’s die we hebben besproken.

De snelste methode om foto’s te herstellen van een verwijderde, verloren of een geformatteerde partitie is door te gebruiken Remo Recover – (Windows) Pro een betrouwbare software voor gegevensherstel. Het is een soort hulpmiddel dat is geprogrammeerd om uw harde schijf of SSD grondig te scannen om de verloren foto’s van de verwijderde partitie op te halen.

Deze software herstelt gegevens van bestandssystemen zoals FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, exFAT, HFS+ op elk Windows-besturingssysteem inclusief Windows 10. Mac OS-versie is ook beschikbaar. Het herstelt ook gegevens van geformatteerd of verwijderd RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5) scheidingswanden

5 Eenvoudige stappen om foto van verwijderde partitie herstellen:

Stap 1: Downloaden en installeren Remo Recover (Windows/Mac) – Pro werktuig

Stap 2: Start de werktuig en selecteer Recover Drives optie, kies in het volgende scherm Partition Recovery 

Stap 3: Kies het station dat moet worden gescand voor de verwijderde partitie. Deze optie is ook van toepassing op geformatteerde partities en verloren partities. de verwijderde partitie en scan op herstelbare bestanden

Stap 4: Nu geeft software alle herstelbare bestanden en mappen weer, selecteer het tabblad Afbeeldingen om alle fotobestanden onder één sectie te bekijken

Als de bestanden die u zoekt niet worden opgehaald met de optie Normaal scannen, gebruikt u Smart Scan om elke sector van uw harde schijf te scannen om bestanden en mappen op te halen van verwijderde partitie.

Stap 5: Gebruik Data View of File Type View om eenvoudig toegang te krijgen tot bestanden en selecteer om foto’s van verwijderde partitie te herstellen. U kunt een voorbeeld van geselecteerde bestanden bekijken en opslaan in de gewenste doelmap.

Notitie: Bewaar de herstelde bestanden en mappen niet op hetzelfde station dat is gebruikt om de bestanden op te halen.

Wat zijn de oorzaken van ontoegankelijke partities?

1) Beschadigde partitietabel:

Het belangrijkste onderdeel van een harde schijf is de partitietabel en deze wordt door de drive gebruikt om de beschikbare partitie aan de gebruiker in bestandsverkenner weer te geven. In het geval dat de partitietabel is beschadigd of verloren is gegaan door een virusaanval, stroomstoring en om een andere reden, dan is de partitie verloren en kunt u deze niet openen.

2) Onjuiste schijfbeheer:

Bij het maken van een nieuwe partitie of het wijzigen van de grootte van een bestaande partitie zijn er mogelijkheden om de bestaande partitie te verwijderen en ontoegankelijke data is de uitkomst. Nu blijkt de verwijderde partitie niet-toegewezen ruimte en zijn er weinig kansen op gegevensherstel.

3) Harde schijf slechte sector:

Onjuist lees- en schrijfproces beïnvloedt de sectoren van de harde schijf. Als een sector wordt getroffen, wordt dit als een slechte sector aangeduid. Wanneer een slechte sector bestaat op een harde schijf, zijn er mogelijkheden voor bepaald bestandsverlies of zelfs een partitie verlies.

U kunt ook foto’s herstellen van de back-up die is gemaakt met een externe harde schijf of een cloudback-up. Maar het grootste nadeel is dat niet alle bestanden en mappen van de harde schijf voor back-up kunnen worden geselecteerd. In dat geval staan wij erop dat u Remo Recover Windows / Mac -Pro kiest om foto’s van een verwijderde partitie te herstellen.

Belangrijkste aanbevelingen na het herstellen van foto’s van verwijderde partitie:

1) We raden u aan om een regelmatige back-uproutine te hebben om te voorkomen dat u waardevolle gegevens verliest.

2) Gebruik niet dezelfde harde schijf totdat u gegevens herstelt met behulp van software voor gegevensherstel, zoals Remo Recover (Windows / Mac) – Pro.

3) Wees voorzichtig met het beheren van harde schijf partities om weg te blijven van per ongeluk verwijderen van een partitie. Gebruik geen ongeautoriseerde software van derden om een harde schijf toe te voegen of te verwijderen.

4) Controle van de harde schijf op slechte sectoren kan mogelijk gegevensverlies voorkomen.

Boven uitgelegd methode met Remo Recover (Windows/Mac) – Pro is de beste methode om foto’s te herstellen van een verwijderde partitie, geformatteerde of verloren partitie van een harde schijf. Het volgen van een andere foutieve methode kan leiden tot schade aan de harde schijf en tot permanent gegevensverlies.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie