Alles in Één Gids Om Gegevens Van de Harde Schijf Te Herstellen

8 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Gegevens drijven de huidige wereld waarin we leven. Ik weet zeker dat iedereen van jullie honderden gigabytes aan persoonlijke gegevens op een harde schijf zal hebben opgeslagen. Helaas is uw harde schijf niet altijd betrouwbaar. Het kan gemakkelijk beschadigd raken of beschadigd raken waardoor u alle belangrijke gegevens van de harde schijf kwijtraakt.

Deze Q & A-gids is samengesteld om alle vragen te beantwoorden die je kunt hebben met betrekking tot gegevensverlies op harde schijven in de vorm van een snelle oplossing om gegevens van harde schijf te herstellen.

Wat zijn de factoren die van invloed zijn op gegevensverlies op de harde schijf?

Er zijn verschillende externe en interne factoren die bijdragen aan gegevensverlies op de harde schijf.

Enkele van de algemene factoren die van invloed zijn op gegevensverlies op de harde schijf zijn zoals hieronder vermeld:

 • Virusinfectie naar harde schijf
 • Spanningspieken beschadigen harde schijf
 • Oververhitting van harde schijven
 • Onjuiste behandeling van laptops

Hoe verifieer ik het type defect van de harde schijf?

Voordat u gegevens van de harde schijf herstelt, is het belangrijk dat u weet met welk type harde schijf u te maken hebt.

Er zijn twee soorten defecten van de vaste schijf: fysieke harde schijfstoring en mislukte logische harde schijf.

Fysieke harde schijf kapot:
Dit is het gevolg van een mechanische, elektrische of firmwarestoring waardoor uw harde schijf is beschadigd. Het resultaat is ontoegankelijkheid van gegevens op uw beschadigde harde schijf.Gegevens kapotte harde schijf terughalen.

Enkele symptomen van een fysieke harde schijfstoring zijn zoals hieronder vermeld:

 • Een luide klik- of slijpgeluid veroorzaakt door slechte sectoren op de harde schijf
 • Geen teken van beweging door harde schijf wanneer ingeschakeld
 • Harde schijf kan niet opstarten
 • Als u met een van de bovenstaande symptomen te maken krijgt, staat u op het punt om al uw gegevens van de harde schijf te verliezen.
 • Proberen om een handmatige back-up van de beschadigde harde schijf te maken, is een riskante klus. De beste gok is om de harde schijf te verwijderen en op een andere computer aan te sluiten en vertrouwd te maken harde schijf herstel software om gegevens van harde schijf terughalen.Kapotte harde schijf data terughalen

Logische harde schijf kapot:
Dit is een niet-fysieke storing die op uw harde schijf is opgetreden.

Met andere woorden, logische harde schijfstoring treedt op wanneer uw harde schijf niet fysiek is beschadigd, maar het besturingssysteem start niet met het opstarten van de harde schijf.

Enkele van de symptomen van een logische harde schijf zijn zoals hieronder vermeld:

 • Harde schijf kan niet opstarten
 • Geen toegang tot bestanden en mappen op de harde schijf
 • Foutmeldingen wanneer u een bestand probeert te openen
 • Herhaaldelijk bevriezen van de computer wanneer u bestanden op de harde schijf opent.

Als u geconfronteerd wordt met een van de bovengenoemde symptomen dan is uw harde schijf geconfronteerd met logische harde schijf storing.

Dit gebeurt meestal als gevolg van een virusinfectie of een fout in het bestandssysteem die kan worden opgelost met chkdsk hulpprogramma in Windows. Het proces is echter complex of slaagt meestal niet.

Zoals eerder vermeld is de beste gok om gebruik te maken van een betrouwbaar data herstel software.

Gebouwd om gegevens van de harde schijf te herstellen na enige vorm van logische fout, kan Remo Recover uitgebreid gegevens scannen en herstellen van corrupte harde schijven. Deze externe harde schijf herstelsoftware kan een slimme scan uitvoeren om bestanden te zoeken die verder gaan dan corrupte bestandssystemen en om efficiënt gegevens te herstellen in slechts een paar minuten.

Waarom herstellen van gegevens de harde schijf is moeilijk?

Het herstellen van gegevens van de harde schijf omvat complexe methoden om verloren of verwijderde gegevens te vinden met ontbrekende kenmerken, omdat de computer ze niet kan vinden. Afhankelijk van het soort schade, varieert de moeilijkheidsgraad van gegevensherstel.

