Hoe Repareren Harde Schijf Getoond niet Toegewezen?

Een gloednieuwe harde schijf wordt volledig niet toegewezen. Een niet-toegewezen schijf betekent een harde schijf die niet is toegewezen aan een stationsletter. Dus terwijl u het besturingssysteem op uw nieuwe computer installeert, moet u die niet-toegewezen harde schijf partitioneren. Omdat u geen harde schijf kunt gebruiken zonder.

In sommige gevallen hebben bestaande harde schijven (de schijf die u gebruikt) ook niet-toegewezen ruimte. De niet-toegewezen ruimte op een harde schijf geeft aan dat de ruimte op een schijf niet tot een partitie behoort en dat er geen gegevens naar kunnen worden geschreven. Om die niet-toegewezen ruimte te gebruiken, moet u een nieuwe partitie maken of de huidige partitie op de schijf uitbreiden.

Maar in sommige zeldzame gevallen wordt een hele harde schijf niet toegewezen! Ja, soms wordt uw goed functionerende harde schijf plotseling en zonder reden weergegeven als niet-toegewezen, waardoor al uw bestanden en mappen die erop zijn opgeslagen ontoegankelijk zijn.

In dit artikel wordt dus uitgelegd waarom uw harde schijf niet meer is toegewezen en hoe u deze kunt repareren zonder gegevens te verliezen.

Waarom werden harde schijven niet toegewezen?

Over het algemeen wordt uw harde schijf niet-toegewezen om basisredenen zoals,

 • Bestandssysteemschade, corruptie of fout
 • Interne fout
 • Een ongepaste manier om met harde schijven om te gaan, zoals onjuist uitwerpen
 • Virusaanval op harde schijven
 • Accumulatie van slechte sectoren
 • Verouderde stuurprogramma’s voor harde schijven, enz.

Hoewel er talloze oorzaken zijn die verantwoordelijk zijn voor een niet-toegewezen schijf, kunt u het probleem eenvoudig met een paar eenvoudige technieken oplossen. Maar als u belangrijke bestanden hebt opgeslagen op de niet-toegewezen harde schijf, wordt u aangeraden deze bestanden eerst te herstellen om gegevensverlies te voorkomen.

Hoe gegevens herstellen van niet-toegewezen harde schijf?

U kunt eenvoudig gegevens herstellen van niet-toegewezen harde schijven met behulp van betrouwbare software voor gegevensherstel – Remo Recover. Deze effectieve tool voor gegevensherstel kan worden gebruikt om gegevens te herstellen van niet-toegewezen harde schijven of externe harde schijven. Het herstelt gemakkelijk tal van bestandstypen zoals audio, video, afbeeldingen, RAW-afbeeldingen, documenten, Office-bestanden, ZIP / RAR-archieven, enz. Van niet-toegewezen ruimte op de harde schijf. Met deze tool kunt u gemakkelijk bestanden van snel geformatteerde schijf terughalen, gepartitioneerde of ontoegankelijke schijven. Het kan ook bestanden herstellen van SSD, USB-flashstation, pen-drive en meer opslagapparaten.

Dus probeer de gratis download van de software en herstel de gegevens van de niet-toegewezen harde schijf. Ga dan verder met reparatie harde schijf getoond niet toegewezen.

Stappen om gegevens te herstellen van niet-toegewezen harde schijf:


Download Now For Windows

Download Now For Mac

 1. Verbind de niet-toegewezen harde schijf met een werkende computer en start Remo Recoversoftware op het systeem. Selecteer Recover Partitions optie op het hoofdscherm.
 2. Selecteer vervolgens uw niet-toegewezen harde schijf en druk op Scan De software zal de geselecteerde schijf diep scannen.
 3. Selecteer alle gevonden partities van de niet-toegewezen harde schijf en begin Scan.
 4. De herstelde bestanden van de niet-toegewezen harde schijf worden weergegeven. Bekijk een voorbeeld van herstelde gegevens en sla ze op een ander opslagapparaat op.

Nu zijn uw gegevens met succes hersteld van de niet-toegewezen harde schijf. Begin dus met het repareren van de schijf met behulp van de onderstaande instructies.

Hoe Repareren Harde Schijf Getoond niet Toegewezen?

Stap 1: Voer effectieve antivirussoftware uit op uw niet-toegewezen harde schijf om het virus of kwaadaardige scripts op te ruimen.

Stap 2: Update uw harde schijf-stuurprogramma

 • Open Device Managervan Start menu door te typen msc in Run tabblad of van Control Panel -> Device Manager
 • Klik met de rechtermuisknop op de niet-toegewezen harde schijf onder Disk drive
 • Selecteer Properties-> Driver en raak Update Driver knop

Stap 3: Voer CHKDSK uit

 • Druk op Win R toetsen samen, typ cmden raak Enter (zorg ervoor dat u CMD als administrator uitvoert)
 • Typ vervolgens chkdsk H: /f /r /x en raak Enter(vervang H door de letter van uw niet-toegewezen harde schijf)

Stap 4: Voer DiskPart Command uit

Naar repareren harde schijf getoond niet toegewezen probleem bij het gebruik van DiskPart, volgt u de onderstaande stappen:

 • Open DiskPart, typ onderstaande commando’s in en druk op Entertoets na elk
 • list volume
 • select volume H (vervang H door de letter van uw niet-toegewezen harde schijf)
 • delete volume
 • list volume
 • select volume H 
 • delete volume 
 • delete volume override 

Open nu Schijfbeheer en klik met de rechtermuisknop op uw niet-toegewezen harde schijf. Maak een nieuwe partitie en wijs er een nieuw bestandssysteem aan toe.

Met deze stappen zou uw harde schijf nu zonder fouten toegankelijk moeten zijn. Aangezien deze stappen niet direct betrekking hebben op gegevens, moet u eerst een back-up maken / uw gegevens herstellen met Remo herstellen harde schijf software en ga dan verder met de stappen voor probleemoplossing. Dit houdt uw gegevens veilig.

Hoe Repareren Harde Schijf Getoond niet Toegewezen? was last modified: October 21st, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*