Hoe Outlook Synchroniseren met Google Kalender

De meeste gebruikers geven er de voorkeur aan om Google Agenda te gebruiken, maar sommige mensen willen hun e-mail, contacten en agenda graag in MS Outlook hebben. Google ondersteunt automatische synchronisatie met Outlook als u een gebruiker bent van Google Apps for Government, Business, Education, enz. en het is heel eenvoudig om dit proces handmatig uit te voeren. Het proces omvat slechts enkele eenvoudige stappen. Hieronder volgen de stappen die u beschrijven hoe Outlook synchroniseren met Google kalender:

  1. Open uw Google Agenda in een webbrowser: Zorg ervoor dat uw Microsoft Outlook-toepassing ook open is.
  2. In de linkerzijbalk krijgt u de kop ‘Mijn agenda’s’ met een pijl ernaast. Klik gewoon op de pijl en kies “Instellingen”.
  3. U ziet een lijst met al uw agenda’s onder “Agenda”: Zoek er een die u met Outlook wilt synchroniseren en klik op de naam van de agenda om de details te bekijken.
  4. Scrol vervolgens omlaag naar het gedeelte “Privéadres” en klik op de knop “ICAL”.
  5. U krijgt een dialoogvenster met een URL, klik erop
  6. Beslis of u dit wilt importeren naar agenda in Outlook
  7. Wacht tot de Google-agenda naast Outlook wordt geopend: Zelfs het wordt toegevoegd aan uw navigatievenster onder “andere agenda’s”. U kunt al uw afspraken en herinneringen in Outlook zien, maar onthoud dat eventuele wijzigingen die u aanbrengt in de Google-agenda niet worden opgeslagen in Outlook. U moet een andere handmatige bewerking uitvoeren om die wijzigingen over te dragen.

Nu, Outlook synchroniseren en Google kalender met succes. Je moet dit zorgvuldig doen, want als er iets misgaat tijdens dit proces, bestaat de kans dat je Outlook PST-bestand beschadigd raakt. Gebruik in dergelijke gevallen Remo Repair Outlook PST-tool om het Microsoft Outlook PST-bestand gemakkelijk te repareren en alle attributen zoals agenda, e-mails, contacten enz. veilig te extraheren.

Hoe Outlook Synchroniseren met Google Kalender was last modified: augustus 18th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*