Kan Je Microsoft Office Overzetten Naar Nieuwe Computer?

9 minutes read

Het verplaatsen van uw kantoorbestanden van de ene computer naar de andere kan een uitdagende taak zijn. Maar maak je geen zorgen, dit artikel helpt je de beste manieren te vinden om Office gemakkelijk over te zetten naar een nieuwe computer. U leert hoe u verschillende methoden kunt gebruiken, afhankelijk van of u een abonnement heeft of niet..

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Samenvatting: In dit artikel verschillende stappen om uw Microsoft-kantoor van de ene computer naar de andere over te zetten, er zijn twee secties over "Transfer Office 2010, Office 2013 with a License" en "Transfer Office 365, 2016 or 2019 without license"

Office365

Hoe Microsoft Office Overzetten naar Nieuwe Computer van de ene computer naar de andere computer is geen saaie klus meer. Na het ontvangen van enorme feedback van de gebruikers in 2013, waar veel gebruikers rechten vroegen om Microsoft Office naar een andere computer over te zetten, stemde Microsoft er uiteindelijk mee in om gebruikers toe te staan hun Microsoft Office over te zetten naar een nieuwe computer. Er zijn meer dan één manieren om Microsoft Office over te zetten en u kunt ze allemaal leren met behulp van dit artikel.

Bron: souq.com

Notitie: Voordat u begint met het overzetten van Microsoft Office naar een nieuwe computer, moet u uw Office-account deactiveren en Microsoft Office van uw oude computer verwijderen.

Inhoudstafel:

 1. Belangrijke punten om te overwegen voordat u uw kantoor naar een andere computer verplaatst
 2. Er moet aan drie voorwaarden zijn voldaan voordat u uw Office naar een andere computer overzet:
 3. Hoe Office 2010, Office 2013 over te dragen met een licentie?
 4. Hoe kan ik Office 365, 2016 of 2019 overzetten naar een nieuwe computer?

Als u MS Office naar een andere computer wilt overzetten voor oudere versies zoals Office 2010 of 2013, dan moet je weten dat deze versies worden geleverd met license tags die specifieke beperkingen hebben op overdrachten of installaties perse.

Hoe Microsoft Office overzetten naar nieuwe Laptop zoals 2016, 2019 en Office 365 overweegt, de licentie is gekoppeld aan de e-mail van de klant, daarom gaan we in dit artikel praten over de stapsgewijze procedure om deze taak te volbrengen met de variaties hierboven besproken.

Op naar check what type of license tag you have for Office 2010 of 2013 volg de onderstaande stappen, maar als u Office 2016,2019 of Office 365 gebruikt, gaat u naar het volgende gedeelte.

Belangrijke punten om te overwegen voordat u uw kantoor naar een andere computer verplaatst

1. Het licentietype.

Microsoft Office wordt geleverd met verschillende licentietags die van gebruiker tot gebruiker verschillen, en elk specifiek licentietype heeft enkele of andere beperkingen, daarom is het altijd verplicht om het licentietype van uw Office-installatie te kennen.

2. Recht om de licentie over te dragen.

Zoals u weet, moet u een juiste licentie hebben om Office over te zetten naar een nieuwe pc, de Licenses which allow the transfer are FPP, PKC, HUP, ESD, en POSA.

U kunt de licentie van uw MS Office controleren met behulp van de onderstaande stappen:

 • Ga naar de knop Zoeken in het Windows-paneel.
 • Typ cmd en open de command prompt.Move Office to a new PC. go to cmd prmpt and type \cd
 • Typ cd\ en druk op enter. Typ in de volgende regel cd en voer het pad van uw kantoorlocatie in en druk vervolgens op enter.move office to new pc, check the license of office
 • De licenties verschijnen binnen een paar seconden, daarna kunt u doorgaan met de installatie als u ziet Retail of FPP, PKC, enz.

3. Aantal installaties geleverd bij de licentie

Zoals hierboven vermeld dat only specific licenses will allow the transfer, er is ook een limiet op het aantal overdrachten en installaties, dus het is altijd beter om check the number of installations provided met de licentie.

In de volgende stappen moet u check whether your license gives the provision to transfer Office meerdere keren van de ene computer naar de andere. Licentie met tags zoals Retail or FPP of PKC enz. zal Office 2010 & 2013 overdragen; voor de rest van de Office-licentietypen is de installatie beperkt tot het beëindigen van de hardware en is het niet mogelijk om de Office-installatie over te dragen.

Er moet aan drie voorwaarden zijn voldaan voordat u uw Office naar een andere computer overzet:

 1. Microsoft-product, dat wordt betaald, wordt geleverd met a 25-character product key die nodig is voor activering van de software.
 2. Om de Office naar een andere pc over te zetten, License must support transfer.
 3. Hebbeding Office installation media (disk of file) met de bijpassende productsleutel.

Notitie: Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing op Office 365 & 2016, aangezien voor hen de licentiekoppeling wordt geleverd met de e-mail van de klant en niet met de hardware.

Hoe Office 2010, Office 2013 over te dragen met een licentie?

Weten Hoe een OST Bestand Importeren in Microsoft Outlook u toestaat om de app over te zetten en opnieuw te installeren op een andere computer en vervolgens Office 365, Office 2010 of Office 2013 over te zetten naar een andere pc met een verstrekte licentie, volgt u de onderstaande stappen:

 • Allereerst moet u de toepassing van uw oude computer verwijderen. Ga naar Control Panel>Program features>Select MS Office 2010 of 2013. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de app om deze te verwijderen.Uninstall Office to move office to a new computer
 • Nu moet je check whether your Office is running on a trial version, als dit het geval is, moet u de toepassing volledig verwijderen.

Notitie: Als u de applicatie niet correct verwijdert, dan je kunt uiteindelijk problemen krijgen.

 • Dan op naar de nieuwe computer, set up the installation, installeer de applicatie vanaf de cd of een willekeurig station en voer de bijbehorende licentiesleutel in.
 • Na een succesvolle installatie van de Office App, Ga naar Account en activeer het product. Klik op de productsleutel wijzigen en voeg deze daar toe en je bent klaar om te gaan, je hebt Office met succes naar een andere pc overgebracht.

Notitie: Als de installatie niet heeft plaatsgevonden en u een foutmelding krijgt met de melding dat er te veel installaties zijn of dat de activering kan worden voltooid, moet u contact opnemen met de klantenservice en de zorg uiten.

Laat me het nu hebben over hoe de procedure werkt voor Office 2016, Office 2019 en Office 365-abonnementen in het volgende gedeelte hieronder:

Hoe kan ik Office 365, 2016 of 2019 overzetten naar een nieuwe computer?

 • Open Microsoft Office en ga naar de My Account pagina op het web.
 • Waar de lijst met alle producten die u bezit wordt weergegeven, gaat u naar de Install sectie en klik op de Install knop.Install office on a new computer
 • Klik dan op de Settings optie en selecteer Deactivate Install.
 • Na het succesvol deactiveren van de Licentie. Open Control Panel > Programs&Features > Uninstall Office die is gekoppeld aan de Licentie.
 • Ga vervolgens op uw nieuwe computer naar de webbrowser en log in op MS office en installeer Office op de computer. Dan een setup.exe file zou beginnen te downloaden.
 • Wacht na het downloaden van het installatiebestand een paar seconden om het proces te voltooien.
 • Nu kunt u Microsoft Office 365, 2016 of 2019 met succes naar uw nieuwe computer verplaatsen. Proost!

Aangezien u Microsoft Office 365, 2010, 2013, 2016, 2019 met succes hebt overgedragen, what happens to data on applications installed within MS Office such as Word, Skype, Excel, of Outlook?

Ja, de gegevens of bestanden die met MS Office-toepassingen zijn gemaakt, moeten worden overgedragen, vooral als u op de nieuwe computer wilt blijven werken, terwijl u eenvoudig kopieer de Office-bestanden op de externe harde schijf en importeer ze terug naar de nieuwe computer, Outlook-bestanden zijn een beetje lastig om te exporteren en te verplaatsen, omdat de overgedragen Outlook-gegevens zijn niet toegankelijk rechtstreeks met Outlook op de nieuwe computer. U kunt de Outlook Import/Export-functie gebruiken of een professionele Outlook-migratietool gebruiken om Outlook-gegevens op de nieuwe computer te gaan gebruiken.

Er is maar één professionele tool die Outlook-gegevensbestanden veilig en moeiteloos kan overzetten met alle attributen zoals regels, e-mails, notities, kalenders, enz., genaamd Remo Outlook Back-up en Migreren, de tool kan ook een noodzakelijke back-up maken en deze back-up kan in een noodgeval worden gebruikt om verloren gegevens te herstellen.

Remo Outlook Backup en Migrate is een exclusief ontworpen tool om al uw Outlook-gegevens te verplaatsen, over te dragen en te back-uppen naar een nieuwe computer, nieuwe Windows-versie en naast een nieuw besturingssysteem, wordt het ook geleverd met 25GB of free cloud storage om uw Outlook-gegevensbestanden en persoonlijke bestanden op te slaan en indien nodig naar elk systeem te verplaatsen. Het biedt de mogelijkheid om automated backup, u kunt de tijd en datum plannen om automatisch een back-up te maken van Outlook-gegevensbestanden en zelfs uw gegevensbestanden met een wachtwoord beveiligen om ze veilig te bewaren.

Hoe Microsoft Office Overzetten naar Nieuwe Computer? met succes naar een nieuwe computer te verplaatsen of over te zetten in de commentaarsectie hieronder.

About the Author: Remo Software