Hoe Repareren Inheemse Fout 00008 Ongeldige Checksum of Maat in ZIP

Native fout 00008 treedt op wanneer u met uw gecomprimeerde archiefbestanden werkt. Deze fout houdt in dat uw archief beschadigd is of dat het geen indeling heeft die door uw systeem wordt herkend.

Zodra u deze foutmelding krijgt, kunt u het archief niet openen of wijzigen. De enige opties voor je zijn Afbreken, Opnieuw proberen of Negeren.

Hier is hoe het volledige foutbericht eruit ziet:

“Invalid size or checksum of the file or unsupported compression format – Native error: 00008. File processing error, possibly disk is full (ABORT/RETRY/IGNORE)”

Gebruikers hebben deze fouten ervaren doordat de schijf bijna niet vol is. Zodra u op IGNORE klikt, bevriest het bestandssysteem uw systeem. Als u op Afbreken klikt, krijgt u toegang tot bestandseigenschappen.

Een veelvoorkomend ding dat gebruikers opmerkten dat deze fout veroorzaakte, is de aanwezigheid van 7 zip genius-software die op hun systeem is geïnstalleerd.

Laten we eens kijken naar methoden om repareren inheemse fout 00008 ongeldige checksum of maat in ZIP:

  1. Verwijder Zip Genius-software

Er zijn tal van opties als het gaat om compressiesoftware. Als de aanwezigheid van Zip Genius-software dit probleem veroorzaakt, kunt u er net zo goed vanaf komen.

  • Klik op Start
  • Typ in de zoekbalk Control Panel.
  • Zodra het Configuratiescherm wordt geopend, klikt u op Programs and Features.
  • Klik nu met de rechtermuisknop op de Zip Genius-applicatie en klik op Uninstall.
  • Zodra de verwijdering is voltooid, start u uw systeem opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.
  • Download nu een andere compressiesoftware.
  1. Download een bijgewerkte Zip Genius-software

Zodra de makers van Zip Genius op de hoogte waren van deze fout, hebben ze wijzigingen aangebracht in hun software om ervoor te zorgen dat mensen zich eraan houden.

Nadat je Zip Genius-software van de vorige methode hebt verwijderd, ga je naar hun officiële website en download je de nieuwste versie.

Je zou moeten kunnen reparatie inheemse fout 00008 ongeldige checksum of maat in ZIP met behulp van een van de bovengenoemde methoden.

Gegevensherstel met Remo Repair ZIP

Als u aan een ZIP-bestand werkte toen deze fout zich voordeed, is de kans dat dat archiefbestand beschadigd raakt of dat er gegevens verloren gaan vrij groot.

U kunt alle gegevens van uw RAR- of ZIP-bestand herstellen met een effectief reparatieprogramma in de vorm van Remo Reparatie ZIP software.

Er zijn momenten waarop uw ZIP-bestand gewoon niet wordt geopend. Het foutbericht dat verschijnt, suggereert dat het een ongeldig archief is.

Remo Repair ZIP biedt een makkelijke oplossing aan hoe een ongeldig ZIP-bestand te openen.

De software scant het hele ZIP-bestand. Het leest de interne structuur van het bestand om geldige ZIP-bestandsparameters te reconstrueren die nodig zijn om het gecomprimeerde archief opnieuw te genereren en u krijgt uw lijst met bestanden en mappen uit het archief.

Hoe Repareren Inheemse Fout 00008 Ongeldige Checksum of Maat in ZIP was last modified: March 30th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*