Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Herstel Photoshop Bestand – Verwijderde/Niet-Opgeslagen/Gecrashte Photoshop Bestanden

Samenvatting: Urenlang aan PhotoShop-bestanden werken en ze goedkoop kwijtraken door ze per ongeluk te verwijderen of te verliezen door veelvoorkomende PhotoShop-fouten. Gelukkig hebben we je gedekt met dit artikel. Alles wat u moet weten over het herstellen van PhotoShop-bestanden, of deze nu verwijderd of verloren zijn. Blijf tot het einde van het artikel om gemakkelijk verwijderde of verloren PhotoShop-bestanden te herstellen, maar ook om PSD-bestanden te repareren die beschadigd of corrupt zijn.

Met de Photoshop-toepassing kunt u afbeeldingen pixel voor pixel bewerken en een laag over laag toevoegen, die worden opgeslagen in de vorm van grote .psd-bestanden. Grotere PSD-bestanden nemen veel tijd in beslag om te renderen. Omgaan met Photoshop-bestanden kan behoorlijk lastig zijn. Omdat u aan grote PSD-bestanden blijft werken, komen menselijke fouten of softwarecrashes vrij vaak voor. Weten hoe u een Photoshop-bestand kunt herstellen, is erg belangrijk, aangezien één PSD het werk van uw hele maand kan zijn.

In dit artikel leert u de volgende manieren om verloren Photoshop-bestanden te herstellen:

Ongeacht de oorzaak, als u een Photoshop-bestand kwijtraakt, gaat veel van uw tijd en moeite verloren. Gelukkig zijn er veel aanbevolen manieren om u te helpen het Photoshop-bestand te herstellen. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Er kunnen verschillende manieren zijn om gecrashte of verloren PSD-bestanden te herstellen, maar er is maar één manier om verwijderde PSD-bestanden te herstellen. Die een PSD-software voor het herstellen van bestanden gebruikt, ontworpen met nauwkeurige scanalgoritmen, Remo zorgt ervoor dat zelfs permanent verwijderde PSD-bestanden worden hersteld met slechts een paar simpele klikken. Klik dus op de downloadknop en begin met herstellen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Wanneer u de Photoshop-toepassing per ongeluk beëindigt of als het systeem abrupt is afgesloten, openen Photoshop CS5 en latere versies automatisch het vorige PSD-bestand en kunt u er verder aan werken. Als de cachebestanden echter beschadigd of vervangen zijn, wordt het bestand mogelijk niet geopend.

Hoe Gecrasht Photoshop Bestand Herstellen?

Om gecrashte Photoshop-bestanden te herstellen, klikt u op de File tabblad in Photoshop CS 6 of lagere versie en vind Open Recent optie. Zodra u de muis over de optie Recent openen beweegt, kunt u het bestand zien waaraan u werkte en dubbelklikken om het niet-opgeslagen PSD-bestand te openen. Als u het gecrashte Photoshop-bestand niet kunt herstellen, een geavanceerder

Herstel Gecrashte Photoshop Bestanden uit de Map Autosave

Om Photoshop-bestandsherstel uit te voeren vanaf de Auto Recover map moet u eerst controleren of de optie is ingeschakeld in Photoshop CC of Photoshop 2020. U kunt een vergelijkbare optie zelfs vinden in Adobe InDesign, waarmee gebruikers niet-opgeslagen of verloren InDesign bestanden herstellen met Auto Recover optie.

Heeft Photoshop automatisch opslaan? Hoe controleer ik of Autosave is ingeschakeld in Photoshop?

Photoshop heeft een indrukwekkende functie genaamd Autosave waarmee de gebruiker het Photoshop-bestand regelmatig op de achtergrond kan opslaan. Dit is erg handig in het geval dat Photoshop vastloopt of abrupt wordt afgesloten. U kunt het Photoshop-bestand eenvoudig herstellen vanuit automatisch opslaan.

  • Klik op de Edit tabblad

recovering deleted photoshop files

  • Selecteer vervolgens Preferencesaan de onderkant

recover lost photoshop files

  • Nu binnen General,vind de File Handling tabblad aan de linkerkant.

restoring the deleted or lost photoshop files

  • Controleer in de sectie Bestandsverwerking of de Automatically Save Recovery information everyselectievakje is gemarkeerd. Met de vervolgkeuzelijst kunt u uw autosave-interval verhogen of verlagen.

Deze methode herstelt het Photoshop-bestand na de crash alleen als automatisch opslaan was ingeschakeld voordat het Photoshop-bestand verloren ging.

Waar Worden Photoshop AutoSave Bestanden Opgeslagen?

Met Photoshop kunt u uw tijdelijke voortgang van bestanden blijven opslaan in een map met de naam Automatisch herstellen die zich in het volgende pad bevindt:

Primary drive(C:)/Users/username(profile name)/AppData/Roaming/Adobe Photoshop CS6/AutoRecover

Herstel Verloren PSD Bestanden uit de Photoshop Temp Map

Wanneer u aan Photoshop-bestanden werkt, gebruikt de PS-toepassing de map Temp om uw werk in uitvoering op te slaan. Dit wordt gedaan om de verwerkingsbelasting die door de toepassing op het RAM wordt uitgeoefend te verminderen.

Deze bestanden staan in de map Temp, zelfs als Photoshop crasht. Om preciezer te zijn, de tijdelijke Adobe Photoshop-bestanden staan op de computer zolang de toepassing niet op de juiste manier wordt beëindigd

Met een beetje geluk kunnen deze niet-opgeslagen .psd-bestanden in de map Temp soms fungeren als een back-up die kan worden gebruikt om bestanden te herstellen nadat Photoshop is gecrasht. Gebruik de onderstaande stappen om het PSD-bestand uit de tijdelijke map te herstellen:

Hoe niet-Opgeslagen Photoshop Bestand Terughalen?

Tijdelijke bestanden zijn levensreddend in veel ongelukkige scenario’s, en bijna alle producten van Adobe maken tijdelijke bestanden. Een eenvoudige Adobe-tool zoals Acrobat reader maakt bijvoorbeeld ook tijdelijke PDF-bestanden die gebruikers kunnen verloren PDF bestanden herstellen met behulp van tijdelijke PDF-bestanden.

  • Open “This PC” en dubbelklik op “C:” rijden waar al uw app-gegevens zich bevinden
  • Dubbelklik op de Usersen klik op de juiste gebruikersnaam
  • Nu open AppDatamap en kies Local map om te zoeken Temp map
  • Open Tempmap om de bestanden te lokaliseren die over het algemeen worden genoemd als tijdelijke Photoshop-bestanden die eindigen op een willekeurig getal
  • Open elk bestand met Photoshop CC of CS6 om het psd Photoshop-bestand te vinden waarnaar u op zoek bent

recovered-psb-file

  • Hernoem ten slotte de bestandsextensie van .tmpnaar .psd/.psb/.pbb dienovereenkomstig om Photoshop-bestandsherstel te bereiken

U kunt een vergelijkbare methode volgen om het Photoshop-bestand op een Mac-computer te herstellen nadat u vind tijdelijke Photoshop bestanden op Mac. Helaas is deze methode niet betrouwbaar omdat u het exacte tijdelijke Photoshop-bestand moet vinden. Omdat de tijdelijke bestanden een willekeurige naam hebben, is het erg ingewikkeld om te vinden. Gelukkig vindt u in het volgende gedeelte de zeer geteste methode om PSD-bestanden te herstellen met het beste slagingspercentage.

Hoe Verwijderde Photoshop Bestand Herstellen?

Om verwijderde of verloren Photoshop-bestanden te herstellen, hebt u professionele bestandsherstelsoftware nodig. Remo Recover is de software die u gratis kunt proberen om verwijderde of verloren Photoshop-bestanden te herstellen. De tool is gebouwd met geavanceerde opties voor bestandsherstel en kan u gemakkelijk helpen uw PSD-bestanden in een mum van tijd terug te krijgen. Download en probeer de tool nu gratis.

free-download-for-win free-download-for-mac

Stappen om Verwijderde, Verloren, niet-Opgeslagen PSD Bestanden Herstellen met Remo Herstellen

Download en installeer Remo bestand herstel software en volg de onderstaande stappen om verloren of verwijderde Photoshop-bestanden te herstellen.

Stap 1: Start de applicatie en klik op de schijf waarvan u de verloren of verwijderde Photoshop-bestanden wilt herstellen

Stap 2: Klik op de Scan knop om het scanproces te starten

Launch the Remo Recover software to recover deleted PSD file

Stap 3: Na voltooiing van het scanproces geeft de tool herstelde gegevens weer. Selecteer de PhotoShop-bestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover optie

save the recovered PSD file

Stap 4: Blader nu naar een locatie om het herstelde Photoshop-bestand op te slaan.

Notitie: Als u een probleem vindt met de herstelde PSD-bestanden, kunt u ze eenvoudig repareren met behulp van Remo PSD reparatie software.

Conclusie:

Photoshop is een van de beste platforms om afbeeldingen te bewerken, het kan veel tijd en middelen kosten om het bestand in Photoshop te bewerken. Het verliezen van een belangrijk Photoshop-bestand kan erg frustrerend zijn. De oplossingen die in het artikel worden genoemd, helpen u bij het herstellen van niet-opgeslagen bestanden en het herstellen van Photoshop-bestanden na een crash. Als u de verloren Photoshop-bestanden niet kunt vinden, download en gebruik dan de Remo Photoshop-herstelsoftware om het verwijderde Photoshop-bestand te herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410

Geef een reactie