Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Repareren Photoshop Fout

Adobe Photoshop kan meerdere fouten retourneren tijdens het gebruik van de applicatie. De fouten kunnen te wijten zijn aan een probleem met de toepassing of met het PSD-bestand. Enkele veelvoorkomende foutmeldingen, zoals “Photoshop-krasschijffout”, “Kon uw verzoek niet voltooien vanwege een programmafout” of een andere Photoshop-fout, kan meerdere oorzaken hebben. Aan het einde van dit artikel maakt u kennis met de veelvoorkomende foutmeldingen in Adobe Photoshop en de stappen voor probleemoplossing om foutmelding photoshop op te lossen.

Stappen om veelvoorkomende foutmeldingen in Photoshop op te lossen

Enkele veelvoorkomende fouten en oplossingen worden hieronder vermeld. Volg de stappen voor probleemoplossing om Photoshop-fouten op te lossen.

Oplossing voor “Photoshop kon uw verzoek niet voltooien vanwege een programmafout”

Photoshop error- Not enough space

Foutmelding: “Kan uw verzoek niet voltooien vanwege een programmafout

Oorzaken: De reden voor deze fout kan te wijten zijn aan de voorkeur van Photoshop, de extensie van het afbeeldingsbestand of de generator-plug-in. De methoden om deze fout op te lossen worden hieronder vermeld:

Oplossing:

 1. Wijzig de bestandsextensie van de afbeelding

Photoshop kan niet lezen als het bestand niet met de juiste extensie is opgeslagen. Het wijzigen van de bestandsextensie is een eenvoudige methode om dit probleem op te lossen. Door dit te doen, kan de toepassing het afbeeldingsbestand gemakkelijker identificeren en openen. Navigeer naar de locatie waar het bestand is opgeslagen en hernoem het bestand met een juiste extensie zoals .psd, .jpeg or .png. Zorg ervoor dat u geen fouten maakt en typ de extensie niet opnieuw, bijvoorbeeld – ,jpegjpg, .jgp, enz.

 1. Schakel Generator uit
 • Open de Photoshop-applicatie
 • Klik op de Editvervolgkeuzemenu, selecteer het Preferences
 • Selecteer de Plug–instab, verwijder het vinkje bij ‘Enable Generator’ selectievakje en klik op OK
 • Start ten slotte de photoshop-applicatie opnieuw en controleer of het probleem is verholpen.
 1. Reset Photoshop-voorkeuren
 • Druk op en houd de Windows + R
 • Typ in %AppData%en druk op Enter. Hiermee gaat u naar de AppData-map.
 • Daar, Navigeer naar Roaming/Adobe/Adobe Photoshop CSx/Adobe Photoshop Settings/ directory.
 • Zodra u daar bent, verplaatst u zowel de Adobe Photoshop CS6 Prefs.psp- als Adobe Photoshop CS6 X64 Prefs.psp-bestanden naar uw bureaublad.
 • Start nu de computer opnieuw op en open Photoshop. Dit zou ervoor zorgen dat de Photoshop-voorkeuren opnieuw worden ingesteld.Photoshop-document fouten

Hoe u “Fout 1” in Adobe Photoshop kunt oplossen

Photoshop error 1

Foutmelding: Verwijder het product “Fout 1” en installeer het opnieuw

Oorzaken: Als gevolg van bestandscorruptie, onvolledige installatie of malware-infectie bent u mogelijk deze fout tegengekomen.

Oplossing:

 1. Verwijder de applicatie en installeer deze opnieuw

Als gevolg van een onvolledige installatie werkt de Photoshop-toepassing mogelijk niet goed. Een manier om dit probleem op te lossen, is door de toepassing te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit zorgt ervoor dat de applicatie volledig is geïnstalleerd met alle benodigde systeembestanden.

 1. Herstel beschadigd PSD-bestand

In het geval dat het specifieke photoshop-bestand beschadigd is, zal het moeilijk voor u zijn om het PSD-bestand in Photoshop te openen. Door het beschadigde of kapotte PSD-bestand te repareren, kunt u de applicatie openen. De enige manier om het kapotte bestand te herstellen is door een vertrouwde PSD reparatie gereedschap.

Een van de meest waarschijnlijke oorzaken van fouten in Photoshop is PSD-corruptie. Een beschadigd PSD-bestand zou veel verspilde moeite betekenen. Met een vertrouwde PSD-reparatietool zoals Remo Repair PSD aan uw zijde, kunt u het voordeel hebben dat u het PSD-bestand kunt repareren dat op elke versie van PS is gemaakt. Het krachtige reparatie-algoritme en het alleen-lezen-mechanisme zorgen niet alleen voor reparatieprecisie, maar ook voor de beveiliging van uw originele PSD-bestand.

download now to repair your AVI file for freedownload the software to repair avi files on Mac for free

Onvoldoende geheugen (RAM) op Photoshop

Photoshop error-Not enough memory

Foutmelding: Kan de opdracht niet voltooien omdat er niet genoeg geheugen is

Oorzaken: De hoeveelheid geheugen die Photoshop gebruikt, hangt af van hoe groot het PSD-bestand is. Als u aan een bestand werkt dat groter is en de toepassing niet genoeg geheugen heeft om een bepaald bestand te openen, komt u de bovenstaande Photoshop-fout tegen.

Oplossing:

 1. Verhoog het toegestane RAM-gebruik

Als de Photoshop-toepassing niet over voldoende (RAM) beschikt, kan het betreffende bestand niet worden geopend. Afhankelijk van de bestandsgrootte heeft Photoshop meer geheugen nodig om de afbeelding te verwerken en weer te geven. Volg de onderstaande stappen om het RAM-gebruik voor in Photoshop te verhogen.

 • Open Photoshop en ga naar Bewerken> Voorkeuren> Prestaties
 • Gebruik de schuifregelaar om de waarde in te stellen op 100% RAM met.
 • Bevestig de wijzigingen.
 • Als u geen 100% aan geheugengebruik kunt toewijzen, stelt u dit in op 96% en probeert u het opnieuw.

Geen geldige Photoshop-documentfout

Photoshop error- invalid Photoshop document

Reden: “Kan uw verzoek niet voltooien omdat het geen geldig Photoshop-document is

Oorzaak: Deze specifieke fout kan het gevolg zijn van beschadiging van de harde schijf, beschadiging van het JPEG-bestand of beschadiging in het bestand als gevolg van onjuiste bewerking

Oplossing:

 1. Hernoem het bestand met de juiste bestandsextensie

Tijdens het opslaan van een PSD-bestand heeft u het bestand mogelijk niet met de juiste extensie opgeslagen. De bestandsextensie die u gebruikt, moet overeenkomen met het bestandstype, anders kan Photoshop het bestand niet openen of openen. De bestandsextensies zijn standaard verborgen, volg de onderstaande stappen om de extensies zichtbaar te maken.Reparatie photoshop

 • Open Start, en typ Show hidden files and foldersin het zoekvak
 • Klik op de Viewtabblad onder de mapoptie.
 • Vink uit Hide Extensions for Known File Types.
 • Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Nu u de bestandsextensie zichtbaar heeft gemaakt, opent u de photoshop-toepassing en slaat u het bestand opnieuw op met de juiste bestandsextensies zoals .jpeg of .jpg.

Extra informatie: Afgezien van het oplossen van de ongeldige JPEG-makerfout, helpt de bovengenoemde methode u ook op te lossen Photoshop fout 6. Klik op de link voor meer informatie over de fout en de oplossing.

 1. Herstel het beschadigde afbeeldingsbestand.

Als gevolg van corruptie op de harde schijf, malware-aanval of een andere reden, is het bestand mogelijk beschadigd geraakt. Daarom krijgt u mogelijk de fout. Het beschadigde bestand repareren met behulp van professionele PSD-bestandsreparatiesoftware om weer toegang tot het bestand te krijgen.Beschadigde afbeeldingen herstellen

Gevolgtrekking

Ongeacht hoe voorzichtig u bent, er kunnen situaties zijn waarin u ten minste één van de hierboven besproken fouten tegenkomt. Als er een probleem is met de toepassing, kunnen de stappen voor probleemoplossing u helpen de Photoshop-fout op te lossen. Ondanks het uitvoeren van de stappen als u de foutmeldingen nog steeds vindt, kan dit komen door bestandscorruptie. In zo’n geval zal een vertrouwde PSD-reparatietool die Remo Repair PSD leuk vindt, u helpen het beschadigde bestand te repareren.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie