Hoe Herstel Photoshop-Bestand – Verwijderde/Niet-Opgeslagen/Gecrashte Photoshop-Bestanden

Als geavanceerde software kunt u met Photoshop afbeeldingen pixel voor pixel bewerken en laag over laag toevoegen die worden opgeslagen in de vorm van grote .psd-bestanden die veel tijd kosten om te renderen. Omgaan met Photoshop-bestanden kan best lastig zijn. Omdat je blijft werken aan grote psd-bestanden, is het vanwege menselijke fouten of softwarecrashes erg belangrijk om te weten hoe je het Photoshop-bestand kunt herstellen.

In dit artikel leert u de volgende manieren om verloren Photoshop-bestanden te herstellen:

  1. Herstel crash PSD-bestanden met behulp van het recente tabblad
  2. Adobe Photoshop-bestand herstellen na een crash
  3. Herstel verloren PSD-bestanden met Photoshop Temp-bestanden
  4. Een verwijderd Photoshop-bestand herstellen

Ongeacht de oorzaak, als u Photoshop-bestanden kwijtraakt, gaat veel tijd en moeite verloren. Gelukkig zijn er veel aanbevolen manieren om u te helpen recover Photoshop file. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Herstel PSD-, PSB-, PBB-bestanden volledig zonder componenten te missen met behulp van Remo Herstellen, onberispelijke Photoshop-software voor bestandsherstel. Met behulp van de “bestandstype weergave-optie” filtert u snel het Photoshop-bestandstype dat u wilt herstellen en het Photoshop-bestand wilt ophalen. Download de proef nu en bekijk het gemak van het herstellen van het Photoshop-bestand in alle PS-versies …
free-download-for-winfree-download-for-mac

Verschillende methoden om het Photoshop-bestand te herstellen

Hoewel er meerdere manieren zijn om PSD-bestanden of andere bestanden zoals PSB of PBB te herstellen, is het nog steeds erg lastig om een Photoshop-bestand te herstellen. Hieronder staan een paar gratis methoden die u kunt implementeren voordat u Photoshop-software voor bestandsherstel gebruikt.

Wanneer u per ongeluk de Photoshop-toepassing beëindigt of als het systeem abrupt wordt afgesloten, openen Photoshop CS5 en latere versies automatisch het vorige PSD-bestand en kunt u verder werken. Als de cachebestanden echter zijn beschadigd of vervangen, wordt het bestand mogelijk niet geopend.

Hoe kan ik een gecrasht Photoshop-bestand herstellen?

Om in dergelijke gevallen Photoshop-bestanden te herstellen, klikt u op file tab in Photoshop CS 6 of lagere versie en zoek Open Recent keuze. Nadat u de muis over de optie Recent openen hebt geplaatst, kunt u het bestand zien waaraan u werkte en dubbelklikken om het niet-opgeslagen PSD-bestand te openen. Als u niet-opgeslagen Photoshop-bestanden niet geavanceerder kon herstellen

Herstel gecrashte Photoshop-bestanden van Autosave Folder

Om Photoshop-bestandsherstel uit te voeren vanaf de Auto Recover map moet u eerst controleren of de optie is ingeschakeld in Photoshop CC of CS6. u kunt een vergelijkbare optie zelfs op Adobe InDesign vinden, waarmee de gebruiker dat kan herstel niet-opgeslagen of verloren InDesign-bestanden met Auto Recover keuze.

Hoe te controleren of automatisch opslaan is ingeschakeld in Photoshop?

Klik op Edit tab en selecteer vervolgens Preferences onderaan kies je nu Algemeen en zoek je File Handling tab links. Controleer in het gedeelte Bestandsbeheer of de Automatically Save Recovery information every selectievakje is gemarkeerd. Met de vervolgkeuzelijst kunt u uw interval voor automatisch opslaan verhogen of verlagen.

Deze methode herstelt het Photoshop-bestand alleen na een crash als automatisch opslaan is ingeschakeld in Photoshop voordat het Photoshop-bestand is verloren.

Waar worden Photoshop AutoSave-bestanden opgeslagen?

Met Photoshop kunt u uw tijdelijke voortgang van bestanden blijven opslaan in een map met de naam Automatisch herstellen die bestaat in het volgende pad:

Primary drive (C:)/Users/username (profile name)/AppData/Roaming/Adobe Photoshop CS6/AutoRecover

Herstel verloren PSD-bestanden van Photoshop Temp Folder

Wanneer u aan Photoshop-bestanden werkt, gebruikt de PS-toepassing de map Temp om uw lopende werk op te slaan. Dit wordt gedaan om de verwerkingsbelasting van de applicatie op RAM te verminderen.

Deze bestanden bestaan in de map Temp, zelfs als Photoshop crasht. Om preciezer te zijn: de tijdelijke Adobe Photoshop-bestanden staan op de computer zolang de toepassing niet correct wordt beëindigd

Tot een geluk, deze crashed .psd files in de map Temp kan soms fungeren als een back-up die kan worden gebruikt om het Photoshop-bestand na een crash te herstellen. Gebruik de onderstaande stappen om het PSD-bestand uit de tijdelijke map te herstellen:

Hoe niet-opgeslagen Photoshop-bestand te herstellen?

Tijdelijke bestanden zijn levensreddend in veel ongelukkige scenario’s en bijna alle producten van Adobe maken tijdelijke bestanden. Een eenvoudige Adobe-tool zoals Acrobat Reader maakt bijvoorbeeld ook PDF-tijdelijke bestanden die de gebruiker kan maken verloren PDF-bestanden herstellen met behulp van PDF tijdelijke bestanden.

  • Open “This PC” en dubbelklik op het station “C:” waar al uw app-gegevens bestaan
  • Dubbelklik op de Users en klik op de juiste Username
  • Nu open AppDatamap en kies Local map om te vinden Temp map
  • Open Tempmap om de bestanden te zoeken die over het algemeen worden aangeduid als Photoshop-tijdelijke bestanden die eindigen met een willekeurig nummer
  • Open elk bestand met Photoshop CC of CS6 om het psd photoshop-bestand te vinden dat u zoekt
  • Hernoem ten slotte de bestandsextensie van .tmpnaar .psd/.psb/.pbb dienovereenkomstig om Photoshop-bestandsherstel te bereiken

U kunt een vergelijkbare methode volgen om het Photoshop-bestand op de Mac-computer te herstellen je vindt Temp-bestanden van Photoshop op Mac. Helaas is deze methode niet betrouwbaar omdat u het exacte Photoshop tijdelijke bestand moet vinden. Omdat de tijdelijke bestanden een willekeurige naam hebben, is het erg ingewikkeld om te vinden. Gelukkig vindt u in de volgende sectie de sterk geteste methode om PSD-bestanden te herstellen met het beste slagingspercentage.

Hoe Photoshop-bestanden herstellen?

Om verwijderde Photoshop-bestanden te herstellen, hebt u professionele PSD-herstelsoftware nodig. Zoals eerder besproken, hebben alle bovengenoemde methoden een zeer lage kans op het herstellen van verloren Photoshop-bestanden vanwege hun respectieve nadelen. Ook kunt u verwijderde Photoshop-bestanden niet herstellen met de bovenstaande methoden. De taak van het herstellen van een verwijderd Photoshop-bestand kan worden gedaan met behulp van professionele software voor gegevensherstel.

Daarom is de beste manier om bestandsherstel uit te voeren met behulp van Photoshop file recovery software: Remo Recover.

Of het nu gaat om het ophalen van uw verwijderde Photoshop-bestanden of verloren PSD-bestanden vanwege een crash, dit PSD-bestandherstelprogramma is de ultieme oplossing. Met zijn efficiënte scanalgoritme scant de software uw schijf op verschillende bestandsindelingen zoals .psb-indeling of PSD-indeling en kunt u het bestandstype filteren op basis van de herstelde resultaten. Download en probeer Remo Herstellen software nu gratis.
free-download-for-winfree-download-for-mac

Hoe verwijderde, verloren, niet-opgeslagen PSD-bestanden te herstellen

Download en installeer Remo Software voor bestandsherstel en volg de onderstaande stappen om verloren of verwijderde Photoshop-bestanden te herstellen.

Stap 1: Start de applicatie, klik op Recover File, selecteer de schijf om verloren of verwijderd Photoshop-bestand te herstellen

Stap 2: Klik op Scan knop om het scanproces te starten

Stap 3: Na voltooiing van het scanproces geeft het hulpprogramma het herstelde PSD-bestand weer in Data view en File Type view

Stap 4: Als u het verwijderde Photoshop-bestand niet kunt vinden, klikt u op Deep Scan om de schijf opnieuw te scannen

Stap 5: Gebruik de Preview functie om het succespercentage van verwijderde of verloren Photoshop Recovery te beoordelen

Stap 6: Klik ten slotte op Save en zoek naar een locatie om het herstelde Photoshop-bestand op te slaan.

Gevolgtrekking:

Photoshop is een van de beste platforms om afbeeldingen te bewerken, het kan veel tijd en middelen kosten om het bestand in Photoshop te bewerken. Het verliezen van een belangrijk Photoshop-bestand kan erg frustrerend zijn. De oplossingen die in het artikel worden genoemd, helpen u bij het herstellen van niet-opgeslagen bestanden en het herstellen van Photoshop-bestanden na een crash. Als u de verloren Photoshop-bestanden niet kunt vinden, download en gebruik dan de Remo Photoshop-herstelsoftware om het verwijderde Photoshop-bestand te herstellen. Remo Recover is haalbaar software voor herstel van mediabestanden.

Leer ook hoe verloren jpg-foto’s herstellen.

Hoe Herstel Photoshop-Bestand – Verwijderde/Niet-Opgeslagen/Gecrashte Photoshop-Bestanden was last modified: June 10th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*