Hoe kan ik Overlay Twee Foto's in Photoshop?

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan
overlay two photos in photoshop

Adobe Photoshop is de beste applicatie om foto's te bewerken en te ontwerpen. Het biedt verschillende kleurmodi, alfakanalen en andere eigenschappen om afbeeldingen voor webpagina's te maken en te wijzigen. Deze applicatie wordt gebruikt door professionele fotografen en grafisch ontwerpers en werkt prima op zowel Mac- als Windows-systemen. Bovendien is het beschikbaar in tal van versies zoals 5.5, 6.0, 7.0, CS1, CS2, CS3, CS4, CS5 en CS6.Photoshop twee foto's overvloeien.

Een van de extra voordelen van het gebruik van Photoshop is dat het overlappen van twee foto's mogelijk maakt. De meerderheid van de Photoshop-gebruikers is zich niet bewust van dit feit; als u zo'n gebruiker bent en zich zorgen maakt over hoe u twee foto's in Photoshop over elkaar heen kunt leggen, dan zijn hier de eenvoudige stappen die u zullen helpen om twee foto's naadloos samen te voegen met Photoshop.Overlay 2 photos in photoshop.

Notitie: Veel Mac-gebruikers ook tegenkomen beschadigde PSD-bestanden, als je één van hen en verward op hoe beschadigd PSD bestand reparatie op Mac klik op de genoemde link. 

Stappen om Twee Foto's Over Elkaar te Leggen in Photoshop

Stap 1: Open eerst Adobe Photoshop en start vervolgens de Open image dialoogvenster (Houd hiervoor de ingedrukt Ctrl sleutel en O).

Stap 2: Klik op de foto die je wilt gebruiken en klik op de tweede foto vasthouden Ctrl die u wilt openen.

Klik op de Open knop rechtsonder in de Open venstersleutel

Stap 3: Maak een nieuwe laag voor je afbeelding door op de te drukken Ctrl sleutel en J tegelijkertijd. Er verschijnt een nieuwe laag in het lagenpalet waarnaar wordt verwezen als Layer 1.

Klik nu op de Image in het bovenste navigatiemenu en klik op Apply Image... in het vervolgkeuzemenu.

overlay two images in Photoshop

Stap 5: Ga naar File in het bovenste navigatiemenu en selecteer de Save As... optie en type overlayed_file in de Filename veld.

Stap 6: Klik dan op de Format vervolgkeuzemenu en selecteer JPEG of een andere bestandsindeling om het bestand in een meer gebruikelijke grafische indeling op te slaan. Klik op de Save knop.

NOTITIE: Zorg ervoor dat beide afbeeldingen even groot zijn

Nadat u de bovengenoemde stappen hebt gevolgd, worden uw afbeeldingen met succes over elkaar gelegd. Hoewel deze stappen eenvoudig en gemakkelijk zijn, moet men voorzichtig zijn bij het uitvoeren van deze taken. Bij het omgaan met deze lagen bestaat de kans dat Photoshop-afbeeldingsbestanden corrupt worden. Als dit het geval is, moet u beschadigd PSD bestand reparatie.

De best mogelijke manier om beschadigde PSD-bestanden te repareren is door een professionele tool te gebruiken; de Remo Reparatie PSD-software. Geïntegreerd met een efficiënt reparatie-algoritme Remo is een professioneel aanbevolen Photoshop bestand repareren tool. Download de tool nu.Twee fotos overlappen photoshop

Download Remo Recover to recover photos and other files for freeDownload Remo Recover to recover deleted files for free

Vaak kunt u ervaren dat de photoshop-bestanden ontoegankelijk zijn. Dit gebeurt wanneer de PSD-bestanden beschadigd zijn. Misschien kom je een foutmelding genaamd "krasschijf is vol".Het wordt aanbevolen om een back-up van PSD-bestanden te maken terwijl u eraan werkt. Als u een beschadigd of beschadigd PSD-bestand krijgt, gebruik dan de Remo PSD Repair-tool.Twee fotos samenvoegen photoshop

Laat het ons weten als u vragen heeft met betrekking tot de informatie die in dit artikel wordt gedeeld in het commentaargedeelte hieronder.

About the Author: Remo Software