In het geval van een fysiek beschadigde harde schijf, kan het proberen om gegevens te herstellen meestal niet succesvol zijn. Dit zal alleen maar verdere schade aan uw harde schijf veroorzaken.

Overwegende dat in het geval van een logische harde schijf mislukking, het proces van het herstellen van gegevens van beschadigde harde schijf is relatief eenvoudiger. Daarom kunnen we zeggen dat het herstel van gegevens van de harde schijf volledig afhankelijk is van het scenario van gegevensverlies.

Is het mogelijk voor mij om gegevens te herstellen van beschadigde of gecrashte harde schijf?

Zoals vermeld in de bovenstaande secties is het herstellen van gegevens van de harde schijf moeilijk en gaat het om een hoog risico. Het is echter zeker niet onmogelijk om gegevens van de harde schijf te herstellen.Gecrashte harde schijf bestanden terughalen.

Ja, je kunt gegevens van de harde schijf herstellen. Gegevens die zijn verwijderd of verloren van de harde schijf worden niet gewist, in feite blijft deze op dezelfde plaats gemarkeerd als beschikbaar om te worden overschreven.

Het enige wat u nodig hebt, is een juiste gegevensherstelsoftware op de harde schijf om bestanden te herstellen van een beschadigde of gecrashte harde schijf.Bestanden herstellen externe harde schijf.

Wat is de beste manier om gegevens van de harde schijf te herstellen?

Nu dat u weet dat het herstellen van gegevens van de harde schijf gaat om meer complexiteit. Vandaar dat het wordt aanbevolen om gebruik te maken van Remo harde schijf herstel software, wat de beste manier is om verloren of verwijderde gegevens terug te krijgen van je harde schijf..

Remo Recover is de meest gereviewde harddiskherstel-software met een diepe scan-engine om gegevens van de harde schijf te herstellen. Met zijn ondersteuning voor meer dan 300 bestandstypen scant de tool voor gegevensherstel elk hoekje en elke hoek van de harde schijf om verloren gegevens te herstellen.

5 snelle stappen om gegevens van de harde schijf te herstellen:

Stap 1: Downloaden en installeren Remo Recover op jouw computer.

Stap 2: Klik op Recover Drives, selecteer in het volgende scherm Partition recovery

Stap 3:  Selecteer de schijf die moet worden gescand in de lijst met weergegeven stations en klik op next om te beginnen met scannen.

Stap 4: Na voltooiing van het scanproces geeft de software de herstelde gegevens van de harde schijf weer.

Stap 5: Jij kan Preview de herstelde gegevens van de harde schijf voordat ze worden opgeslagen op de gewenste locatie.

Hoe gegevens harde schijf herstellen?

Met deze video-zelfstudie leert u hoe u gegevens van de harde schijf kunt herstellen:

Herstel gegevens van de harde schijf met Remo herstellen

Hoe kan ik gegevensverlies op de harde schijf voorkomen?

Het proces van het herstellen van gegevens van een gecrashte externe harde schijf of een beschadigde schijf is een lastige klus. De kans dat gegevens van de vaste schijf worden opgehaald die is gecrasht of beschadigd, is slecht. Volg deze aanbevolen tips om te voorkomen dat gegevens op de harde schijf verloren gaan.

 • Neem regelmatig een back-up van gegevens van de harde schijf
 • Bescherm uw computer met een vertrouwde antivirussoftware
 • Ontkoppel nooit uw externe harde schijf van de computer wanneer deze bezig is met het overbrengen van gegevens
 • Zorg er altijd voor dat er een stroomvoorziening is om te voorkomen dat stroomstoten uw harde schijf beschadigen.

Als u de bovenstaande tips opvolgt, voorkomt u niet alleen gegevensverlies, maar ook beschadiging van uw harde schijf. Als u echter scenario's voor gegevensverlies tegenkomt, hoeft u zich niet meer af te vragen hoe u gegevens van de harde schijf kunt herstellen. Remo Herstellen is uw eerste keuze om gegevens van de externe harde schijf te herstellen.

Herstel gegevens van de harde schijf met Remo herstellen
Herstel gegevens van de harde schijf met Remo herstellen

Het verliezen van belangrijke gegevens van uw harde schijf kan u in de problemen brengen. Weet hoe om gegevens te herstellen van de harde schijf die is beschadigd of gecrasht.

About the Author: Remo Software