Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Gebruikersprofiel Herstellen Windows 10 Verloren na de Update van Oktober 2018

windows 10 october updateNa veel geroezemoes rond de jubileumupdate, ook wel de update van oktober 2018 genoemd, is nu eindelijk beschikbaar om te downloaden. Er zijn veel gebruikers die de update al hebben geïnstalleerd en een paar bugs worden gerapporteerd op verschillende sociale netwerken zoals Reddit, Twitter en tal van andere forums.

Een van die problemen die veel paniek en bezorgdheid onder de gebruikers veroorzaakt, is het verwijderen van gebruikersdirectory-informatie of persoonlijke bestanden zoals muziek, documenten, bestanden en andere media kort na de installatie van de update van oktober. Daarom zullen we alle zorgen over de update bespreken en leren hoe gebruikersprofiel herstellen Windows 10 verloren na de update van Oktober 2018 in de volgende onderafdelingen.

Meer informatie over de Windows-update van oktober 2018

Hoewel de update na 9 oktober 2018 in de vorm van een prompt wordt uitgerold, kunnen gebruikers nog steeds upgraden vanaf het Install Now optie van Windows Update tab of Media creation tool van het Microsoft Downloadcentrum.

Notitie: Vanwege een aantal functionele afwijkingen die zijn gemeld na de recente update, wordt het ten zeerste aanbevolen om een volledige back-up van uw Windows-computer te maken voordat u de update installeert. Als u nog steeds niet zeker weet welke back-up al uw bestanden bevat, kunt u met Microsoft de Windows-update tot 365 dagen uitstellen zonder uw beveiligingsupdates te stoppen.

Hieronder volgen de verschillende scenario’s die zijn gerapporteerd na de upgrade naar build 1809 van Windows 10:

Volgens het bericht van een gebruiker op Twitter, de documenten die zijn opgeslagen in de gebruikersdirectory die gebruikers / JohnDoe is en niet op OneDrive, heeft de update geresulteerd in het verwijderen van alles op de locatie met de bovengenoemde root-directory.

Volgens een bericht van een gebruiker op Reddit is er gegevensverlies opgetreden op twee van zijn Windows 10-pc’s. De verloren gegevens waren onder meer foto’s en documenten van de afgelopen vijf jaar. De Reddit-gebruiker heeft expliciet vermeld dat hij de verloren gegevens niet in de map OneDrive of windows.old heeft gevonden.

Een van de andere problemen die door de update van oktober werden veroorzaakt, betrof het overmatige processorgebruik van de computers met een oudere versie van het Intel-audiodisplay-stuurprogramma (intcdaud.sys) variërend van 10.25.03 naar 10.25.08. Als gevolg hiervan is ook de batterijduur van deze computers afgenomen. Microsoft heeft het probleem echter al geïdentificeerd en de update geblokkeerd voor respectievelijke computers die naar verwachting de bovengenoemde stuurprogrammaversies zullen hebben.

Kunnen verloren gegane gegevens na de update worden hersteld?

De bijzonderheid van dit specifieke scenario voor gegevensverlies is dat geen van de gebruikers die gegevens verloren zijn gegaan na de upgrade, de verloren informatie noch in de map “Windows.old” noch in de “Prullenbak” kon vinden. De verloren bestanden worden ook niet omgeleid naar OneDrive of een andere lokale opslag. Mensen hebben ook systeemherstel geprobeerd, wat in geen van de gemelde gevallen werkte.

Omdat de grootste zorg het gegevensverlies blijft, kan deze uitdaging worden aangegaan door te gebruiken geavanceerd gegevensherstel software. U hoeft geen spijt meer te hebben van het maken van een back-up van uw computer. Gebruik gewoon de achtstaps-zelfstudie in de volgende sectie van dit artikel om Windows te herstellen en uw verloren gegevens zonder problemen terug te krijgen.

8 Stappen naar Gebruikersprofiel Terughalen Windows 10 Verloren na de Update van Oktober 2018

Download en installeer Remo Recover Pro

  1. Selecteer Recover lost filesna het openen van de applicatie
  2. Kies het station dat gegevensherstel nodig heeft [lokale schijf (C 🙂 voor verloren gebruikersgegevens]
  3. U kunt een aanvullende scan voor specifieke bestandstypen uitvoeren door de juiste te selecteren in de volgende prompt en op te klikken next
  4. Kies in het volgende scherm de gescande bestanden of mappen die u wilt herstellen en klik op next
  5. Klik yesom de herstelsessie op te slaan als u het herstel op een later tijdstip wilt hervatten
  6. Selecteer de bladerknop op het scherm om een locatie te kiezen voor het opslaan van herstelde gegevens en klik op next
  7. Gefeliciteerd, de verloren gegevens als gevolg van de update van oktober worden hersteld op de gewenste opslaglocatie

Ten slotte, omdat de gevolgen na de update te willekeurig lijken en geen patronen volgen om afwijkingen te voorspellen. De eerdere gevallen van willekeurige bestandsverwijdering na upgrade naar Windows 10 als referentie zijn ook een doodlopende weg gebleken. Daarom zou de verstandigste actie zijn om de update uit te stellen en te wachten tot Microsoft de patch uitrolt om de gemelde zorgen van Windows-gebruikers over de hele wereld op te lossen. Hopelijk is de update van oktober 2018 geruststellend.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie