Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe maak Herbouw een PST-Bestand?

Vraagt ​​u zich af waarom Outlook niet normaal wordt geopend of gooit foutmeldingen bij elke keer dat u uw Outlook PST-bestand opent. Dit kan te wijten zijn aan de corruptie van het PST-bestand. Er is geen enkele reden voor PST-bestandscorruptie. Bijvoorbeeld incompatibiliteitsproblemen tussen het PST-bestand en de Windows-versie, te groot PST-bestand, ernstige virusinfectie in het PST-bestand, onjuiste manier om de Outlook-toepassing te beëindigen en nog veel meer. De enige oplossing voor al deze problemen is echter het opnieuw samenstellen van het PST-bestand.

Dus nu hoe de PST opnieuw te bouwen? Maakt u zich geen zorgen, hiervoor biedt Microsoft een gratis “Inbox Repair Tool” genaamd ScanPST.exe. Hiermee kunt u uw corrupte of beschadigde PST-bestand opnieuw opbouwen, dat uw PST-bestand volledig scant en de fouten herstelt.

Hieronder staat de volledige procedure voor het opnieuw opbouwen van het PST-bestand, lees gewoon verder:

Stap 1: Eerst moet u Outlook sluiten. Controleer voor het sluiten of er geen e-mails of andere Outlook PST-attributen open zijn. Sluit ze allemaal en beëindig vervolgens de Outlook.

Stap 2: Zoek vervolgens het “Postvak Reparatie Gereedschap” op uw computer en voer het uit. Navigeer hiervoor naar het onderstaande pad:

Computer-> C: -> Program Files – > Microsoft Office – > Office12 (In Outlook 2010 is dit Office 14)

Zoek vervolgens in de map Office 12 (Office 14) naar het bestand “scanpst.exe” en dubbelklik erop om het uit te voeren.

Stap 3: Kies het PST-bestand dat u wilt scannen met de Inbox Repair Tool. Als u niet op de hoogte bent van de locatie van het PST-bestand, klikt u op de knop “Bladeren” en zoekt u ernaar.

Stap 4: Klik vervolgens op de knop “Start“. Hiermee wordt het scanproces gestart en dit zal enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van het PST-bestand.

Stap 5: Als de fouten worden aangetroffen tijdens het scannen van het PST-bestand, worden de volledige fouten en scanresultaten weergegeven. Vervolgens maakt het een back-up tijdens het reparatieproces. Geef een naam op voor het back-upbestand wanneer daarom wordt gevraagd en klik op “Repareren“. Wacht gewoon tot het reparatieproces is voltooid.

Stap 6: Als het proces is voltooid, wordt de PST opnieuw opgebouwd. Open vervolgens gewoon Outlook, klik op het menu “Ga” en selecteer de optie “Mappenlijst“.

Stap 7: Zoek in het volgende venster naar de “Herstelde persoonlijke map” of “Gevonden voorwerpen“.

OPMERKING: De “Herstelde persoonlijke map” zal leeg zijn, omdat het de opnieuw opgebouwde PST is en de map “Lost and Found” alle items moet bevatten die hersteld zijn na het uitvoeren van de inbox-reparatietool. Hierna is uw PST opnieuw opgebouwd. Hoewel de resultaten van het gebruik van ScanPST.exe bevredigende resultaten zouden opleveren; er zijn enorme kansen om het PST-bestand verder te beschadigen. Bovendien is het een zeer langdurig en omslachtig proces. In plaats daarvan kunt u gebruikmaken van de tool van derden genaamd Remo Reparatie Outlook (PST), dat is de beste en veiligste tool om het Outlook PST-bestand opnieuw op te bouwen. Met dit hulpprogramma kunnen eenvoudig alle fouten worden gescand en opgelost in slechts enkele minuten en Outlook bestand fixer gemakkelijk.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie