Hoe Repareren Outlook Crasht bij Opstarten?

Hoewel Outlook een geweldige e-mailtoepassing is, ondervinden veel gebruikers af en toe problemen tijdens het gebruik ervan. Outlook crasht na een recente update, tijdens het opstarten, vaak bevriezen en problemen tijdens het verzenden van e-mails zijn enkele van de meest voorkomende problemen die gebruikers tegenkomen bij het gebruik van Outlook. Laten we in dit artikel eens kijken naar de oplossingen om Outlook-crashes tijdens opstartproblemen op te lossen. We behandelen enkele eenvoudige en effectieve oplossingen om dit probleem op te lossen, lees verder.

Hoe Repareren Outlook Crasht bij Opstarten?

Oplossing 1: Start Outlook in de veilige modus

Als uw Outlook crasht tijdens het opstarten of als het vastloopt op een scherm met de tekst ‘Bezig met verwerken’, kan dit worden opgelost met de Veilige modus. Volg de onderstaande instructies om Outlook in de veilige modus te openen.

 • Sluit Outlook als u het hebt geopend
 • Klik op het menu Start, typ exe /safeen raak Enter
 • Sluit vervolgens Outlook
 • Start na het volgen van deze stappen Outlook normaal opnieuw om te zien of de fout is opgelost. Als dit niet helpt, gaat u verder met de volgende stap.

Note: Als u onlangs uw Outlook 365-toepassing hebt bijgewerkt en deze crasht tijdens het opstarten, is het niet effectief om Outlook in de veilige modus te starten. Je zal moeten reparatie Outlook 365 crasht met de specifieke oplossingen die worden gegeven in het gemarkeerde informatieve artikel.

Oplossing 2: Schakel invoegtoepassingen uit

Invoegtoepassingen verbeteren uw Outlook door meer functies en verbeteringen te bieden. Maar in sommige gevallen kan het de normale werking verstoren en kan Outlook crashen / vastlopen. Volg de onderstaande instructies om invoegtoepassingen uit te schakelen.

unselect addins

 1. Klik FileOptions Add-ins
 2. In de Managevervolgkeuzemenu, selecteer COM-Add-ins > Go
 3. Controleer de invoegtoepassingen die zijn ingeschakeld en schakel ze uit. Sla de wijzigingen op en start Outlook opnieuw.

Als uw Outlook nu goed werkt, betekent dit dat invoegtoepassingen de boosdoener zijn. Maar het is belangrijk om de specifieke invoegtoepassing te identificeren die problemen veroorzaakte. Om dat te identificeren, controleert u de invoegtoepassingen een voor een en start u Outlook opnieuw. Herhaal het proces voor alle invoegtoepassingen die eerder zijn geselecteerd en wacht tot het crashprobleem van Outlook zich herhaalt. Nu hebt u de invoegtoepassing geïdentificeerd die problemen veroorzaakt. Schakel het permanent uit en blijf Outlook gebruiken. Uw fout moet worden opgelost. Als dit echter niet helpt, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 3: Voer het diagnostische hulpprogramma van Outlook uit

 1. Bezoek de link om de automatische diagnosetool te downloaden en in te voeren op uw systeem
 2. Nadat de tool het proces heeft voltooid, zou het probleem moeten zijn opgelost. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar Microsoft Support and Recovery Assistantvoor Office 365
 3. Klik op Outlook in het eerste scherm en klik op Next
 4. Selecteer een van de opties die bij uw situatie horen en klik op Next
 • Outlook blijft bevriezen of hangen
 • Outlook crasht met het bericht ‘Microsoft Outlook werkt niet meer’

Deze geautomatiseerde tool zou u moeten helpen bij het oplossen van de meeste fouten in Outlook. Als u echter merkt dat het probleem zich blijft voordoen, is er mogelijk een probleem met uw PST-bestand, dat wordt behandeld in de volgende oplossing.

Bonustip: een back-up maken en de Outlook-applicatie opnieuw installeren

Een andere oplossing voor repareren Outlook crasht bij opstarten is door de applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit werkt wanneer de programmabestanden van de applicatie beschadigd zijn. U kunt de Outlook-applicatie opnieuw installeren vanaf de officiële Microsoft-website.

Dit betekent ook dat u, om uw gegevens te beschermen, een back-up moet maken van uw Outlook-gegevensbestand en het programma vervolgens opnieuw moet installeren. Een groot nadeel van het opnieuw installeren van de Outlook-applicatie of het maken van een regelmatige back-up is dat je alleen e-mails kunt herstellen. U verliest alle configuratie-instellingen, regels, attributen en persoonlijke voorkeuren. Remo Outlook back-up en migratie is bekend dat het de e-mails met mappen direct herstelt, samen met de regels, vergaderingen, instellingen en alle andere attributen van de vorige applicatie.

Als u echter een Outlook-crash bent tegengekomen nadat de recente versie van Outlook was geïnstalleerd, moet u de Outlook-toepassing terugdraaien naar de vorige versie. Alleen het opnieuw installeren van het programma heeft geen zin.

Oplossing 4: Reparatie PST-bestand na Outlook-crash met Remo Repair Outlook (PST)

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt de crashfout van Outlook op te lossen, betekent dit dat uw Outlook-gegevensbestand beschadigd is. Dit wordt veroorzaakt wanneer het programma probeert toegang te krijgen tot het opslagbestand, maar dit niet lukt. Regelmatige crashes van Outlook resulteren echter ook in corruptie waardoor uw Outlook onbereikbaar wordt. Daarom moet u nu nadenken over het repareren van uw PST-bestand nadat Outlook is vastgelopen.

Remo Repair Outlook (PST) tool kan allerlei corruptieproblemen in uw PST-bestanden repareren. Of corruptie wordt veroorzaakt door het opslaan van het PST-bestand op een server of door slechte sectoren op de harde schijf, de reden doet er niet toe; Remo Repair kan het probleem oplossen.

Nadat het PST-bestand is gerepareerd, kan het in Outlook worden geïmporteerd en hebt u toegang tot al uw Outlook-items op dezelfde manier als het oorspronkelijk was. Bovendien werkt de software met alle versies van Outlook zoals 2016, 2013, 2010, 2007, etc.

Hoe Remo Repair Outlook (PST) te gebruiken?

Download Remo Repair Outlook (PST) tool en installeer het op uw pc’s. Volg daarna de eenvoudige stappen die hieronder worden uitgelegd om het PST-bestand te herstellen nadat Outlook is vastgelopen.

download now

Stap 1: Start de tool en selecteer het PST file te repareren of u kunt de software ook toestaan de PST automatisch te lokaliseren door Find PST file keuze.

Stap 2: Kies een scanoptie en klik op Repair.

Stap 3: De software begint het bestand te scannen en levert u het gerepareerde PST-bestand.

Stap 4: Nu kunt u een voorbeeld van de items uit het gerepareerde bestand bekijken en het gerepareerde bestand opslaan.

Dat is alles wat u hoeft te doen, uw PST-bestand wordt gerepareerd en u kunt uw Outlook-gegevens gebruiken. Met deze tool kunt u zelfs verloren Outlook-agenda-items, e-mails, contacten, regels en andere Outlook-items herstellen. Probeer deze slimme en effectieve PST-reparatietool vandaag nog! Ik hoop dat deze methoden je helpen reparatie Outlook crasht bij opstarten.

Hoe Repareren Outlook Crasht bij Opstarten? was last modified: October 22nd, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*