Hoe kun je Openen Gerepareerd PST Bestand met Remo PST Reparatie & Herstellen Verwijderde E-Mails

Als je het nog niet eerder hebt gebruikt, is Remo PST Reparatie een hulpmiddel om een beschadigd, ontoegankelijk en groot MS Outlook PST-bestand te herstellen. Hoewel het je Outlook-gegevensbestanden opslaat, herstelt het ook vrijwel elke verwijderde e-mails die je hebt opgegeven.

Een van de veelgestelde vragen die gebruikers over deze tool stelden, is – hoe het gerepareerde PST-bestand in Outlook te openen en hoe e-mails terug te herstellen. Ik dacht dat het handig zou zijn om een stapsgewijze procedure te maken voor toegang tot het PST-bestand en het herstellen van verwijderde of verloren e-mails.

Daar gaan we…

Stap 1: start uw Microsoft Outlook; dit kan elke Outlook-versie zijn inclusief de nieuwste Outlook 2016

Stap 2: Ga naar het menu “Bestand” en klik op “Openen” om “Openen Outlook Data bestand” te selecteren

Stap 3: hier moet je het PST-bestand kiezen dat gerepareerd is door Remo PST Reparatie gereedschap en op “Ok” drukken om het in Outlook te openen

Stap 4: Nu wordt het gerepareerde PST-bestand geopend in Outlook

Volg nu de onderstaande procedure om herstelde e-mails naar de standaard PST-map te verplaatsen

  • Klik op het herstelde PST-bestand en selecteer e-mails in de vervolgkeuzelijst
  • Klik nu met de rechtermuisknop op de e-mail die u naar de standaard PST-map wilt verplaatsen en selecteer de optie “Verplaatsen” gevolgd door de optie “Kopiëren naar map”
  • Maak vervolgens een nieuwe map in Outlook Inbox en klik op “Ok” om e-mails op te slaan

Opmerking – Zelfs u kunt meerdere e-mails tegelijkertijd naar de standaard PST-map verplaatsen. Gebruik gewoon de Control-toets en selecteer meerdere e-mails en volg dezelfde procedure.

  • Na het voltooien van deze stap sluit u het geopende PST-bestand door op de knop “Outlook Hersteld sluiten” te klikken.

U kunt deze handleiding zelfs volgen wanneer u Remo Converteer OST naar PST naar heeft gebruikt ost naar pst terugvinden of om corrupte OST-bestanden te repareren en te zoeken naar een manier om het te importeren. Met deze zelfstudie kunt u gemakkelijk geconverteerd PST-bestand importeren en toegang krijgen tot uw e-mails en andere Outlook-kenmerken.

Hier is een video-tutorial die volledige procedure geeft voor het importeren van gerepareerde / geconverteerde PST-bestanden:

Belangrijke opmerking: als u een OST-bestand hebt en naar een oplossing zoekt om het te importeren, dan is dit een snelgids voor het importeren van OST-bestanden in Outlook en toegang tot al zijn attributen. Klik gewoon op de gegeven link, hier vindt u de volledige procedure.

Hoe kun je Openen Gerepareerd PST Bestand met Remo PST Reparatie & Herstellen Verwijderde E-Mails was last modified: september 3rd, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*