Mac

Hoe te bekijken Verborgen bestanden en mappen in Mac?

2 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

In Mac OS zijn sommige bestanden en mappen onzichtbaar of kun je om een ​​goede reden verborgen blijven. Het betekent meestal dat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over deze verborgen bestanden en mappen. Als u echter vindt dat u deze verborgen bestanden en mappen nodig heeft, en ze zichtbaar wilt maken, dan wat u gaat doen. Als je geen idee hebt, lees dan de onderstaande informatie.

Om verborgen bestanden en mappen in het Mac OS X-systeem te bekijken, moet u een aantal acties uitvoeren in de Terminal-opdracht. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om alle bestanden en mappen weer te geven op Mac OS X.

  • Ga naar de map Programma's / hulpprogramma's, zoek Terminal-toepassing en dubbelklik erop om te starten
  • Typ de volgende opdracht -> standaard schrijft com.apple.finderAppleShowAllFiles TRUE
  • Sluit vervolgens uw Mac OS X-sessie door Finder te sluiten en uw systeem opnieuw op te starten om de resultaten te zien
  • Nu kunt u eenvoudig alle verborgen bestanden en mappen in Mac Finder bekijken
  • Typ defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles FALSE in terminalopdracht om deze acties terug te draaien

Door bovenstaande instructies te volgen, kan men eenvoudig alle verborgen bestanden en mappen in Mac OS bekijken. Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om dit proces uit te voeren of als u zich vergist, voert u verkeerde opdrachten in, dan is er kans op gegevensverlies. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want zelfs na deze instanties kunt u gemakkelijk herstel van verloren gegevens op Mac met behulp van Remo Recover Mac-hulpprogramma. Met dit gebruiksvriendelijke hulpprogramma voor gegevensherstel kunt u verwijderde bestanden, mappen herstellen en zelfs gegevens herstellen nadat u Mac-volumes hebt geformatteerd.

About the Author: Remo Software