Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Speel je MP4 Bestanden af op Windows Mediaspeler?

Windows Media Player is een van de oudste en meest gebruikte. Hoewel Windows Media Player van Microsoft een grote verscheidenheid aan mediabestandsindelingen ondersteunt, ontbreekt er één belangrijk bestandsformaat. Ja, Windows Media Player ondersteunt het afspelen van .mp4-bestanden niet. Er zijn echter bepaalde aanpassingen die u zeker kunnen helpen bij het afspelen van .mp4-bestanden op Windows Media Player.Hoe speel je mp4 bestanden af

Niet alleen dat, als je tot het einde van het artikel leest, kun je ook je .mp4-videobestanden repareren die om een onbekende reden niet in een mediaspeler kunnen worden afgespeeld.

Waarom wordt Mijn MP4 Bestand niet Afgespeeld in Windows Mediaspeler?

Windows Media Player ondersteunt het afspelen van .mp4-mediabestanden zonder enige moeite. Het is echter ook bekend dat Windows Media Player de volgende fout retourneert.

Windows Mediaspelerkan het bestand niet afspelen. De speler ondersteunt mogelijk het bestandstype niet of ondersteunt mogelijk niet de codec die wordt gebruikt om het bestand te comprimeren.

Om MP4-bestanden op WMP af te kunnen spelen, moet u compatibele codecs op uw computer installeren.

Laten we beginnen om uw .mp4-bestanden op een eenvoudige manier af te spelen op Windows Media Player.

1.       Update naar de nieuwste Windows Mediaspeler

Hoewel de eerdere versies van Windows Media Player geen MP4-bestanden ondersteunen, kunt u met versie 12 van WMP enkele soorten .mp4-bestanden afspelen.
Zorg er daarom voor dat u uw Windows Media Player bijwerkt en controleer of u de MP4-video’s kunt afspelen. Zo niet, dan kunt u doorgaan naar de volgende methode.Hoe kan ik een MP4 bestand openen?

2.       Installeer DirectShow compatibel MPEG-4 decoderpakket

Windows Media Player kan .mp4-videobestanden afspelen wanneer u deze codecs op uw computer installeert. U kunt de benodigde codecs downloaden die compatibel zijn met Windows Media Player om .mp4 af te spelen. Zorg ervoor dat u de website controleert voordat u de codecs downloadt, aangezien er geen officiële plaats is om ze vandaan te halen. Als je de Codec eenmaal hebt geïnstalleerd, heb je geen probleem meer met het afspelen van MP4-bestanden.

3.       Converteer video naar een Windows Mediaspelercompatibel bestand

Als u niet de juiste codecs kon vinden om uw Mp4-bestanden op WMP af te spelen, dan heeft u een andere optie om het te laten werken door het MP4-videobestandsformaat te converteren naar een Windows Media Player-compatibel bestand.

U kunt eenvoudig de VLC-mediaspeler gebruiken om het videobestand gratis te converteren naar alle videobestandsindelingen die door WMP worden ondersteund.Hoe kan ik MP4 bestanden afspelen?

4.       Speel MP4-video’s af op andere mediaspelers

Als je de codecs niet kon downloaden of je .mp4-videobestand niet kon converteren om het compatibel te maken met Windows Media Player, dan kun je gewoon andere gratis beschikbare mediaspelers gebruiken. VLC is zo’n mediaspeler waarmee je video’s van verschillende bestandsindelingen kunt afspelen.
Als uw MP4-bestand ook niet op de VLC-speler kan worden afgespeeld, kan het uw videobestand zijn en niet de mediaspeler.

Dit is een veelvoorkomend scenario met videobestanden van verschillende bestandsindelingen voor zowel Windows als Mac. Vele redenen die ertoe bijdragen dat uw MP4-bestand onafspeelbaar wordt, gelukkig blijft de oplossing voor al deze redenen een vertrouwde videoreparatiesoftware van Remo.

Remo Repair MOV of MP4 is de meest geschikte software om corrupte of beschadigde MP4- of MOV-bestanden te repareren die niet kunnen worden afgespeeld.

Met zijn geavanceerde reparatietechnologie en het vermogen om schade aan uw videobestand veilig en met zo’n precisie te herstellen, is Remo uw veiligste gok om uw MP4 afspeelbaar te maken in WMP of een andere mediaspeler.

Het kost je geen geld om het te proberen, dus ga nu aan de slag.

free-download-for-win free-download-for-mac

5.       Repareer niet-afspeelbare mp4-video’s met Remo

Om mp4-video’s te repareren die niet worden afgespeeld op uw Windows- en andere mediaspeler, downloadt en installeert u de Remo reparatie MOV/MP4 software, volg de onderstaande stappen::

  • Start de tool, klik op de knop Gezond bestand om een gezond MP4-bestand als referentie te selecteren

repair Mp4 file unplayable on WIndows Media Player

  • Klik op Corrupted Fileknop om het corrupte MP4-bestand te selecteren om te repareren
  • Klik op Repair om het reparatieproces te starten:
  • Na voltooiing van het reparatieproces, Preview het bestand en sla het op een voorkeurslocatie op

save the repaired MP4 file on to desired location

Notitie: Als u problemen ondervindt bij het afspelen van een ander videobestandsformaat, zoals avi in Windows mediaspeler, deze info kan je misschien helpen.

Tips om videocorruptie in de toekomst te voorkomen

Hier zijn een paar basiszaken om in gedachten te houden om corruptie in MP4-bestanden te voorkomen.

  • Voorkom onderbrekingen tijdens de overdracht van MP4-bestanden van de computer naar een opslagapparaat of omgekeerd. Zorg er altijd voor dat u wacht tot de overdracht is voltooid voordat u het opslagapparaat verwijdert.
  • Converteer MP4-bestanden niet onnodig van het ene bestandsformaat naar het andere. Dit kan veranderingen in de structuur van bestanden veroorzaken en tot corruptie leiden.
  • Investeer in goede antivirussoftware en voer deze regelmatig uit op uw systeem en op uw opslagapparaat. Dit voorkomt corruptie in videobestanden.

Conclusie:

Met behulp van alle bovengenoemde methoden kunt u de fout MP4 die niet wordt afgespeeld op Windows Media Player zeker oplossen. Denk er altijd aan om een reservekopie van uw videobestanden bij te houden om gegevensverlies te voorkomen. Maak in geval van corruptie of schade aan een videobestand gebruik van Remo Video Repair Software. U kunt gebruik maken van de gratis technische ondersteuning om uw videobestanden te krijgen die niet kunnen worden afgespeeld op Windows Media Player of waar dan ook gerepareerd.
Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder, als je erin bent geslaagd je MP4-bestand af te spelen op Windows Media Player.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie