Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Remo Herstellen Gegevensherstel Garandeert na Mislukte Windows Laatste Update

Microsoft Windows rolt elk jaar updates uit, het installeren van deze updates is belangrijk. De updates bieden nieuwere versies van de software en lossen ook de vorige bugproblemen op. Dit zal zeker de prestaties van de computer verbeteren.

Afhankelijk van de update worden grote of kleine wijzigingen in de computer aangebracht. Windows 1903 is zo’n grote update die veel wijzigingen heeft aangebracht op de computers van de gebruiker.

Hoewel de updates de prestaties van de computer verbeteren, kunnen deze updates door enkele technische tegenslagen ook onregelmatigheden in de prestaties van de computer veroorzaken. Deze problemen kunnen zijn zoals computer vastlopen tijdens gebruik, onvolledige installatie of terugdraaien naar de vorige versie.

Afgezien van prestatieproblemen, kunnen Windows-updates ook gegevensverlies van de computer veroorzaken. De recente Windows 10 1903-update vormde een soortgelijk probleem met gegevensverlies als de computer van een gebruiker. Omdat de gebruiker snel handelde en Remo-software benaderde met betrekking tot de situatie, kon hij dat gegevens herstellen na mislukte Windows-update veilig.

Hier is een casuscenario dat illustreert hoe Remo herstellen de gebruiker heeft geholpen om verloren gegevens van de computer te herstellen na de update.

Casus scenario

Ik kreeg een update van Windows voor de nieuwste versie 1903, dit was een belangrijke update die veel wijzigingen aan de computer aanbracht. Tijdens het updateproces is de computer meerdere keren opnieuw opgestart. Na de update vond ik twee snelkoppelingsmappen op het bureaublad. Dus ging ik terug naar de oorspronkelijke map en maakte ik de shorts opnieuw aan.

Helaas is Windows teruggegaan naar de vorige 1803-versie. Deze keer werden de bureaubladmappen verwijderd samen met de originele mappen. Ik had geen idee wat er was gebeurd, de verwijderde mappen waren erg belangrijk voor me.

Terwijl ik op zoek was naar een oplossing voor mijn probleem, kwam ik erachter Remo data herstel software. De technische ondersteuningsmedewerker van Remo Software heeft me door het hele proces van gegevensherstel geleid, zodat ik mijn mappen veilig en beveiligd kon herstellen.

Wat gebeurt er met onvolledige Windows-update,

Microsoft heeft een gecodeerde terugdraaifunctie die automatisch terugdraait naar de vorige versie. Dit gebeurt als de update niet compatibel is met de hardware of software van de computer. Volgens Microsoft zal deze functie voorkomen dat elke update met hardware- of softwareconflicten wijzigingen aanbrengt in het systeem.

Updates worden echter de komende 30 dagen na de terugdraaiing niet geïnstalleerd. Wanneer de gebruikers problemen melden, biedt Microsoft oplossingen genaamd Hotfix die specifiek zijn voor de afwijkingen die worden veroorzaakt door de respectieve update.

In oktober 2018 hadden veel gebruikers gemeld dat Windows Update alles op de schijf had verwijderd. De update had belangrijke gegevens van de computers verwijderd. Uit een zee van dergelijke gevallen die aan Remo Software zijn gemeld, wordt de volgende zaak uitgekozen om lezers te helpen begrijpen hoe complicaties bij gegevensverlies ontstaan ​​tijdens onjuiste updates.

Toen de gebruiker met het probleem kwam, heeft het technische ondersteuningsteam hem begeleid bij het zoeken naar de verloren mappen. Hij werd aanvankelijk begeleid om te controleren of de bestanden verborgen waren en hielp hem ook een handmatige controle uit te voeren via Snelle toegang. Na het uitvoeren van de zoekopdracht kon de gebruiker de verloren mappen niet vinden.

Dit is wanneer het technische ondersteuningsteam heeft vastgesteld dat de mappen van de computer zijn verwijderd. Met dit in gedachten hielp de medewerker van de technische ondersteuning de gebruiker om de Remo-gegevensherstelsoftware te installeren en de verloren mappen op te halen.

Hoe Remo herstellen gegevensherstel garandeert na mislukte Windows laatste update

Toen de gebruiker het probleem van gegevensverlies uitlegde, ontdekte het technische ondersteuningsteam snel dat de mappen permanent werden verwijderd en met een oplossing kwamen. De medewerker van de technische ondersteuning leidde de gebruiker naar een snelle scan op de harde schijf. Na voltooiing van het scanproces kon de gebruiker verwijderde mappen herstellen.

Tijdens de update werd de computer vele malen opnieuw opgestart, dit had veel veranderingen op de schijf aangebracht. Ondanks de kansen heeft de software met succes de meeste gegevens van de gebruiker in goede staat hersteld.

Bovendien zou het opslaan van de herstelde gegevens op dezelfde schijf de herstelde gegevens nog meer hebben beschadigd door overschrijven. Om deze redenen heeft ons technische ondersteuningsteam de gebruiker voorgesteld een gloednieuwe externe harde schijf te kopen om de herstelde mappen op te slaan. Hij kon met succes 28GB gegevens opslaan op de nieuwe schijf.

Hoewel de gegevens werden hersteld, waren de meeste gegevens beschadigd omdat het technische ondersteuningsteam snel handelde, maar de gebruiker kon de meeste gegevens in goede staat herstellen. Maar vanwege het overschrijven, dat plaatsvond tijdens de update, waren weinig herstelde gegevens beschadigd. Dit is waar de diepe scan-engine van de Remo Recover-software te hulp kwam.

De Deep Scan-engine

Inzicht in de omvang van de schade die werd aangericht op de herstelde bestanden, heeft de medewerker van de technische ondersteuning de gebruiker begeleid bij het uitvoeren van een geavanceerde scanprocedure. Het deep scan-algoritme is een functie die alleen uniek is voor Remo herstellen. Zelfs als de harde schijf meerdere keren werd overschreven, waren de herstelde gegevens in goede staat.

Dit komt omdat de deep scan-engine de schijfsector per sector kon scannen en verloren gegevens kon terughalen. Bestanden van verschillende formaten zoals PDF, JPEG, DOX en nog veel meer werden hersteld. De gebruiker was niet alleen blij omdat hij alle bestanden had hersteld, maar ook omdat de herstelde bestanden in goede staat waren.

In elke situatie van gegevensverlies kan snel en slim handelen u helpen de meeste van uw gegevens terug te krijgen. Dit is precies wat Remo biedt; de snelle en responsieve technische ondersteuning in combinatie met slimme en adaptieve software voor gegevensherstel, elke gebruiker kan zijn gegevens terugkrijgen, ongeacht hoe de gegevens verloren zijn gegaan.

Het bovengenoemde geval is slechts een illustratie van duizend andere gemelde gevallen waarin de gegevens verloren zijn gegaan door het formatteren van de computer, permanente verwijdering van de bestanden en wanneer de computer is gecrasht. In alle gevallen gegevensherstel na mislukte Windows-update werd mogelijk gemaakt met Remo Hard Drive Recovery.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie