Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Weten Hoe Onderhoud en Gebruik uw Geheugenkaart

Foto’s – Familiefoto’s, vakantiefoto’s, modefotografie, voedselfotografie, etc. Wanneer we de woordfoto’s lezen, zijn er talloze kopjes langs het woord foto’s die in onze gedachten komen. Als je een passie hebt voor fotografie of een professionele fotograaf bent, is je grootste zorg ‘Memory Card’. De ruimte op de geheugenkaart is zeker de eerste gedachte die in je opkomt, maar ook het onderhoud ervan is net zo belangrijk.

Als de geheugenkaart niet goed wordt onderhouden, is de kans groot dat u uw herinneringen vaarwel moet zeggen. Het kan nog erger worden als je een professionele fotograaf bent – het verliezen van afbeeldingen kan je ergste nachtmerrie worden.

Het is nu vrij duidelijk geworden dat het belangrijk is om je geheugenkaart te onderhouden en te gebruiken, maar hoe doe je dat? Interesse om te weten? Lees dan verder op…

Tips voor onderhoud en gebruik van geheugenkaarten

1. Zorg ervoor dat u uw geheugenkaarten altijd veilig verwijdert. Hoewel er lees- of schrijfbewerkingen plaatsvinden op uw geheugenkaart, is het niet gepast om dit los te koppelen. Een lees- of schrijfbewerking kan geen schade aan de kaart veroorzaken, maar dit kan zeker leiden tot beschadiging van de geheugenkaart.

Hetzelfde punt is van toepassing wanneer uw kaart zich op de computer bevindt en niet alleen in de camera. Nogmaals op de computer wil je de lees- / schrijfbewerkingen niet onderbreken. Het is altijd goed om een ​​beetje geduld te tonen en veilig uit te werpen via het besturingssysteem in plaats van het alleen maar te verwijderen.

2. Zorg ervoor dat de batterij van uw camera altijd opgeladen blijft. Als uw camera bijna leeg is, kunt u deze beter uitschakelen. U wilt de levensduur van de batterij niet testen ten koste van de geheugenkaart. Omdat als uw batterij sterft terwijl de schrijfbewerking nog steeds aan de gang is, dit kan veroorzaken dat de geheugenkaart beschadigd raakt. Dus zorg ervoor dat u niet fotografeert met een lage batterijlevensduur.

3. Formatteer uw geheugenkaarten altijd in de camera zelf. Je zou niet willen wachten om het op de computer te formatteren. Dit komt omdat wanneer u een bepaald merk en een bepaalde versie van een camera gebruikt, de camera dit overeenkomstig zijn voorkeur zal formatteren, wat altijd een betere optie zal zijn dan het in het systeem formatteren.

Als je tijdens het converteren van de afbeeldingen naar een ander bestandsformaat dat het meest geschikt is voor jou, zoals JPG, NEF, TIF, etc. Je uiteindelijk eindigt met het verliezen van foto’s of een beschadigde SD-kaart, onthoud dan dat jpg-bestanden kunnen worden teruggevorderd van beschadigde SD-kaart gemakkelijk.

4. Zorg ervoor dat u de foto’s in de camera niet verwijdert. Ook al vind je sommige van de afbeeldingen die je hebt genomen misschien niet leuk, het is altijd beter om deze eerst op je systeem over te zetten en vervolgens te bewerken of te verwijderen.

5. Zorg er altijd voor dat u een geheugenkaart koopt van een bekend merk en geautoriseerde verkopers. Dit komt omdat alle SD-kaarten op elkaar lijken en je niet wilt eindigen met een nep-geheugenkaart. Ook wilt u niet dat u een gebruikte of een gerenoveerde kaart koopt. Houd dus altijd rekening met dit terwijl u een aankoop doet, zodat u uw beste tijden kunt vastleggen en ze jarenlang kunt besparen.

6. Nu u op de hoogte bent van het kopen van een goedgemerkte kaart, is het andere belangrijke punt dat u in gedachten moet houden bij het maken van een aankoop, de specificaties van de kaart. Vergeet niet dat wat wordt geadverteerd als de lees- / schrijfsnelheid niet altijd is, want er is altijd een zekere mate van variatie in d.w.z. de snelheid is altijd lager dan die waarvoor wordt geadverteerd. Wees dus voorbereid wanneer u een SD-kaart koopt voor deze realiteitscontrole tegelijkertijd als in de kaartspecificaties hoge snelheid wordt vermeld en probeer dan een groot formaat bestand over te zetten en u een idee krijgt van de exacte snelheid van de kaart die over het algemeen minder dan genoemd.

Met al deze tips voor onderhoud, aanschaf en gebruik zorg je ervoor dat je ze in goede praktijk brengt, omdat ze je helpen je herinneringen te bewaren als je beste schat.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie