Hoe MSG-bestand Repareren Niet openen Probleem in Outlook?

4 minutes read

Als u Microsoft Outlook gebruikt om e-mails te verzenden en te ontvangen, heeft u mogelijk bestanden met de MSG-extensie gezien. Deze bestanden slaan de berichtinhoud en metagegevens van uw e-mails op. Soms kunt u een probleem tegenkomen waarbij u deze bestanden niet in Outlook kunt openen. Dit bericht helpt je dit probleem op te lossen door je 7 effectieve oplossingen te laten zien voor het oplossen van het probleem met het niet openen van een MSG-bestand in Outlook. Volg de stappen en krijg eenvoudig toegang tot uw e-mails..

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Query on how to open MSG file

Bron: Reddit 

Overzicht:

Het onderstaande artikel benadrukt de haalbare handmatige methoden voor het repareren van het MSG-bestand dat niet in Outlook wordt geopend. Lees dit informatieve artikel voor meer informatie.

Zoals u moet weten van de Outlook-gegevensbestanden zoals OST en PST, is het MSG-bestand ook een ander soort Outlook-bestand. De .msg is een bestandsextensie die wordt gebruikt voor alle e-mailberichten van Microsoft Outlook en de Exchange-server.

Een MSG-bestand kan ASCII-handtekeningen, tekst voor de kopteksten of de hoofdtekst van het bericht bevatten. Dit bestand kan ook e-mailhyperlinks en bijlagen opslaan. MSG-bestanden kunnen worden geëxporteerd met het oog op archivering en opslag of scannen op malware.

Gebruikers kunnen echter vreemde problemen tegenkomen bij het openen van de MSG-bestanden in Outlook, die wordt geleverd met de foutmelding "kan MSG-bestand niet openen". In dit artikel hebben we enkele veelvoorkomende oorzaken besproken die het vaak moeilijk maken voor gebruikers om het MSG-bestand te openen.

Redenen waarom het MSG-bestand niet wordt geopend

Als een van de volgende redenen waar is, heeft een Outlook-gebruiker geen toegang tot het MSG-bestand:

  • Als Outlook niet correct is geconfigureerd
  • Wanneer de preview van MSG-bestanden gegenereerd door Hex-editors te ingewikkeld is om te begrijpen
  • Als de gebruikers geen rechten hebben om toegang te krijgen tot het bestand, kan de MSG-bestandsfout niet worden geopend
  • Probeert het MSG-bestand te openen met Outlook 2002 / XP of eerder, dat is gemaakt in Unicode-indeling

Lees het volgende gedeelte om de methode te kennen waarmee u het ontoegankelijke MSG-bestand snel kunt herstellen.

Stappen om het MSG-bestand te repareren dat het probleem niet opent in Outlook

De fout 'MSG-bestand wordt niet geopend' kan worden verholpen met behulp van de onderstaande methoden voor probleemoplossing.

Opmerking: als deze correctie niet correct is uitgevoerd of als het bestand is gewijzigd in een ongeldige indeling, raakt u het bestand mogelijk kwijt of beschadigd. Het wordt altijd aanbevolen neem een outlook gegevens backup voordat u probeert problemen op te lossen, kan de MSG-fout niet worden geopend.

Voor oudere versies van Outlook kunt u, om een MSG-bestand te openen dat is gegenereerd door een nieuwe Unicode-indeling, de afzender vragen het MSG-bestand opnieuw te verzenden nadat het in ANSI is opgeslagen. Hiermee worden eventuele compatibiliteitsproblemen met betrekking tot oudere versies van Outlook opgelost.

Eenvoudige stappen Betrokken bij het oplossen van MSG Kan probleem niet openen

Wijzig de standaard.msg formaat van Unicode naar ANSI-formaat om de ontoegankelijke MSG-fout te herstellen. Sleep de Outlook-e-mail gewoon naar de map Windows File Explorer en volg de onderstaande stappen.

  1. Stappen om de fout voor Outlook 2003 en Outlook 2007 op te lossen

Ga naar Tools -> Options -> Tab Other -> Advanced Options button -> Disable Option: Gebruik Unicode Message Format bij het opslaan van berichten

  1. Stappen om de fout voor Outlook 2010 en latere versies op te lossen
how-to-fix-MSG-file-not-opening

Ga naar File -> Options -> Mail -> Section -> opslaan Messages -> Disable Option: Gebruik Unicode-indeling

how-to-fix-MSG-file-not-opening

Notitie: Wanneer u het bestand opslaat, wijzigt u het type van Unicode (* .msg) in (* .msg) door naar File -> Save as -> “Save as type” vervolgkeuzelijst van "Outlook Message Format-Unicode (* .msg) naar Outlook Message Format (* .msg)".

“Net als problemen in het Outlook MSG-bestand, kunt u ook geconfronteerd worden met problemen met het Outlook PST-bestand. In dergelijke gevallen kunt u leren hoe reparatie PST bestand problemen met behulp van Remo Repair Outlook Software in slechts enkele minuten.”

Snelle tip:

Als u regelmatig offline werkt in Outlook, synchroniseert u de wijzigingen regelmatig met de Exchange-servers. Dit zal u helpen om het verwijderde offline bestand snel van de server te herstellen.

About the Author: Remo Software