Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Mac Boot Camp Fout Repareren?

Vraagt u zich af hoe Mac boot camp fout reparatie? Zoals we allemaal weten, is bootcamp een Mac-hulpprogramma. Hierdoor kan de Mac-gebruiker schakelen tussen Mac en Windows OS. Dit probleemloze Mac-hulpprogramma helpt bij de installatie van Windows op macOS. We hebben gemerkt dat Mac-gebruikers klagen over een fout die ze zijn tegengekomen tijdens de installatie van Windows met bootcamp op hun macOS. De fout luidt “Er is een fout opgetreden tijdens het partitioneren van de schijf” of “Er is een fout opgetreden tijdens het kopiëren van de Windows-installatiebestanden”. In dit artikel geven we u inzichten over hoe u deze fout kunt verhelpen.

Voordat we verder gaan met het oplossen van de mac boot camp-fout, laten we eerst de hoofdoorzaken van deze boot camp-fout op uw Mac-besturingssysteem begrijpen in het onderstaande gedeelte

Oorzaken voor de Boot Camp Fout op MacOS

De bootcamp-fout wordt meestal veroorzaakt door de volgende scenario’s die in de onderstaande sectie worden genoemd.

 • Het probleem met de Windows ISO-map – Tijdens de installatie van Windows-bestanden treedt een fout op, meestal vanwege een bestand met de naam “wim”. Dit enkele bestand is groter dan 4 GB en kan niet worden weggeschreven naar een FAT 32-partitie die Boot Camp standaard maakt. De beperking voor FAT 32 is dat de grootte van elk afzonderlijk bestand niet groter mag zijn dan 4 GB.
 • Verouderde macOS-versie – Soms ondersteunen oudere versies van macOS vanwege compatibiliteitsproblemen geen enkele installatie of uitvoerbare bestanden die nodig zijn voor de installatie van het nieuwe Windows-besturingssysteem op een Mac.

Notitie – Als u de onderstaande methoden volgt om deze bootcamp-fout op te lossen, verliest u mogelijk gegevens van macOS. Als u verloren gegevens tijdens het proces, moet u een betrouwbaar mac gegevens herstel software om de verloren gegevens op te halen.

Hoe Mac Boot Camp Fout Repareren?

Het is bekend dat Boot Camp-assistent om verschillende redenen niet meer functioneert. Het kan een foutmelding geven waarin staat dat de Boot Camp-installatie is mislukt tijdens het kopiëren van de Windows-installatiebestanden. Volg de genoemde stappen in de onderstaande sectie om deze fout op te lossen:

Oplossing 1: De methode Schijfhulpprogramma gebruiken om Mac boot camp fout repareren

De eerste stap is om de bootcamp geforceerd te verlaten als deze niet reageert. Volg hiervoor de stappen die hier worden vermeld. Druk op Option + Command + Escape knop om de applicatie geforceerd te stoppen. Nadat je deze stap hebt voltooid, controleer je of je macOS up-to-date is door de datum te verifiëren en start je bootcamp opnieuw om het installatieproces te starten.

Als Boot Camp-assistent zegt dat de opstartschijf niet kan worden gepartitioneerd of hersteld naar een enkele partitie, voert u deze aanvullende stappen uit:

 • Open Disk Utility, u vindt het in de map Hulpprogramma’s van uw map Toepassingen.
 • Als je eenmaal gaat Disk Utility, Selecteer uw Mac startup disk(Macintosh HD) in de zijbalk.
 • Klik op Partitionin de Schijfhulpprogramma-werkbalk
 • Als Schijfhulpprogramma u vraagt of u een volume aan de container wilt toevoegen of het apparaat wilt partitioneren, klikt u op
 • Klik op OSXRESERVEDin de grafiek die verschijnt, klik later op de verwijderknop (-) onder de grafiek.
 • Klik op BOOTCAMP in de grafiek en klik vervolgens op de verwijderknop (-). OSXRESERVED en BOOTCAMP zijn lege partities die Boot Camp Assistant heeft gemaakt tijdens de mislukte installatie.
 • Klik op Apply, klik vervolgens op Partition om te bevestigen.
 • Open Boot Camp-assistent en probeer het Windows-installatieproces opnieuw.

Oplossing 2: Reparatie schijf

Er kan soms een fout optreden met het partitioneren van de schijf als er problemen zijn met mappen of bestandssystemen. Ga door met de volgende stappen om het probleem op te lossen.

Zorg ervoor dat u een back-up van uw gegevens hebt voordat u begint. Er mag niets gebeuren, maar het is altijd een goed idee om voorbereid te zijn.

 • Klik op Applications > Utilities > Disk Utility
 • Klik op uw harde schijf in het linkerdeelvenster
 • Selecteer Verify Diskom te beginnen met het controleren van uw schijf
 • Wacht tot het proces is voltooid en maak een statusrapport. Controleer of er fouten zijn gevonden, klik op Repair Diskom uw schijf te repareren

Controleer of de procedure succesvol is, alle fouten worden verholpen en u kunt nu Bootcamp opnieuw proberen uit te voeren. Controleer of het werkt. Als dit niet het geval is, + probeer dan FSCK uit te voeren zoals uitgelegd in de volgende sectie.

Oplossing 3: Voer fsck Command uit

Dit wordt gebruikt om systeembestanden te verifiëren en eventuele beschadigingen op te lossen. Het uitvoeren van deze probleemoplosser moet worden gedaan via de opdrachtprompt. Het klinkt misschien ingewikkeld en technisch, maar laat het niet. Volg gewoon de onderstaande instructies en het komt goed.

 • Start uw Mac opnieuw op en start op in de modus voor één gebruiker door op Command + S te drukken
 • Typ na het invoeren van de opdrachtprompt“/sbin/fsck-fy”
 • Deze opdracht zal eventuele beschadigingen verifiëren en herstellen. Typ als het proces is voltooid “exit” om de opdrachtprompt af te sluiten.

Start nu uw Mac zoals gewoonlijk en probeer Bootcamp uit te voeren. Dit zou het probleem voor u moeten oplossen. Als u de hierboven genoemde methoden volgt, is er kans op gegevensverlies als u gegevens van uw mac-besturingssysteem bent tegengekomen. Remo Mac Herstelprogramma voor harde schijven kan u helpen om moeiteloos en zonder gedoe verloren gegevens te herstellen. De tool is ook in staat gegevens terughalen  na herinstallatie van het Mac-besturingssysteem

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie