Hoe Reparatie Microsoft Outlook-Fout 0x800ccc13 kan Geen Verbinding Maken met het Netwerk

6 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Outlook is de veelgebruikte e-mailtoepassing waarmee u berichten kunt verzenden en ontvangen, agenda's kunt beheren, enz. Maar in sommige gevallen kunt u meerdere fouten in Outlook tegenkomen; een dergelijke fout is "0x800ccc13 kan geen verbinding maken met het netwerk". Vanwege deze fout kunt u geen e-mails verzenden of ontvangen in Outlook.

Als u "kan geen verbinding maken met het netwerk" tegenkomt na het upgraden van Windows 10 of om welke reden dan ook. Blijf tot het einde van dit artikel om te weten wat er gebeurt als u Outlook-fout 0x800ccc13 tegenkomt en hoe u dit kunt oplossen met behulp van betrouwbare methoden.reparatie microsoft outlook foutmelding.

Wat gebeurt er als Outlook-fout 0x800ccc13 geen verbinding met het netwerk kan maken?

Hier zijn enkele van de symptomen die wijzen op fout Outlook 0x800ccc13.

 Wat zijn de oorzaken voor Outlook-fout 0x800ccc13?

Voordat we in de oplossingen springen, is het noodzakelijk om de oorzaken achter deze Outlook-fout 0x800ccc13 te kennen. Hier zijn enkele van de redenen waarom u geen verbinding kunt maken met het netwerk.

Virusaanval

Wanneer uw systeem is geïnfecteerd door een virusaanval, heeft dit niet alleen invloed op uw systeemprestaties, maar ook op uw PST-bestand. Dit kan resulteren in Outlook-fout 0x800ccc13.

Plotselinge uitschakeling

Het per ongeluk afsluiten van de computer tijdens het werken aan Outlook kan ertoe leiden dat Outlook geen verbinding kan maken met de server

PST-bestand corruptie

    De functionaliteit van Outlook kan worden beïnvloed door beschadigde PST-bestanden. Wanneer dit gebeurt, ziet u de foutmelding.

Besturingssysteem

Als u een upgrade van het Windows-besturingssysteem hebt uitgevoerd.

Hoe Outlook-fout 0X800CCC13 te repareren - kan geen verbinding maken met het netwerk?

Voor een gemelde fout "0x800ccc13 kan geen verbinding maken met het netwerk" kan om verschillende redenen optreden, zoals hierboven vermeld, hier zijn 4 oplossingen waarmee u dit probleem gemakkelijk kunt oplossen. 

  i) Windows Bestandscontrole gebruiken

Windows-bestandscontrole is een effectief hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het repareren van beschadigde systeembestanden die mogelijk Outlook-fout 0x800ccc13 hebben veroorzaakt. Volg de onderstaande stappen om de Outlook-fout op te lossen.

 Stap 1: Sluit uw Outlook-toepassing  

 Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op de Start button en typ Command Prompt 

 Stap3: Open Opdrachtprompt als beheerder 

 Type sfc /scannow en druk op Enter. (Opmerking: er is een spatie in de opdracht)

command prompt

      

 Stap4: Wacht enige tijd totdat het proces is voltooid. Nadat het proces is voltooid, start u uw computer opnieuw op en opent u vervolgens Outlook

 ii) Outlook bijwerken

Vanwege de verouderde Outlook-versie kan Outlook opduiken verzenden gerapporteerde fout 0x800ccc13 kan geen verbinding maken met het netwerk. Het bijwerken van Outlook kan de meest effectieve methode zijn om dit probleem in Outlook op te lossen. Het updateproces van Outlook is vrij eenvoudig en omvat de volgende stappen:. 

 Stap1:Open een Microsoft-toepassing zoals Microsoft Word 

 Stap2:Klik op File en klik vervolgens op de Account optie

info account

 Stap 3:Selecteer de Update Option onder Product Information

Office updates

      Stap4: Klik nu op Update Now

product information update now

 

iii) Outlook starten in veilige modus

De functie voor de veilige modus van Outlook helpt bij het oplossen van problemen met de netwerkverbinding. Over het algemeen helpt het het e-mailprogramma te openen met een beperkt aantal functies en bovendien blokkeert het alle extensies die het oplossen van problemen kunnen belemmeren. Als de fout niet is opgelost, is er mogelijk een probleem in Add-in.Outlook PST bestanden. 

    Stap 1: Om Outlook in de veilige modus te starten, drukt u op Windows en R sleutels bij elkaar 

    Stap 2: Typ nu in Outlook/safe in het venster Uitvoeren en klik op OK

Windows+Run key and type Outlook/ safe mode.

        Controleer of Outlook-fout 0x8000ccc13 op het systeem verschijnt of niet.  

iv) Remo Repair Outlook gebruiken

Als u de fout niet kunt oplossen met behulp van de bovenstaande methoden, Remo Reparatie Outlook PST biedt een eenvoudige oplossing om de Outlook-fout 0x800ccc13 op te lossen.

De reparatietool heeft een uiterst gebruiksvriendelijke gebruikersinterface waarmee nieuwe gebruikers al hun Outlook PST-bestandsgegevens gemakkelijk kunnen repareren en herstellen, inclusief fout 0x800CCC13: kan geen verbinding maken met het netwerk.

Remo Repair Outlook-software maakt gebruik van een niet-vernietigend mechanisme om veilig repareer uw beschadigde of corrupte PST-bestand. Eerst leest het het bestand, extraheert het alle inhoud en maakt vervolgens een gezond bestand door alle problemen op te lossen. Uw originele PST-bestand wordt op geen enkele manier beïnvloed. Al uw Outlook PST-bestandskenmerken zijn hersteld.

download now

Bekijk deze video om meer te weten te komen over het gebruik van Remo Repair Outlook (PST) tool

Los Microsoft Outlook-fout op. Kan geen verbinding maken met de netwerkfout

About the Author: Remo Software