Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Repareren Bestand Associatie Probleem in PowerPoint Bestanden?

“Ik ben geconfronteerd met een probleem, terwijl pptx-bestanden te openen in PowerPoint 2010. Wanneer ik proberen om de bestanden te openen, een fout verschijnt op het zeggen “aan dit PPTX-bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren.” Ik heb geprobeerd het standaardprogramma in te stellen, maar PowerPoint wordt niet vermeld. Als ik erop dubbelklik, gebeurt er niets.”

Het bovenstaande probleem waarmee de gebruiker hier wordt geconfronteerd, is het probleem met de bestandskoppeling in PowerPoint. Het is duidelijk dat deze fout volledig abrupt is en kan optreden om redenen zoals; Wanneer de recente PowerPoint-update incompatibel is of de bestandsextensie niet wordt ondersteund door de bestaande versie van Powerpoint die u gebruikt. Het kan ook gebeuren wanneer u een PPT-bestand rechtstreeks vanuit de Outlook-bijlagen probeert te openen. In de onderstaande secties leest u hoe u het probleem met de bestandskoppeling zelf kunt oplossen. Voordat we verder gaan en naar de oplossing zoeken, laten we deze fout en de belangrijkste oorzaken in de volgende sectie begrijpen.

Notitie: Deze onderstaande oplossingen werken voor elke versie van PowerPoint en zijn niet beperkt tot alleen PowerPoint 2010.

Wat is het PowerPoint Bestand Associatie Probleem?

Bestandsassociatie is een techniek waardoor onze pc begrijpt welk bestand moet worden geopend via welke applicatie. Elk bestand dat op onze computer wordt opgeslagen, heeft een standaardtoepassing om het te openen. MS PowerPoint kan bijvoorbeeld PPTX- of PPT-bestanden openen / wijzigen. Dus als u probeert een PPTX-bestand in een andere toepassing te openen, is het mogelijk dat u niet succesvol bent. Deze ontkoppeling tussen het bestand en het aangewezen programma resulteert in een probleem met het koppelen van bestanden.

Redenen voor de Fout “Dit Bestand heeft geen Bijbehorend Programma voor het Uitvoeren van deze Actie”:

 • In Windows wordt informatie met betrekking tot de bestandskoppeling verzameld op een plaats die Register wordt genoemd. Als de informatie over de koppeling van het .pptx- of .ppt-bestand met de PowerPoint-toepassing ontbreekt, zult u deze fout tegenkomen.
 • Het probleem met de PowerPoint-bestandskoppeling kan te wijten zijn aan de corruptie van het PPT-bestand, waarvoor een PPT-reparatietool nodig is om het te repareren. Omdat het uw dia’s als ongeldig markeert en resulteert in Bestand heeft geen programmafout.

Omdat er geen handmatige methoden zijn die het herstellen van het bestand kunnen garanderen. Bovendien bestaat er altijd een risico op verdere schade en gegevensverlies bij het gebruik van handmatige methoden. Daarom wordt sterk aangeraden om een PPT-reparatietool te gebruiken om een beschadigd of beschadigd PPT-bestand te repareren. In het volgende segment maakt u kennis met de methoden waarmee u een PPT-bestand naadloos kunt herstellen.

Hoe Repareren Bestand Associatie Probleem in PowerPoint Bestanden?

Hier vindt u twee beproefde methoden voor het aanpassen van de instellingen om de PowerPoint-bestandskoppelingsfout op te lossen. Samen met het repareren van corrupte PowerPoint-presentaties met behulp van de Remo Reparatie Word tool.

