Hoe Repareren Outlook Crasht bij Opstarten?

7 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Hoewel Outlook een geweldige e-mailtoepassing is, ondervinden veel gebruikers af en toe problemen tijdens het gebruik van deze e-mailtoepassing. Outlook crasht na een recente update, tijdens het opstarten, regelmatig vastlopen en problemen bij het verzenden van e-mails zijn enkele van de meest voorkomende problemen die gebruikers tegenkomen tijdens het gebruik van Outlook.

Ik gebruik Outlook 2016 op Windows 10.  Ik gebruik een e-mail van Office365 en heb mijn wachtwoord gewijzigd in Office 365. De Outlook blijft ongeveer een paar seconden crashen omdat ik denk dat het naar de nieuwe wachtwoordreferenties zocht. Ik ging naar de Credential Manager en verwijderde de algemene referenties die voor dit Outlook-e-mailaccount worden vermeld. Nu crasht mijn Outlook tijdens het opstarten. Wanneer u het programma probeert te starten, wordt Outlook onmiddellijk geopend en gesloten. Help alstublieft!

Een andere gebruiker had een soortgelijk probleem:  Ik klik op de Outlook-app, maar deze begint te openen en sluit vervolgens. Ik krijg dit niet opgelost. Dus wat te doen om te repareren. Is dit blijvend??

Laten we in dit artikel eens kijken naar de oplossingen om Outlook-crashes tijdens opstartproblemen op te lossen. We hebben enkele eenvoudige en effectieve oplossingen besproken om dit probleem van het openen en sluiten van Outlook op te lossen, lees verder.Outlook loopt vast na opstarten

Oplossingen om Outlook-crashes tijdens het opstarten op te lossen:

1. Start Outlook in de veilige modus om Outlook-crashes bij het openen te herstellen

Als uw Outlook crasht bij het openen of Outlook crasht bij het opstarten of zelfs als Outlook zit vast bij Verwerken, het kan worden opgelost door Outlook in de veilige modus te openen. Volg de onderstaande instructies om Outlook in de veilige modus te openen:.

 • Sluit Outlook als je het open hebt staan
 • Open dan de Run dialoog venster.
  • Druk voor Windows 10, Windows 8.1 of Windows 8 op de Windows-logotoets+R.
  • Voor Windows 7, klik op Start, type Run in het zoekvak en klik vervolgens op Run.
 • Typ nu outlook.exe /safe, en raak Enter
resolve Outlook crashes during stratup
 • Sluit vervolgens Outlook
 • Na het volgen van deze stappen, herstart Outlook normaal.
 • Als het probleem zich nu niet voordoet, gaat u verder met de volgende stap. Dit geeft aan dat er enkele problematische invoegtoepassingen in Outlook zijn die het probleem "Outlook crasht bij opstarten" veroorzaken.

Opmerking : Als u onlangs uw Outlook 365-toepassing hebt bijgewerkt en deze crasht tijdens het opstarten, is het niet effectief om Outlook in de veilige modus te starten. Je zal moeten Outlook 365-crash oplossen met de specifieke oplossingen die worden gegeven in het gemarkeerde informatieve artikel.

Oplossing2: Invoegtoepassingen uitschakelen

unselect Addins to fix Outlook crashes during startup

Add-ins verbeteren uw Outlook door meer functies en verbeteringen te bieden. Maar in sommige gevallen kan het de normale werking verstoren en ervoor zorgen dat Outlook crasht/vastloopt. Volg de onderstaande instructies om invoegtoepassingen uit te schakelen.

 1. Klik File > Options > Add-ins
 2. In de Manage vervolgkeuzemenu, selecteer COM-Add-ins > Go
 3. Controleer de invoegtoepassingen die zijn ingeschakeld en schakel ze uit. Sla de wijzigingen op en start Outlook opnieuw.

Als uw Outlook nu goed werkt, betekent dit dat invoegtoepassingen de boosdoener zijn. Maar het is belangrijk om de specifieke invoegtoepassing te identificeren die problemen veroorzaakte. Om dat te identificeren, controleert u de invoegtoepassingen één voor één en start u Outlook opnieuw. Herhaal het proces voor alle invoegtoepassingen die eerder zijn geselecteerd en wacht tot het probleem met het crashen van Outlook zich herhaalt. Nu hebt u de invoegtoepassing geïdentificeerd die problemen veroorzaakt. Schakel het permanent uit en blijf Outlook gebruiken. Uw fout zou moeten worden opgelost. Als dit echter niet helpt, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 3: Outlook-diagnoseprogramma uitvoeren

 1. Download het automatische diagnoseprogramma van de website van Microsoft en voer het uit op uw systeem
 2. Nadat de tool het proces heeft voltooid, moet het probleem worden opgelost. Als het probleem zich echter blijft voordoen, gaat u naar Microsoft Support and Recovery Assistant voor Office 365
 3. Klik in het eerste scherm op Outlook en klik op Next
 4. Selecteer een van de opties op basis van uw situatie
 • Outlook blijft vastlopen of blijft hangen
 • Outlook crasht met het bericht "Microsoft Outlook werkt niet meer"

5. Klik Next

Deze geautomatiseerde tool zou u moeten helpen de meeste fouten in Outlook op te lossen. Als u echter merkt dat het probleem zich blijft voordoen, kan er een probleem zijn met uw PST-bestand, dat in de volgende oplossing wordt behandeld.Outlook crashes herstellen

Oplossing 4: Repareer PST-bestand met Remo Repair Outlook (PST)

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt de crashfout van Outlook op te lossen, betekent dit dat uw Outlook-gegevensbestand beschadigd is. Dit wordt veroorzaakt wanneer het programma toegang probeert te krijgen tot het opslagbestand, maar dit niet doet. Frequente crashes van Outlook resulteren echter ook in corruptie waardoor uw Outlook ontoegankelijk wordt. Daarom moet u nu nadenken over het repareren van uw PST-bestand na de Outlook-crash.Reparatie PST bestand outlook crashes.

Remo Repair Outlook (PST) tool kan allerlei corruptieproblemen in uw PST-bestanden repareren. Of corruptie nu wordt veroorzaakt door het opslaan van het PST-bestand op een server of door slechte sectoren op de harde schijf, de reden doet er niet toe; Remo Repair kan het probleem oplossen.

Nadat het PST-bestand is gerepareerd, kan het worden geïmporteerd in Outlook en hebt u toegang tot al uw Outlook-items op dezelfde manier als oorspronkelijk. Bovendien werkt de software met alle versies van Outlook zoals 2016, 2013, 2010, 2007, enz.
Voordat u met het reparatieproces begint, moet u een back-up maken van uw Outlook-gegevens, die u kunt gebruiken Remo Outlook en back-uptool om Outlook-gegevensbestanden effectief te back-uppen, te herstellen en te migreren.Outlook loopt vast bij opstarten

Hoe Remo reparatie Outlook (PST) gebruiken?

Download Remo Repair Outlook (PST) tool en installeer het op uw pc's. Volg daarna de eenvoudige stappen die hieronder worden uitgelegd om het PST-bestand te repareren na de Outlook-crash.

download now

Stap 1: Start de tool en selecteer het PST file te repareren of u kunt de software ook toestaan de PST automatisch te lokaliseren door Find PST file keuze.

Stap 2: Kies een scanoptie en klik op Repair.

Stap 3: De software begint het bestand te scannen en levert u het gerepareerde PST-bestand.

Stap 4: Nu kunt u een voorbeeld van de items uit het gerepareerde bestand bekijken en het gerepareerde bestand opslaan.

Dat is alles wat u hoeft te doen, uw PST-bestand wordt gerepareerd en u kunt uw Outlook-gegevens gebruiken. Met deze tool kunt u zelfs verloren Outlook-agenda-items, e-mails, contacten, regels en andere Outlook-items herstellen. Probeer deze slimme en effectieve PST-reparatietool vandaag nog! Ik hoop dat deze methoden je helpen reparatie Outlook crasht bij opstarten.

About the Author: Remo Software