Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Snelle Onderdelen Outlook Gebruiken?

Als u een van de gebruikers bent die Outlook dagelijks gebruikt. Er zijn misschien weinig taken die u dagelijks regelmatig doet, wat tijdrovend en eentonig kan zijn.

Voor het geval u herhaalde e-mail verzendt naar verschillende ontvangers, waaronder klanten, collega’s en uw baas. Ze honderden keren steeds opnieuw typen is niet zo productief, een beetje saai werk. Het kopiëren en plakken van de inhoud van bestaande mails behoort tot het verleden.

Aan de andere kant biedt herbruikbare inhoud gebruikers consistentie, gemak en efficiëntie.

Ingebouwde functies zoals snelle onderdelen in Outlook zijn ontworpen om bestaande inhoud opnieuw te gebruiken om de productiviteit van gebruikers te verhogen en het werken aan Outlook een leuke taak te maken.

In dit artikel zullen we kort alles over snelle onderdelen bespreken, vanaf waarom zou je snelle onderdelen Outlook gebruiken naar hoe u snelle onderdelen kunt maken of toevoegen in verschillende versies van Outlook, inclusief Outlook 365.

Laten we er meteen in duiken.

Wat is Snelle Onderdelen in Outlook?

Quick Parts is een functie die is geïntroduceerd door Microsoft Outlook voor Outlook 2007 en latere versies. Als mogelijke vervanging voor AutoTekst van eerdere versies. Quick Parts is een bibliotheek met herbruikbare stukjes inhoud die u snel kunt invoegen in uw e-mails, afspraken, vergaderverzoeken, contacten en andere taken.

Microsoft heeft deze functie “bouwstenen” genoemd.

In simpele termen. Quick Parts zijn in feite opgeslagen brokken herbruikbare inhoud, inhoud kan van alles zijn, lang of kort, tekst of afbeeldingen, tabellen of grafieken, vormen of handtekeningen, hyperlinks of SmartArt, kaarten of zelfs opmaak enz.

Het enige dat de gebruikers mogen toevoegen, is bestandsbijlage.

Wat is er zo uniek aan snelle onderdelen?

 1. Quick Parts is een ingebouwde functie in Microsoft Outlook. Daarom is het betrouwbaar en veilig in gebruik, in tegenstelling tot invoegtoepassingen van derden.
 2. Veel van de apps van derden kunnen geen tabellen en opmaak in Outlook aan. Voor het geval u wilt werken met tabellen, grafieken, afbeeldingen of opmaak (zoals verschillende kleuren en verschillende lettertypen). Snelle onderdelen zijn handig.
 3. Een van de beste dingen van Quick Parts is dat het helemaal gratis is. In tegenstelling tot toepassingen van derden hoeft u niets te kopen of te installeren. Het is er gewoon.
 4. Het configureren van Quick Parts is uiterst eenvoudig. Sommige toepassingen vereisen aanvullende configuratie voordat u ze gaat gebruiken.

Sindsdien hebben we het net gehad over het configureren van snelle onderdelen. Volg de onderstaande stappen om snelle onderdelen te maken.

Hoe Creëren Snelle Onderdelen Outlook?

Om snelle onderdelen in Outlook te maken en ze overal te gebruiken, inclusief e-mails, afspraken, contacten, vergaderverzoeken, taken enz.

Volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Start en voer Outlook uit

Stap 2: Klik op nieuwe e-mail of afspraken of een andere optie

Stap 3: Schrijf, selecteer en kopieer de inhoud die u wilt opslaan als een snel onderdeel. Bijvoorbeeld aanhef, uw naam, adres, logo van uw organisatie, afbeeldingen etc.

Druk op Ctrl+A om alles te selecteren, druk dan op Ctrl+C om de geselecteerde inhoud te kopiëren.

Stap 4: Klik op Insert, Klik op Quick Parts, Klik op Save Selection to Quick Part Gallery

Stap 5: Het dialoogvenster Create New Building Block verschijnt op uw scherm,

Configureer de volgende kenmerken volgens uw behoeften.

 • Name(Zorg ervoor dat het beschrijvend en zelfverklarend is).
 • Gallery(Selecteer de galerij waar u de nieuwe bouwsteen wilt laten verschijnen)
 • Category(Submappen van de galerij, als u 10 herbruikbare inhoudsstukken heeft, raden we u ten zeerste aan om ze allemaal in een nieuwe categorie te ordenen)
 • Description(Dit is optioneel, voor het geval je iets wilt toevoegen, raden we je aan iets te typen dat het item beschrijft)
 • Save in(Hier worden uw sjablonen voor snelle onderdelen opgeslagen, als u geen goede reden hebt. We raden je aan om dat niet te veranderen)
 • Insert Options(Legt uit hoe het item wordt ingevoegd)
  • Insert content only: Standaardoptie die in de meeste gevallen wordt gebruikt.
  • Insert in its own paragraph: Voegt de inhoud in zijn eigen alinea in.
  • Insert content in its own page: Voegt de inhoud in op zijn eigen pagina.

Nadat de bovenstaande informatie is geconfigureerd, klikt u op OK om het snelle gedeelte op te slaan.

Hoe Snelle Onderdelen Outlook Gebruiken

Methode 1: Snelle onderdelen invoegen door ze in de galerij te vinden

Stap 1: Tijdens het opstellen van een mail. Klik waar u het snelle onderdeel wilt invoegen.

Stap 2: Klik op Insert, Klik op Quick Parts.

Stap 3: Er verschijnen maar weinig van uw opgeslagen snelle onderdelen op uw scherm. Klik op het snelle gedeelte dat u in de mail wilt invoegen.

U kunt er ook voor kiezen om het opgeslagen snelle gedeelte aan het begin of einde van het document in te voegen door een simpele klik met de rechtermuisknop.

Notitie– Voor het geval je veel snelle onderdelen hebt. En u ziet het snelle gedeelte dat u wilt invoegen niet. Klik met de rechtermuisknop op het zichtbare item en klik op de optie organiseren en verwijderen. Er verschijnt een volledige lijst met bouwsteenorganizers op uw scherm.

Selecteer en klik op het snelle onderdeel dat u wilt invoegen.

Methode 2: Druk op de sneltoets F3 om een snel onderdeel in te voegen

Waarschijnlijk de snelste manier om herbruikbare stukjes inhoud in een e-mail of ergens anders in te voegen.

Stap 1: Klik waar u uw snelle onderdeel wilt invoegen, typ de naam van uw bouwsteen.

Stap 2: Druk op F3 knop.

Voorbeeld: – “Wekelijks rapport” en druk op de F3-knop.

Methode 3: Druk op Enter om snelle onderdelen automatisch aan te vullen

Net als bij de F3-methode, typt u eenvoudig de naam van uw snelle onderdelen en drukt u op de Enter-toets om het herbruikbare stuk inhoud in te voegen.

“Weekrapport” en druk op Enter sleutel.

Notitie – Voor het geval u ooit problemen ondervindt met Outlook. Hier is een gids die u zal helpen deze Outlook-problemen op te lossen

Conclusie

De functie voor snelle onderdelen is ontwikkeld om u te helpen meer te doen in minder tijd.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe u in slechts 5 eenvoudige stappen snelle onderdelen kunt maken of toevoegen. We hebben ook 3 uiterst eenvoudige manieren besproken om snelle onderdelen te gebruiken om herbruikbare stukjes inhoud in te voegen, in plaats van de gewone en saaie kopieer- en plakmethode.

Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende vragen, maar mocht u nog vragen hebben. Voel je vrij om je vragen te stellen in de commentaarsectie hieronder.

Veel Gestelde Vragen

1.       Wat is het verschil tussen snelle onderdelen en AutoTekst?

Quick Parts, dat oorspronkelijk werd gelanceerd voor Outlook 2007 en nieuwere versies, is een veelzijdiger alternatief voor AutoTekst. Het belangrijkste verschil tussen hen is dat het snelle gedeelte vereist dat u de muis gebruikt en AutoTekst geeft u muisloze opties.

2.       Waar vind ik snelle onderdelen in Outlook?

Klik op New Email. Plaats de cursor op de plaats waar u snelle onderdelen wilt invoegen en klik vervolgens op Insert Tab, klik op Quick Tab, er verschijnt een lijst met al uw opgeslagen snelle onderdelen op uw scherm. Selecteer het item dat u in de e-mail wilt invoegen.

3.       Hoe snelle onderdelen in Outlook bewerken of wijzigen?

Klik op Quick Parts. Een lijst met al uw snelle onderdelen verschijnt op uw scherm. Klik met de rechtermuisknop op het item dat u wilt wijzigen. Klik op Edit Properties. Het dialoogvenster Bouwblok wijzigen verschijnt op uw scherm, u kunt alle benodigde attributen bewerken, waaronder naam, galerij, categorie, opslaan in enz., en klik vervolgens op OK.

4.       Hoe snelle onderdelen in Outlook te verwijderen?

Klik op Quick Parts. Een lijst met al uw snelle onderdelen verschijnt op uw scherm. Klik met de rechtermuisknop op het item dat u wilt verwijderen. Klik op Organize and delete. Er verschijnt een nieuw Building Blocks Organizer-scherm op uw scherm.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie