Hoe Locatie Outlook Gegevensbestand Wijzigen PST en OST?

Microsoft Outlook is een haalbare tool voor e-mailbeheer die is geprogrammeerd om te werken met twee soorten opslagbestanden. Personal Storage Table (PST) en Offline Storage Table (OST). PST-gegevens worden opgeslagen op de harde schijf van de client. Terwijl OST gegevens offline opslaat op Microsoft-servers en de gebruiker ook in staat stelt offline wijzigingen aan te brengen en de wijzigingen online te synchroniseren wanneer hij weer is verbonden met internet.

Als je wilt locatie Outlook gegevensbestand wijzigen vanwege verschillende redenen, zoals onvoldoende opslagruimte op de schijf waar de bestaande Outlook-gegevens zijn opgeslagen, of als u deze vanwege persoonlijke redenen ergens anders wilt opslaan, kunt u dit doen door de onderstaande stappen te volgen.

Notitie – Het wordt niet aanbevolen om de standaardlocatie van het OST-bestand te wijzigen, maar als u er toch voor kiest om dit te doen, raadpleegt u de gids vermeld in het onderstaande gedeelte

Hoe verander ik de locatie van het Outlook-gegevensbestand (PST)?

Om de locatie van uw PST-bestand te wijzigen, moet u de huidige locatie van uw .pst-bestand vinden. Hieronder vindt u informatie over het opslagpad van het Outlook-gegevensbestand (PST) volgens de Outlook-versie. U kunt beginnen door er doorheen te navigeren door op “Bestand” te klikken in de linkerbovenhoek van uw Outlook-applicatie en vervolgens te kiezen op basis van de versie van Outlook zoals hieronder weergegeven.

Zoek het .pst-bestand

Met de onderstaande stappen kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot uw persoonlijke opbergtafel

 1. Outlook 2007

File-> Data File Management.

 1. Outlook 2010 / 2013 / 2016 / 2019 / Office 365

File-> Info-> Account Settings-> Accounts Settings.

 1. Na het volgen van de bovenstaande stappen, zult u een tabblad kunnen zien. Klik op de “Data files” tabblad om uw Outlook-gegevensbestanden te openen.How to Change Location of Outlook Data File
 2. Open uw Outlook-gegevensbestand en klik op de optie die zegt “Open file Location
 3. Hierna kunt u de locatie van uw Outlook-gegevensbestand (.pst) wijzigen naar de door u gewenste locatie

Beëindig en start de Outlook-applicatie opnieuw. Outlook zal vragen door te zeggen dat het het pad van uw persoonlijke opslagtabel niet kan vinden en u naar de nieuwe gewenste locatie kunt bladeren. Zodra u selecteert en bladert, wijzigt u de locatie van uw Outlook-gegevensbestand permanent.

Tip – Het delen van een netwerk van een PST-bestand wordt niet aanbevolen, omdat PST-bestanden gevoelige bestanden zijn die gemakkelijk kunnen worden beschadigd. Om een PST te repareren, hebt u de hulp nodig van de ingebouwde Microsoft-reparatietool scanPST.exe of een betrouwbare applicatie van derden zoals Remo PST-reparatie.

Hoe de locatie van het Outlook-gegevensbestand (OST) wijzigen?

Het OST-bestand op uw harde schijf is verantwoordelijk voor het opslaan van alle werkvoortgang die u offline hebt gemaakt. Het wijzigen van de locatie van uw OST-bestand is een beetje lastig, omdat het vooral voor Outlook 2013 en latere versies wijzigingen in het register met zich meebrengt. U kunt het pad van het bestand echter wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

Lokaliseren van het OST-bestand

 1. Zorg ervoor dat Outlook 2016 is gesloten en dat de OST-bestanden niet in andere programma’s / software worden geopend.
 2. Ga naar “Uitvoeren” en typ “Regedit” eropType regedit on
 3. Navigeer naar Outlook 16 en klik met de rechtermuisknop op Outlook Name. Je krijgt een optie met uitbreidbare strings.How to change the location of Outlook data file (OST)
 4. Hernoem de uitvouwbare strings naar “ForceOSTPath”, en dubbelklik erop. Voer in het dialoogvenster “Tekenreeks bewerken” het gewenste pad in onder het vak “Waardegegevens” en klik op OK. Hierdoor wordt de oude / standaardlocatie van het Outlook 2016-gegevensbestand (.OST) gewijzigd in de nieuwe locatie.

Notitie: Door beide bovenstaande handmatige methoden te volgen, kunt u locatie Outlook gegevensbestand veranderen. Aangezien bij dit proces wijzigingen in de registerfouten moeten worden aangebracht, is het raadzaam de bovenstaande stappen met de grootste voorzichtigheid te volgen.

Als u uw Outlook-contacten kwijtraakt terwijl u de locatie van uw PST-bestand wijzigt, kunt u dat weten hoe contacten uit Outlook herstellen door het genoemde artikel door te nemen.

Remo Outlook Backup en migreren

Het extraheren van Outlook-gegevens en het handmatig verplaatsen naar een andere locatie of een hogere Outlook-versie is behoorlijk uitdagend en riskant. Remo Outlook Backup en migreren tool is geprogrammeerd met een eenvoudige gebruikersinterface die kan worden gebruikt voor migratie en back-up van uw persoonlijke Outlook-gegevens.

Bent u het beu om de locatie van het Outlook-gegevensbestand handmatig naar de gewenste locatie te wijzigen? Remo Outlook Backup and Migrate is een haalbare tool om uw Outlook-bestanden te verplaatsen en er een back-up van te maken. Binnen een paar klikken kunt u uw persoonlijke Outlook-bestanden moeiteloos beschermen en exporteren.

free-download-for-mac

 • Dit hulpprogramma voor back-up en migratie kan u niet alleen helpen Outlook over te zetten naar een nieuwe computer, maar ook een back-up te maken.
 • De tool biedt twee aangepaste back-upopties: Smart backupen Advanced backup
 • Smart Backup– Met deze optie kan de gebruiker een back-up maken van alle Outlook-kenmerken zoals dagboeken, Outlook-instellingen, contacten en kenmerken van het Outlook-profiel.
 • Advanced Backup – Met deze aangepaste optie kan de gebruiker de vereiste bestanden en attributen naar keuze selecteren en back-uppen.
 • De tool kan de gegevensbestanden veilig migreren van een lagere naar een hogere versie van Outlook. Het zorgt ervoor dat u de Outlook-bestanden veilig van de ene locatie naar de andere kunt verplaatsen of moeiteloos naar een andere pc kunt exporteren.
Hoe Locatie Outlook Gegevensbestand Wijzigen PST en OST? was last modified: november 17th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*