Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe kan ik Verander de Standaard Opslaglocatie op Windows 10?

Wanneer u een nieuw bestand opslaat, verwijst het Save As venster u naar standaardmappen zoals Documenten, Afbeeldingen, Muziek enz., Afhankelijk van het bestandstype. Windows 10 biedt u de mogelijkheid om dat te doen met kleine aanpassingen in de opslaginstellingen.

Het is een goed idee om de standaard opslaglocatie van de bestanden van de C-schijf te wijzigen. Als je systeem crasht, raak je al je bestanden kwijt, omdat het C-station ook Hoe kan je Optimaliseren SSD Windows 10. Dat gezegd hebbende, waar slaat Windows bestanden op?. U zou nog steeds een back-up van al uw bestanden moeten hebben.

Als u verder wilt gaan, als u de externe harde schijf als uw standaardopslaglocatie wilt gebruiken, kunt u dat doen door deze op uw computer aan te sluiten wanneer u de wijzigingen aanbrengt. Als uw externe schijf niet is aangesloten, slaat Windows deze op naar de oorspronkelijke locatie en zodra deze is aangesloten, vraagt ​​Windows u de bestanden naar de verwisselbare schijf te verplaatsen.

Having an external drive has its advantages: you can take them with you wherever you go and have all the updated files at hand. Now let’s see how to change default save location windows 10.

Als u de standaardopslaglocatie wilt wijzigen, typt u default save location in het zoekvak en drukt u op enter.

Dit opent het venster Save locations onder Instellingen> Systemen> Opslagpagina.

Hier worden in de eerste helft van het venster de schijven weergegeven die zijn aangesloten op de pc en onder opslaglocaties. U kunt de vervolgkeuzelijst gebruiken om de harde schijf te wijzigen om uw persoonlijke gegevens op te slaan.

Als u al uw bestanden op slechts één harde schijf wilt opslaan, kunt u dat ook doen, maar dit hoeft niet het doel van het wijzigen van de opslaglocatie.

Op de bovenstaande afbeelding ziet u het vervolgkeuzemenu om een ​​andere locatie te kiezen voor verschillende typen bestanden. Wanneer u een nieuwe locatie kiest, maakt u een nieuwe map onder uw gebruikersnaam. Het besturingssysteem zal dit gebruiken voor de gebruikersdirectory.

Waarom zou Opwaarderen naar Windows 10?, maakt u alleen een nieuwe map en voegt u de bestaande niet samen. Uw bestanden worden dus op twee verschillende locaties opgeslagen. Als u uw bestaande bestanden op het C-station naar de nieuwe locatie wilt verplaatsen, kunt u het eigenschappenvenster van de map gebruiken zoals hieronder wordt weergegeven:

Nadat u de locatie hebt gewijzigd, wordt u gevraagd om het samenvoegen te bevestigen of de bestanden te verplaatsen. Merk ook op dat de apps die u in het station C: hebt geïnstalleerd, niet naar de nieuwe locatie worden verplaatst. Alleen de Hoe Schijfruimte Vrijmaken Windows 10? worden op de nieuwe locatie geïnstalleerd. U kunt de reeds geïnstalleerde apps echter nog steeds naar de nieuwe locatie verplaatsen door ze te verwijderen en opnieuw te installeren op de nieuwe locatie.

Met deze stappen kunt u de opslaglocatie op Windows-pc’s dus eenvoudig wijzigen. Zoals eerder gezegd, moet u een back-up van uw bestanden bewaren om gegevensverlies als gevolg van problemen te voorkomen. Externe harde schijven of andere externe apparaten kunnen een goed idee zijn om back-ups te houden. Wanneer systeem crasht, C: drive is degene die het meest wordt getroffen omdat het OS-gerelateerde bestanden bevat. Daarom zal het wijzigen van de standaardlocatie om bestanden op te slaan ook helpen bij het beveiligen van uw bestanden.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie