Hoe Reparatie Microsoft Outlook-Fout 0x800ccc13 kan Geen Verbinding Maken met het Netwerk

Vanwege de opwindende functies die Windows 10 biedt, hebt u mogelijk uw Windows 7 of 8 geüpgraded naar de nieuwste versie. Na het upgraden bent u mogelijk een Outlook-fout tegengekomen tijdens het opstellen of ontvangen van een e-mail-

Gebruikersaccount – Foutmelding verzenden (0x800CCC13): Kan geen verbinding maken met het netwerk. Controleer uw netwerkverbinding of modem.

Deze fout treedt op vanwege verschillende redenen, waaronder Outlook-invoegtoepassingen, het binnendringen van virussen en de aanwezigheid van slechte sectoren op uw harde schijf.

Laten we verkennen hoe reparatie Microsoft Outlook-fout 0x800ccc13 kan geen verbinding maken met het netwerk;

1)      Windows Bestandscontrole Gebruiken

  • Sluit je Outlook
  • Klik met de rechtermuisknop op Startknop en selecteer Command Prompt (Admin).
  • Zodra het opdrachtpromptvenster is geopend, type sfc /scannowen raak Enter. (Noteer een spatie in de opdracht).
  • Wacht enige tijd totdat het proces is voltooid. Nadat het proces is voltooid, start u uw computer opnieuw op en opent u vervolgens Outlook.

Bonustip: Klik hier om te repareren Microsoft Outlook opent niet fout.

2)      Remo Outlook Repareren Gebruiken

Als u het e-mailprobleem niet met de bovenstaande methode kon oplossen, biedt Remo Repair Outlook een eenvoudige oplossing.

De reparatietool heeft een uiterst gebruiksvriendelijke gebruikersinterface waarmee nieuwe gebruikers al hun Outlook PST-bestandsgegevens gemakkelijk kunnen repareren en herstellen. De PST-reparatiesoftware geeft u een stapsgewijze handleiding om alle problemen op te lossen, waaronder Microsoft Outlook-fout 0x800ccc13 kan geen verbinding maken met het netwerk.

Remo Repair Outlook-software maakt gebruik van een niet-vernietigingsmechanisme om uw beschadigde of corrupte PST-bestand veilig te repareren. Eerst wordt het bestand gelezen, alle inhoud uitgepakt en vervolgens een gezond bestand gemaakt door alle problemen op te lossen. Uw originele PST-bestand wordt op geen enkele manier beïnvloed. Al uw Outlook PST-bestandskenmerken worden hersteld.

download now

Dankzij Remo Repair Outlook-software, als u verwijderde concept email in Outlook per ongeluk kunt u het nog steeds in een paar eenvoudige stappen herstellen.

Bekijk deze video om meer te weten te komen over het gebruik van Remo Repair Outlook (PST) tool om Outlook Error op te lossen

Een gratis demoversie van de software geeft u een voorbeeld van de herstelde bestanden. Als u tevreden bent met de herstelde bestanden, kunt u de gelicentieerde versie van de software kopen.

Hoe Reparatie Microsoft Outlook-Fout 0x800ccc13 kan Geen Verbinding Maken met het Netwerk was last modified: september 7th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*