Hoe Repareren kan Outlook niet Openen wanneer Offline

Outlook kan zelfs worden gebruikt wanneer u geen verbinding heeft met internet via ‘Offline-modus’. In de ‘Offline modus’ kunt u taken uitvoeren zoals het lezen en opstellen van e-mailberichten, het bewerken van uw agenda en contacten enz. Deze modus is vooral handig wanneer u op reis bent of wanneer u een beperkte internetverbinding heeft.

‘Offline’ werken in Outlook is mogelijk met behulp van bestanden genaamd ‘OST’. Ze slaan een kopie van de informatie op de server op uw lokale computer op. Met deze informatie kan Outlook zonder internetverbinding worden gebruikt. Zodra de internetverbinding tot stand is gebracht, wordt het OST-bestand gesynchroniseerd met gegevens op de serverpostbus.

Fout – ‘Kan Outlook niet openen wanneer offline’

Hoewel de offline modus nuttig is, klagen sommige gebruikers over problemen bij het gebruik ervan. Dit artikel richt zich op een veel voorkomende fout over ‘Outlook start niet wanneer offline’ en mogelijke oplossingen. De fout luidt:

‘Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen. De set mappen kan niet worden geopend. De bewerking kan niet worden uitgevoerd omdat de verbinding met de server offline is ‘.

Voordat we ingaan op oplossingen voor de fout, is een belangrijk punt om te overwegen dat deze situatie meestal optreedt wanneer u offline bent en Outlook probeert te starten. Het wordt niet gezien wanneer u Outlook al hebt geopend en overschakelt naar de offline modus.

Oplossing 1: schakel Favorieten in e-mailnavigatie uit

Wanneer uw mappen zich in uw favorietenlijst bevinden (voornamelijk IMAP-mappen), wacht Outlook meestal tot de server is verbonden en veroorzaakt zo problemen wanneer Outlook ‘Offline’ is. Om dit op te lossen, zet u ‘UIT’ favorieten in uw e-mailnavigatie.

Ga hiervoor naar ‘View’ menu en verwijder het vinkje ‘Favourites’ in het mappenvenster. Dit helpt repareren kan Outlook niet openen wanneer offline.

Oplossing 2: maak het OST-bestand opnieuw aan

Soms, als uw OST-bestand beschadigd is, kan Outlook problemen hebben met het werken in de offline modus. Naar reparatie Outlook fout, u kunt het oude OST-bestand verwijderen en het bestand opnieuw maken. Volg de onderstaande stappen om het oude OST-bestand te verwijderen.

  1. Sluit Outlook en open ‘Run’ door te drukken ‘Windows + R’ sleutels
  2. Typ dan ‘%LOCALAPPDATA%\Microsoft\Outlook\’ en raak ‘Enter’
  3. Selecteer het ‘.ost’ -bestand en druk op ‘Delete’ om het bestand te verwijderen

Nadat u het bestand old.ost hebt verwijderd, kunt u eenvoudig een nieuw OST-bestand maken door de onderstaande stappen te volgen.

  1. Ga naar ‘File’ menu en klik op ‘Info
  2. Selecteer ‘Account Settings’ > ‘Microsoft Exchange’ > ‘Settings’
  3. Klik op ‘More Settings’ en kies ‘Advanced Tab’ > ‘Offline folder file settings’
  4. Kies een bestemming om uw OST-bestand op te slaan en kies ‘Ok’.
  5. Als u een foutmelding ontvangt, kan het ‘.ost-bestand niet worden gevonden’. Wil je het opnieuw maken ’? Klik op ‘Ja’ en ga verder.

Hierdoor wordt een nieuw OST-bestand gemaakt. Start nu ‘Outlook’ opnieuw en controleer of reparatie kan Outlook niet openen wanneer offline.

Als u echter niet het gedoe van het verwijderen van uw oude OST-bestand wilt doorlopen en een nieuw bestand opnieuw wilt maken, kunt u de OST naar PST-converter gebruiken. Dit zal u helpen het OST-bestand te repareren en het naar PST te converteren. Na conversie worden alle Outlook-items zoals e-mails, contacten, agenda’s etc. opgeslagen in het nieuwe PST-bestand.

De software is ontworpen om te werken met alle versies van Outlook, inclusief Outlook 2016. Het kan worden gebruikt om .ost-bestanden te repareren die zijn beschadigd door synchronisatieproblemen of door hardware- of softwarefouten in slechts een paar klikken.

Vermijd corruptie in OST-bestanden

Om corruptie in OST-bestanden te voorkomen, moet u Outlook correct beëindigen. Zorg er ook voor dat u niet probeert bestanden met de server te synchroniseren wanneer de internetverbinding te traag is. Zorg ervoor dat het OST-bestand binnen de maximale grootte valt om corruptie of schade te voorkomen. Bovendien, als u te maken heeft gehad met grote PST-bestandsproblemen. Klik om te leren hoe u een te groot pst-bestand kunt repareren.

Hoe Repareren kan Outlook niet Openen wanneer Offline was last modified: June 24th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*