Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Kan Ik Gegevens van Harde Schijf met Slechte Sectoren Terughalen

Introduction

“Mijn Windows 10-computer is vastgelopen in een opstartherstellus. Na enig onderzoek ontdekte ik dat slechte sectoren, met name problemen met systeem 32, het probleem waren. Ik zou graag de gegevens van harde schijf met slechte sectoren terughalen. Hoe kan ik gegevens van harde schijf met slechte sectoren terughalen?”

free-download-for-win free-download-for-mac

Als u een bovenstaande situatie als deze bent tegengekomen, moet u gegevens herstellen die zich op de harde schijf met beschadigde sectoren bevinden. Volg het onderstaande artikel om moeiteloos gegevens van harde schijf met slechte sectoren terughalen.

Voordat we verder gaan met het artikel, moeten we eerst meer weten over wat een slechte sector is en hoe we dit kunnen oplossen zonder gegevens te verliezen

 

Wat Zijn Slechte Sectoren?

Slechte sectoren komen vaak voor wanneer het schijfoppervlak fysieke schade oploopt of de transistors uitvallen. Gewoonlijk zijn beschadigde sectoren op de harde schijf of externe opslagapparaten ontoegankelijk of onbeschrijfbaar. Hoe meer slechte sectoren zich ophopen op de harde schijf, hoe meer gegevens u erop verliest. En de harde schijf kan misschien zelfs niet meer normaal werken of functioneren

 

Hoe Kan Ik Gegevens van Harde Schijf met Slechte Sectoren Terughalen?

Gegevensherstel van een schijf met beschadigde sectoren is altijd een zware taak, omdat software het moeilijk zou hebben om de schijf door de slechte sectoren te lezen. We raden u aan een schijfkopie van de harde schijf te maken met behulp van Remo Recover Windows-software en vervolgens gegevensherstel uit te voeren op het schijfkopiebestand. Het maken van een schijfkopie van de harde schijf zou altijd een positief effect hebben, omdat u dan een kopie van de gegevens op de harde schijf kunt hebben voor het geval de harde schijf geen toegang meer geeft.

Software naar gegevens van harde schijf met slechte sectoren terughalen:

free-download-for-win free-download-for-mac

  • Open de Remo Recover Windows-software
  • Klik op “Recover Photos” of “Recover Partitions
  • Selecteer de schijf waarvan u een afbeelding wilt maken die wordt weergegeven onder “Storage Devices
  • Klik op het menu Extra en selecteren “Save Image File
  • Geef een locatie op om de . op te slaan Disk Image File en klik op Save (u kunt het afbeeldingsbestand niet opslaan op dezelfde schijf als waarop u een afbeelding maakt).

Zodra u op opslaan klikt, “Creating Disk Image” voortgangsbalk wordt weergegeven. Tijdens dit proces maakt de software een schijfkopiebestand op de bestemmingslocatie. Het leest van de bronschijf en kopieert de informatie sector voor sector op het schijfkopiebestand. De aanmaaktijd van de schijfkopie is volledig afhankelijk van de grootte van de geselecteerde schijf, slechte sectoren (indien aanwezig), beschadigingen op de schijf (indien aanwezig), de prestaties van de computer, enz.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 82

Geef een reactie