Reparatie bestand associatie probleem in PowerPoint bestanden met de Open-With optie

Je kan PPT niet openen als de MS PowerPoint-applicatie niet is gedefinieerd als het programma om ze te openen. Maak gebruik van deze methode om PowerPoint in te stellen als de gewenste toepassing om PPTX- en PPT-bestanden te openen. Volg de onderstaande stappen om het probleem met PowerPoint-bestandskoppeling op te lossen met de optie Openen met:

 • Ga naar File Exploreren dan Browse naar de locatie waar het bestand met bestandskoppelingsprobleem bestaat.
 • Dan right-clickerop en kies Open withChoose another app.

use of Open with option to fix file association error in PowerPoint

 • Selecteer MS PowerPointprogramma uit de lijst.
 • Vink hierna het vakje aan dat zegtAlways use this app to open .pptx files> Raken OK.

always use this option to open ppt and pptx files

Dit proces zal u helpen bij het herstellen van de bestandsassociatie. Ga anders door met de volgende methode.

Gebruik standaardapps voor repareren bestand associatie probleem in PowerPoint bestanden

Door PowerPoint in te stellen als de standaardtoepassing om PPT- of PPTX-bestanden te openen, hebt u niet alleen gemakkelijk toegang tot de PowerPoint-bestanden, maar kunt u ook de PPT-bestandskoppelingsfout oplossen. Deze methode wordt gebruikt om de standaardapps in te stellen op basis van de bestandsextensies. U kunt deze methode zelfs gebruiken om meerdere bestandsindelingen aan één standaardapp te koppelen. Volg onderstaande stappen:

 • Ga naar het zoekvak in Windows 10 en type Default Apps. Of ga naar SettingsAppsDefault Apps.

Default apps to fix file association problem in ppt

 • Scroll naar beneden in het Default Apps-venster en klik op Choose Default Apps by File type.

Choose default apps by file type

 • Scroll in het volgende venster naar .ppt en .pptx en klik op het “+” teken dat overeenkomt met het bestandstype. Selecteer PowerPointvan de lijst.
 • Nu kunt u één keer verifiëren of het bestand nu in PowerPoint wordt geopend.

Hopelijk lost deze methode de fout op en is het PPTX- of PPT-bestand nu toegankelijk.

Als het probleem nog steeds bestaat, is dit een teken dat het PowerPoint-bestand is beschadigd. We hebben ook een remedie voor corrupte PowerPoint-bestanden in het volgende segment.

Gebruik Remo Repair PowerPoint om het probleem met de bestandskoppeling op te lossen

Het bestandskoppelingsprobleem kan ook optreden wanneer een PPT-bestand beschadigd is, zoals eerder besproken. In dergelijke gevallen moet u het corrupte PowerPoint-bestand repareren met behulp van een betrouwbare reparatie-tool voor PowerPoint-bestanden.

Een bekwaam hulpmiddel zoals Remo Repair PowerPoint kan het werk voor je doen. Deze tool werkt in de alleen-lezen-modus om elke vorm van corruptie in het PowerPoint-bestand te herstellen. Het geavanceerde algoritme kan elk PPTX- of PPT-bestand voor u toegankelijk maken, samen met de items zoals tekst, afbeeldingen, video’s en clipart intact. Bovendien is deze tool compatibel met alle nieuwste versies van MS PowerPoint.

Download button

De software wordt geassimileerd met een diepe scanoptie en lost het probleem als volgt op in slechts drie klikken:

 1. Launchde Remo Reparatie PowerPoint software. Browse en kies het corrupte PowerPoint-bestand en klik vervolgens op Repair.
 2. Zodra het bestand met succes is gerepareerd, kunt u een voorbeeld van het vaste PPT- of PPTX-bestand bekijken en verifiëren. Gewoon klikken op Preview.
 3. Eindelijk kan dat Savehet gerepareerde bestand op de gewenste locatie.

Voorzorgsmaatregelen om probleem met bestandskoppeling te voorkomen:

 • Installeer niet meerdere versies van MS Office op dezelfde computer, aangezien dit problemen kan veroorzaken.
 • Wijzig het bestandstype niet vaak (PPTx naar PPT en vice versa), aangezien dit tot corruptie kan leiden.
 • Maak een back-up van alle belangrijke PowerPoint-bestanden.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie