Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe kan ik Kleur Zwart-Wit Foto’s in Photoshop

Veel functies die worden aangeboden door deze applicatie die het bewerken van uw favoriete foto’s vergemakkelijken. Een van de meest nuttige en aantrekkelijke functies van de Photoshop-toepassing is het kleuren van een zwart-witfoto. Er zijn verschillende toepassingen waarmee u een zwart-witfoto kunt kleuren, maar het bereik en de nauwkeurigheid die wordt verkregen door Adobe Photoshop is onvergelijkbaar met een andere toepassing.

Stappen voor het kleuren van zwart-witfoto’s in Photoshop

Stap 1: installeer eerst Adobe Photoshop op uw computer, start de toepassing en open de foto die u wilt kleuren. Hiervoor opent u gewoon de Photoshop-applicatie en klikt u op Bestand -> Open-> vervolgens bladert u om de te kleuren foto te selecteren of start u de Photoshop-toepassing en sleept u het afbeeldingsbestand naar Photoshop

Stap 2: Ga naar “Kleurmodus” door de optie “Afbeelding” in de bovenste werkbalk te selecteren en kies Modus> zorg dat er een vinkje in RGB-kleur is

Stap 3: eenvoudige manier om kleur toe te voegen aan een zwart-wit afbeelding is door “Blending Modes” te gebruiken. Het grootste deel van de gebruiker maakt echter tientallen lagen met de enkele overvloeimodus, maar hier in plaats van meer lagen te maken, kunt u de taak uitvoeren door een enkele-laaggroep te maken met de groepsmengmodus.

  • Druk op Ctrl + Shift + N om een ​​nieuwe laag te maken (u kunt het lagenpaneel aan de linkerkant van het venster zien)
  • Selecteer de nieuwe laag en druk op Ctrl + Shift + G om de nieuwe laag te groeperen
  • Klik op de nieuwe groeplaag en stel de overvloeimodus in op “Kleur” (u kunt “Overvloeimodus” vinden in de vervolgkeuzelijst onder het paneel “Laag”).

Stap 4: Selecteer de nieuw toegevoegde laag en voeg de kleur toe met behulp van een van de onderstaande twee methoden-

  • Selecteer het object in de foto dat u wilt kleuren met behulp van “Lasso gereedschap” of met behulp van “Pen gereedschap“. Deze gereedschappen zullen het voorwerp globaal schetsen en na voltooiing kunt u er kleur aan toevoegen door “Emmervulling” of door “Bewerken> Opvulling” te navigeren. Selecteer hier de kleur onder “Gebruik” optie
  • U kunt gebruik maken van “Brush Tool” om de foto te schilderen door op “B” te drukken, en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de afbeelding om het configuratie-menu Brush Tool te krijgen
  • Selecteer hiervoor in de werkbalk-> “Kleurkiezer” de optie Zachte ronde -> Voorgrondkleur gebied, verplaats de zachte ronde om de kleur te kiezen en druk op “OK“.
  • Beweeg nu de muis door de linkermuisknop van uw muis ingedrukt te houden om voorwerpen te kleuren die u wilt kleuren

Dit waren enkele manieren waarop u uw taak kunt volbrengen door Adobe Photoshop te gebruiken; sommige gebruikers kunnen het echter moeilijk vinden om deze applicatie te gebruiken, omdat dit programma is uitgerust met veel geavanceerde functies. Door veel geavanceerde functies kunnen gebruikers soms ten onrechte de applicatie gebruiken, wat resulteert in corruptie van foto’s. Maar maak je geen zorgen, als je Photoshop-bestand corrupt is omdat je Remo Repair PSD-tool gemakkelijk kunt gebruiken reparatie beschadigde Adobe Photoshop-bestand met alle lagen en kleurmodi intact.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie