Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Repareren ScanPST Herkent PST Bestand niet?

Veel enthousiaste Outlook-e-mailgebruikers zijn mogelijk deze fout tegengekomen van “Microsoft Outlook ScanPST.exe-tool herkent het bestand niet”. Het is echter mogelijk dat u niet weet wat de oorzaak is van het reparatieprogramma voor Outlook-inbox, dat het bestandsprobleem niet herkent. Dit probleem treedt voornamelijk op als gevolg van een ernstig beschadigd Outlook PST-bestand.

In dit artikel leert u uitgebreid hoe u de ingebouwde toolfout van deze Microsoft Outlook kunt oplossen. Er zijn een paar handmatige oplossingen die worden uitgelegd, samen met een geautomatiseerde en bewezen methode om uw belangrijke Outlook-gegevens te herstellen en te herstellen.

Inhoudsopgave:

 1. Waarom PST-bestand niet wordt herkend door Outlook.
 2. Hoe te repareren scanpst.exe herkent het PST-bestand niet?
 3. Voer het CHKDSK-hulpprogramma uit.
 4. Exporteer de PST-bestanden naar een andere pc.
 5. Fix “Outlook ScanPST.exe tool herkent het bestand niet” met behulp van Remo PST Repair.

Waarom Herkent SCANPST.EXE het PST Bestand niet?

Hieronder volgen de mogelijke redenen waarom het hulpprogramma scanpst.exe PST-bestanden niet herkent:

 • PST bestand is ernstig beschadigd: Als de PST gegevensbestand is zwaar beschadigddan wordt het moeilijk voor ScanPST EXE om het te diagnosticeren of te repareren.
 • Microsoft Outlook Upgrade: Tijdens het upgraden van Microsoft Outlook zijn een paar bestanden mogelijk niet correct bijgewerkt en de toepassing vervangt dergelijke bestanden voortijdig. Als gevolg hiervan kunnen sommige van de oudere bestanden beschadigd raken en dus ontoegankelijk worden. Daarom is het upgraden van Outlook van een eerdere versie naar een latere versie ook een van de meest mogelijke oorzaken van corruptie van PST-bestanden.
 • Bestanden delen via een onveilig netwerk: Outlook-bestanden die via een onveilig netwerk worden gedeeld, zijn erg kwetsbaar voor corruptie of virusinfecties.
 • Limiet PST-bestandsgrootte overschreden: Gebruikers die regelmatig e-mails moeten verzenden en ontvangen, kunnen uiteindelijk veel opslagruimte in beslag nemen, wat resulteert in een PST bestand te groot. Na verloop van tijd stapelen de e-mails zich op en wordt het quotum voor de PST-bestandsgrootte bereikt en dit wordt een reden voor verschillende vormen van corruptie van Outlook-gegevensbestanden. Als gevolg hiervan worden de getroffen bestanden ontoegankelijk. En als de schade kritiek is, herkent de Outlook Repair-tool de bestanden mogelijk niet terwijl u de corruptie probeert te herstellen.
 • exe is niet gevonden: Dit is een zeer zeldzaam scenario, maar soms kan dit ook een reden achter zijn “ScanPST EXE herkent pst-bestand niet”. Wanneer u probeert te zoeken naar de Inbox-reparatietool in de zoekbalk, u zal niet kunnen zoek PST bestand.

NOTITIE: De bestandslocatie van de inbox-reparatietool: C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE12.

Enkele andere redenen die ertoe kunnen leiden dat ScanPST EXE niet werkt, zijn het per ongeluk afsluiten van de toepassing, verkeerde Outlook-instellingen, gebruik van onbetrouwbare tools en een corrupte harde schijf.

Hoe Repareren ScanPST Herkent PST Bestand niet?

Om de ScanPST EXE te repareren, herkent het probleem met het PST-bestand niet, kunt u de onderstaande handmatige alternatieven volgen. Deze handmatige methoden zijn echter niet 100% efficiënt en zijn ook afhankelijk van de reden achter de oorzaak.

Dit is de reden waarom het wordt aanbevolen om een professionele PST-reparatietool te gebruiken, zoals Remo reparatie PST om de fout “Outlook Repair-tool herkent het bestand niet” op te lossen. Ga naar dit gedeelte en volg de stappen.

1.       CHKDSK-hulpprogramma uitvoeren

De opdracht Chkdsk helpt u om te controleren of er schade is aan de harde schijf van de computer en om ervoor te zorgen dat deze goed werkt.

 • Ga naar search baren open Command prompt>>Right click selecteren “Run administrator
 • Type ‘chkdsk /f’ en raken Enter

Een andere alternatieve methode voor het uitvoeren van chkdsk in Windows 10 is door gebruik te maken van Check gereedschap.

 • Open File Explorer window (Windows sleutel + E) klik dan op This PCRight-clickop de gewenste schijf. C: Drive of D: Drive – klik vervolgens op Properties uit de vervolgkeuzelijst.

scanpst exe does not recognize pst file

 • Klik in het volgende venster op de Toolstabblad en druk vervolgens op de Check optie onder de Error-checking

scanpst exe does not recognize pst file

 • Als uw pc geen fouten bevat, wordt er een venster weergegeven waarin staat dat u de schijf helemaal niet hoeft te scannen.
 • Als u echter nog steeds de CHKDSK-scan wilt uitvoeren, kunt u doorgaan door te klikken op de Scan drive

scanpst exe does not recognize pst file

 • De CHKDSK-functie begint uw schijf te controleren. Het proces duurt enkele minuten, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die op de schijf is opgeslagen.

scanpst exe does not recognize pst file

 • Als de CHKDSK-scan een fout aantreft, zal het proberen te repareren wat het kan.

scanpst exe does not recognize pst file

2.       Exporteer de PST bestanden naar een andere PC

Als uw schijf goed werkt en er geen fouten in het bestandssysteem zijn, kunt u PST bestand verplaatsen naar een ander systeem. Installeer dezelfde Outlook-versie in het andere systeem waarnaar u de PST-bestanden overbrengt. U kunt het hulpprogramma Inbox Repair op de andere pc uitvoeren en kijken of de fout nog steeds bestaat.

Dit zijn echter allemaal hit-and-trial-methoden en u kunt er niet zeker van zijn dat deze fout zal worden opgelost.

3.       Reparatie ScanPST herkent PST bestand niet door gebruiken Remo PST reparatie

Het gebruik van een betrouwbare tool zoals de Remo PST-reparatietool is de meest effectieve en ultieme manier om PST-gerelateerde fouten in MS Outlook op te lossen. De tool heeft een interactieve gebruikersinterface en het geavanceerde reparatiealgoritme kan corrupte PST-bestanden efficiënt detecteren en scannen. Remo repareert en herstelt ze zonder hun oorspronkelijke eigenschappen te veranderen. Dit komt omdat de tool in de alleen-lezen modus werkt en dus de veiligheid van het originele PST-bestand behoudt.

Naar repareren ScanPST herkent PST bestand niet fout, volg dan de onderstaande stappen:

 1. Download en installeer Remo Reparatie PST

Remo PST Repair

 1. Launchde Outlook PST-reparatietool en selecteer de gewenste optie in het hoofdscherm op basis van uw vereisten. Eenmaal geselecteerd, klik op de Next

Open PST file

 1. Klik dan op de Smart Scan Geef de tool daarna een bestemming om uw gerepareerde PST-bestand op Windows op te slaan en druk op de Repairknop.
 2. Nadat het reparatieproces is voltooid, controleert u de bestemmingslocatie om uw gerepareerde PST-bestand te bekijken.

Conclusie:

Het is een zeer vervelende situatie wanneer problemen zoals “Outlook inbox-reparatietool het PST-bestand niet herkent” terwijl u probeert het PST-bestand in MS Outlook te openen. De situatie wordt erger wanneer er kans bestaat dat belangrijke gegevens uit Outlook verloren gaan, omdat corruptie kritiek wordt. Daarom is het belangrijk om deze fout onmiddellijk te herstellen. We hebben een paar handmatige methoden gegeven, samen met een geautomatiseerde tool die de fout zal oplossen.

Het wordt echter aanbevolen om de Remo PST Repair-tool te gebruiken in plaats van voor de handmatige methoden te gaan. De reden is dat de methoden gratis en eenvoudig te implementeren zijn. Maar ze garanderen geen resultaten en zijn vatbaar voor mislukkingen in gevallen van hoge corruptie. Remo’s PST-reparatiesoftware werkt voor verschillende PST-bestandsgerelateerde fouten en kan de gegevensbestanden soepel herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie