Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe om te Awesome selfie met uw budget Smartphone

Selfie! Een van de beroemdste activiteiten van de huidige wereld. Je moet heel vaak selfies met je vrienden en familie hebben gehad. U of een aantal van de vrienden worden zo enthousiast over het klikken op meer en meer foto’s. Meer of minder, er is een Selfie-cultuur die ons allemaal heeft gevangen. Laten we bespreken hoe u Selfie kunt verbeteren en op een betere manier op onze momenten kunt klikken.

Het verhaal van Selfie

Het nemen van een selfie is leuk, tegelijkertijd is het ook een kunst en een techniek. We raken te zeer betrokken bij het genieten van het moment en soms verliezen we onze aandacht op het artistieke deel ervan. Tegenwoordig hebben we zoveel goede mobiele-telefooncamera’s en een heleboel applicaties om de geklikkerde Selfie te verwerken.

Hoe om te Awesome selfie nemen budget Smartphone

Om het allemaal te verzamelen, zullen we enkele van de meest interessante aspecten van het nemen van Selfie doornemen. In sommige gevallen realiseerde je je misschien niet de technieken die je hebt gebruikt. Aan de andere kant zijn er veel dingen die je gewoon vergeet om het plezier van het klikken op Selfie te besparen.

Hier is uw gids over hoe u een betere selfie kunt nemen

Er zijn tegenwoordig een aantal mobiele telefoons op de markt. Wat trending is, is de buitengewone camera aan de voorkant. We hoeven ons niet af te vragen waarom? Natuurlijk houden we allemaal van Selfie wanneer we de kans krijgen. Hier zijn enkele van de factoren om je Selfie te verbeteren en de kunst om een ​​goede Selfie te nemen.

Lichtoverweging – Het eerste ding om te overwegen bij elke foto is licht. Je moet zoveel mobiele telefoons hebben gezien die praten over het nemen van goede beelden, Selfie bij weinig licht. Sommige telefoons hebben zelfs een voorflits voor Selfie. Maar licht is een van de meest cruciale factoren bij het maken van foto’s.

 • Geef belang aan licht en zoek naar een beter licht telkens wanneer u op een selfie wilt klikken.
 • Probeer voor natuurlijk licht te gaan, het heeft altijd een beter effect op foto’s. Het geeft betere kleuren op je foto en zorgt ervoor dat de foto er mooi uitziet.
 • Vermijd het gebruik van de flits zoveel als mogelijk. Het induceert enkele onnodige reflecties in het beeld.
 • Het zou beter zijn als u gefilterd licht kunt gebruiken. Gefilterd met een gordijn, of diffuus door een bepaald aspect. De meeste sensoren zijn digitaal en kunnen tot hun limiet worden blootgesteld. Een diffuus licht helpt bij het ontwikkelen van een goed beeld.

Vermijd spiegels – Probeer op Selfie te klikken zonder een spiegel te gebruiken. Vermijd het zo veel als je kunt. Spiegels weerspiegelen geen perfect beeld en hebben de neiging licht te vervormen. Als u een foto maakt met een spiegel, wordt uw mobiele telefoon / camera weergegeven. Het geeft ook een schittering in de afbeelding weer. Als de spiegel niet perfect schoon is, krijgt uw afbeelding allerlei snijwonden en blikken.

Als je een Selfie van volledige lengte wilt nemen, probeer dan je armen te strekken of gebruik een Selfie-stick. Probeer de camera op een zodanige manier te kantelen dat uw volledige foto wordt weergegeven.

Achtergrond is belangrijk – natuurlijk is de selfie voor jou, maar de achtergrond in beschouwing nemen is erg belangrijk voor je foto.

 • Probeer een betere achtergrond voor uw afbeelding te selecteren. Kijk eens rond voordat je op de rigoureuze Selfie begint te klikken.
 • Positionering is een ander aspect, als u een zeer goede achtergrond hebt en u niet vooraan staat, gebruikt u de achtergrond niet.
 • De achtergrond maakt een sfeer van uw foto.

Gebruik goede filters – Met zoveel verschillende verwerkingstoepassingen zijn telefoons gevuld met een groot aantal effecten en filters. Probeer voldoende en minder filters voor uw foto te gebruiken.

 • Gebruik slechts één effect en bepaal welke de juiste is voor uw situatie.
 • Klik op klikken, gebruik minder filters als u kunt. Het gebruik van meer filters heeft een omgekeerd effect op de kwaliteit van uw afbeelding.
 • Gebruik eenvoudige filters die minder gebruik maken van kleuren zoals monochroom, sepia etc. ze verbeteren uw beeldkwaliteit.

Vind een goede hoek – Het gebruik van de camera aan de voorkant van uw smartphone is een goede keuze. Er zijn zoveel smartphones die tegenwoordig een zeer goede camera aan de voorkant bieden.

 • Kantel de camera in verschillende richtingen en probeer enkele van de beste hoeken met het aanwezige licht waar te nemen.
 • Probeer uw gezicht in verschillende hoeken te draaien en enkele van de beste eigenschappen van uw gezicht te vinden.
 • Gebruik een Selfie-stick en bekijk verschillende kanten van de scène. Het geeft je een heel goed idee waar je op de beste foto’s van jezelf kunt klikken.

Concentreer u op de beste functies – De camera moet altijd specifieke kenmerken hebben waarop u kunt scherpstellen. Met al het andere moet er een moment zijn om weer te geven in de Selfie.

 • Als u een aantal nieuwe functies wilt weergeven, zoals nieuwe piercings, haarsnitten, enz., Probeert u zich op één specifieke functie te concentreren.
 • Als je accessoires hebt die je zojuist hebt gekregen, zoals nieuwe tinten, juwelen enz., Is dit het lichtpuntje voor je selfie.
 • Probeer de beste plekken of een deel van je gezicht te vinden, en de hoek waar het er het beste uitziet.

Laat de foto bloeien met een glimlach – Een glimlach voegt altijd meer schoonheid toe aan je afbeelding. Dus wanneer je foto’s maakt, toon je vrolijke uitdrukking.

 • Wat het focuspunt ook is, uw glimlach zal het imago altijd aantrekkelijk maken.
 • Uitdrukkingen maken de foto’s gedenkwaardig, sympathiek en interessant. Dus geef je beste uitdrukkingen tijdens het nemen van een selfie.

Neem uw vrienden op – voeg uw vrienden soms toe, bel andere mensen om een ​​deel van uw selfie te delen. Het verbetert het geluksniveau van je foto.

Met zoveel ruimte op smartphones kunnen we zoveel foto’s klikken als we willen. Maar goede en duidelijke foto’s zijn net zo belangrijk als het klikken op een groot aantal foto’s.

Ten slotte zou ik willen voorstellen om eens met Selfie-video’s te maken met vrienden, het is best een goede ervaring. Het geeft je ook een geweldige gelegenheid om de hoeken en verschillende lichtscenario’s te observeren. Er zijn ook problemen met het beveiligen van de foto’s, net als wanneer u erop klikt. Het aantal geklikte afbeeldingen en de opgenomen video’s moeten zorgvuldig worden opgeslagen.

Opmerking – Het is het meest gebruikelijk om internet te gebruiken in smartphones die uw foto’s en video’s kwetsbaar maken. Zelfs als je je verloren video’s en foto’s kunt herstellen, vormen ze een constante dreiging van corruptie. Meer informatie over het herstellen gerepareerd mov-bestanden.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie