Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe kan ik DSLR zoals Afbeeldingen Schiet Met behulp van Point-Shoot Camera

Hoe kan ik DSLR zoals Afbeeldingen Schiet Met behulp van Point-Shoot Camera

Over het algemeen zou je denken dat ze een hoogwaardige DSLR-camera hebben gebruikt als je een beeld ziet dat professionele fotografen voor een moment maken. Maar uw gissing kan verkeerd zijn. Het is waar, DSLR-camera’s uitgerust met supersnelle lenzen zijn in staat om prachtige foto’s te maken. Maar het betekent niet dat alle geweldige afbeeldingen van DSLR-camera’s moeten zijn. Zelfs een eenvoudige Point-and-Shoot-camera kan werkelijk verbluffende foto’s produceren.

Dus zelfs als je geweldige foto’s wilt maken zonder veel geld uit te geven aan dure fotografische uitrusting of zonder een fotografie-opleiding te leren, is je Point-and-Shoot-camera voldoende ruim. Er zijn veel trucs die je kunt doen in je Point-Shoot-camera om de mooiste foto’s te maken. Niemand kan raden, met behulp van welke camera de foto werd genomen (behalve jij), als je deze technieken goed implementeert in je Point-and-Shoot-camera.

Dus, waarom uitstellen? Laten we beginnen … hier zijn de stappen om Point & Shoot-camera’s te gebruiken om een ​​ongelooflijke uitkomst te krijgen.

Het is verstandig om uw apparaat volledig te kennen voordat u het gebruikt. Geef dus wat tijd voor het lezen van de gebruikershandleiding die bij uw camera is meegeleverd. Bestudeer deze aspecten.

  1. De meeste Point-and-Shoot-camera’s worden geleverd met verschillende opnamestanden, zoals portretmodus, handmatige nachtmodus, sneeuw- of strandmodus, miniatuurmodus of Diorama-modus, enz. Voor verschillende omstandigheden. Als je deze dingen begrijpt, kan dit je helpen om binnen een vastgestelde tijd geweldige opnamen te maken.
  2. De volgende stap is om een extra opslagruimte te creëren. Controleer of uw camera micro SD of mini SD ondersteunt en een geschikte externe mediakaart krijgt. Je kunt kaarten met grote capaciteit tegen een redelijke prijs krijgen. Vergeet niet om een snelle en goede klasse kaart voor uw camera te kiezen.
  3. Standaard is uw camera ingesteld voor afbeeldingen van lage kwaliteit en klein formaat. Dit is handig als u foto’s / afbeeldingen maakt voor sociale mediasites. Anders wordt het aanbevolen om de instellingen te wijzigen voor afbeeldingen van hoge kwaliteit en groot formaat. Als uw camera het maken van RAW-media ondersteunt, ga er dan voor.

Helemaal klaar? Begin vervolgens met het maken van prachtige foto’s en foto’s met uw Point-Shot-camera door deze tips te volgen.

Houd het stevig vast:

Als je zelfs maar een beetje rilt, dan is dat van grote invloed op je imago. En de resulterende foto zal niet duidelijk zijn. Zo kan veel onscherpte in beelden worden geëlimineerd door de camera gestaag met beide handen vast te houden. Wees stil voordat je op de foto klikt. Als je niet stijf kunt zijn, neem dan hulp van je ellebogen, plaats het tegen je borst. Gebruik een dichtbijstaand stabiel voorwerp om ondersteuning te krijgen tijdens de opname.

Deze hele tip is van toepassing om foto’s te maken in normale lichtomstandigheden. Maar in situaties met weinig licht als je geen flits gebruikt, moet je heel gefocust zijn en moet je je camera stabiel houden. U kunt ook een statief gebruiken.

Focus:

Je kunt onbetaalbare momenten verliezen als je niet gefocust bent. U moet uw camera scherpstellen voordat u de foto maakt. Dus als de camera uit staat, mis je een aantal verbazingwekkende foto’s. Dus wees altijd klaar. Pre-focus de camera vóór de opname – volg onderstaande stappen.

  • Richt de camera op een object
  • Druk de sluitertoets iets in
  • Laat het los nadat de camera wat kabaal maakt

Sparen Flash

Ingebouwde flitser maakt de afbeelding wazig en laat schaduwen achter het object. Niet alleen beeld, flits beïnvloedt zelfs uw camera. Hier vertraagt ​​de camera om de sluiter te betrekken totdat de flits in actie komt. Het beschadigt dus de batterij. Maar we kunnen de flits niet volledig elimineren. Dus, probeer de zaklamp uit te spreiden met een klein stukje weefsel. Later kunt u de gemaakte afbeelding opvrolijken via de bewerkingsvoorkeur.

Vermijd zoomen:

Als u inzoomt op de Point-Shoot-camera, krijgt u beelden van lage kwaliteit terwijl de foto wordt bijgesneden en vergroot (het verkleint in feite de pixelgrootte van de afbeelding). Ga in plaats daarvan dichtbij het object staan, gebruik de optische zoom en leg de foto vast.

Witbalans:

Ga naar Instellingen en kies daglicht, bewolkt en fluorescerend om de witbalans te wijzigen op basis van uw situatie. Tungsten helpt bij het verwijderen van gele tinten tijdens de indoor opname met meer gloeilampen. U kunt ook een witbalans doen vanuit aangepaste instellingen.

Houd uw batterij altijd vol:

Voordat je begint met het opnemen van video’s / foto’s, moet je ervoor zorgen dat de batterij van je camera vol is. Stel je voor, midden in een prachtig shot gaat de batterij van je camera naar beneden en schakelt uit !! Of je zet een video over die je vannacht hebt gemaakt en plotseling schakelt je batterij uit vanwege de bijna lege batterij!

Deze instanties maken je video onspeelbaar voor spelers. Dan moet je gaan voor een video-reparatieprogramma dat Reparatie mp4 video of MOV-video’s die op uw camera zijn gegenereerd. Daarom is het beter om een oogje op uw batterij te hebben voordat u een opname start. Het is altijd een goed idee om het vol te houden.

Behalve de bovenstaande technieken, moet je je ook concentreren op andere factoren, zoals dynamisch bereik, prestaties tijdens hoge ISO, enz.

“Hoe meer je werkt, hoe meer je leert”. Ja, hoe meer beelden je maakt, veel informatie die je gaat leren. Probeer hetzelfde object vast te leggen met verschillende instellingen, zodat u kleine verschillen kunt krijgen van elke functie. Speel met je afbeeldingen en zo maak je het. Je Point-and-Shoot-camera is een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten. Ga ervoor en krijg meer opvallende foto’s.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie