Hoe Foto Verwijderde Partitie Terughalen

denken hoe foto verwijderde partitie terughalen? Remo Recover (Windows/Mac) – Pro kan foto’s herstellen van verwijderde of verloren partitie in 5 eenvoudige stappen

Nadat u de partitie opzettelijk of per ongeluk hebt verwijderd, hebt u geen toegang meer tot foto’s die in die partitie zijn opgeslagen. Gelukkig is er een gemakkelijke en haalbare oplossing voor foto verwijderde partitie herstellen. We raden u aan te downloaden en te gebruiken Remo Recover (Windows/Mac) – Pro tool om foto’s op te halen van de harde schijf.

Wat gebeurt er nadat ik een partitie heb verwijderd?

Nadat u de partitie hebt verwijderd, wordt opslagruimte van die specifieke partitie toegewezen als niet-toegewezen ruimte op de harde schijf. Dit betekent niet dat foto’s die in die partitie zijn opgeslagen, volledig zijn gewist. Omdat de ruimte die wordt gebruikt door de verwijderde partitie nog steeds beschikbaar is in het systeemgeheugen en er kansen zijn om foto’s te herstellen van niet-toegewezen ruimte.

Wat moet ik niet doen nadat ik een partitie heb verwijderd?

Nadat u de partitie hebt verwijderd, gebruikt u niet dezelfde harde schijf of solid-state schijf om opnieuw te partitioneren. Omdat de ruimte die wordt gebruikt door de verwijderde partitie wordt gebruikt om gegevens op dezelfde ruimte te lezen en te schrijven. Het ophalen van foto’s uit de verwijderde partitie is dan niet mogelijk.

We waarschuwen u om geen proef- en foutmethoden te gebruiken foto verwijderde partitie terughalen. Probeer een vertrouwde oplossing om gegevens van verwijderde partities te herstellen.

Per ongeluk of opzettelijk verwijderde partitie, geformatteerde of opnieuw geformatteerde partitie en een verloren partitie door plotselinge stroomuitval, MBR-corruptie, virusaanval en slechte sectoren zijn de meest voorkomende ontoegankelijke partitiescenario’s. Zoals eerder vermeld, is er een oplossing beschikbaar om gegevens te herstellen van alle scenario’s die we hebben besproken.

De snelste methode om foto’s te herstellen van een verwijderde, verloren of geformatteerde partitie is met behulp van Remo Recover – (Windows) Pro een betrouwbare data recovery software. Het is een soort hulpmiddel dat is geprogrammeerd om uw harde schijf of Solid State Drive diep te scannen om de verloren foto’s op te halen uit de verwijderde partitie.

Deze software herstelt gegevens van bestandssystemen zoals FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, exFAT, HFS+ op elk Windows-besturingssysteem, inclusief Windows 10. Mac OS-versie is ook beschikbaar. Het herstelt ook gegevens van geformatteerde of verwijderde RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5) scheidingswanden

5 Eenvoudige stappen om foto’s te herstellen van verwijderde partitie:

Stap 1: Download en installeer Remo Recover (Windows / Mac) – Pro-tool

Stap 2: Start de tool en selecteer Recover Drives optie, kies in het volgende scherm Partition Recovery 

Stap 3: Kies de schijf om naar de verwijderde partitie te scannen. Deze optie is ook van toepassing op geformatteerde partitie en verloren partitie. de verwijderde partitie en scan op herstelbare bestanden

Stap 4: Nu geeft de software alle herstelbare bestanden en mappen weer, selecteer het tabblad Afbeeldingen om alle fotobestanden in één sectie te bekijken
Als de bestanden die u zoekt niet worden opgehaald met de optie Normaal scannen, gebruikt u Smart Scan om elke sector van uw harde schijf te scannen om bestanden en mappen op te halen uit de verwijderde partitie.

Stap 5: Gebruik Data View of File Type View om eenvoudig toegang te krijgen tot bestanden en selecteer om foto’s van verwijderde partities te herstellen. U kunt een voorbeeld van geselecteerde bestanden bekijken en Opslaan in de gewenste doelmap.

Notitie: Bewaar de herstelde bestanden en mappen niet op dezelfde schijf die werd gebruikt om de bestanden op te halen.

Wat zijn de oorzaken van ontoegankelijke partities?

  • Beschadigde partitietabel:

Het belangrijke onderdeel van een harde schijf is de partitietabel en deze wordt door de schijf gebruikt om de beschikbare partitie aan de gebruiker in file explorer weer te geven. In het geval dat de partitietabel is beschadigd of verloren is gegaan door een virusaanval, stroomtekort en een andere reden, is de partitie verloren en heeft u geen toegang meer tot deze partitie.

  • Onjuist schijfbeheer:

Tijdens het maken van een nieuwe partitie of het wijzigen van het formaat van een bestaande partitie zijn er mogelijkheden om de bestaande partitie te verwijderen en ontoegankelijke gegevens zijn de uitkomst. Nu blijkt de verwijderde partitie niet-toegewezen ruimte te zijn en zijn er weinig kansen op gegevensherstel.

  • Harde schijf slechte sector:

Een onjuist lees- en schrijfproces beïnvloedt de sectoren van de harde schijf. Als een sector wordt getroffen, wordt dit een slechte sector genoemd. Wanneer er een slechte sector op een harde schijf bestaat, zijn er mogelijkheden voor bepaald bestandsverlies of zelfs partitieverlies.

U kunt ook foto’s herstellen van de back-up die is gemaakt met een externe harde schijf of een cloudback-up. Maar het grote nadeel is dat niet alle bestanden en mappen op de harde schijf mogelijk niet als back-up worden geselecteerd. In dat geval staan we erop dat u Remo Recover (Windows / Mac) – Pro kiest om foto’s van de verwijderde partitie te herstellen.

Belangrijkste aanbevelingen na het herstellen van foto’s van verwijderde partitie:

  1. We raden u aan een regelmatige back-uproutine te hebben om te voorkomen dat u waardevolle gegevens verliest.
  2. Gebruik niet dezelfde harde schijf totdat u gegevens herstelt met behulp van software voor gegevensherstel zoals Remo herstellen (Windows / Mac) – Pro.
  3. Wees voorzichtig met het beheren van partities op de harde schijf om te voorkomen dat u per ongeluk een partitie verwijdert. Gebruik geen ongeautoriseerde software van derden om een harde schijf toe te voegen of te verwijderen.
  4. Controle van de harde schijf voor slechte sectoren kan mogelijk gegevensverlies voorkomen.

Boven uitgelegd methode gebruiken Remo Recover (Windows/Mac) – Pro is de beste praktijk om foto’s te herstellen van verwijderde partities, geformatteerde of verloren partities van een harde schijf. Het volgen van een andere defecte methode kan schade aan de harde schijf veroorzaken en permanent gegevensverlies veroorzaken.

Hoe Foto Verwijderde Partitie Terughalen was last modified: december 18th, 2019 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*