Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Monteren een NTFS-Schijf op Mac OS X?

Tot nu toe wordt aangenomen dat het koppelen van NTFS het openen van een NTFS-geformatteerde schijf in het Mac-besturingssysteem betekent. Maar het is niet waar. Heeft u ooit gedacht dat het openen van een schijf in Windows niet “Montage van een schijf” wordt genoemd? Om het technisch uit te leggen, wordt het montageproces niet gedaan door het hardware-proces van de pc. In Mac-gebaseerde besturingssystemen vóór het opstarten van opslagapparaten door de pc, moet de gebruiker of het besturingssysteem de opslagdrives koppelen met behulp van koppelpunt- en bestandssystemen. Bovendien kan het besturingssysteem niet worden gedwongen om een ​​niet-gecategoriseerd of niet-ondersteund formaat te openen. Het montageproces zorgt er dus voor dat de gevraagde schijf wordt ondersteund door de pc en het besturingssysteem.

In het geval van het monteren van NTFS in Mac, geven de Mac-besturingssystemen geen lees- en schrijfrechten aan de gebruikers vanwege juridische problemen of is soms alleen het leesproces toegestaan. Maar dit New Technology File System slaat extra informatie op, zoals bestanden die met die gegevens toegang krijgen tot tijd en datum. Dus in NTFS zal zelfs het leesproces alleen als schrijfproces worden beschouwd.

Uiteindelijk is Mac een van de leidende grote bazen in de besturingssysteemindustrie. Maar ongeveer 70% van de mensen over de hele wereld maken gebruik van Windows OS. Aangezien geen enkel ander bestandssysteem geschikt is voor opslagruimtes van grotere omvang. Het is het meest gebruikte bestandssysteem voor veel externe schijven, omdat het ook journaling-bestanden ondersteunt en dat nuttig zal zijn op het moment van herstel van gecrashte gegevens. Aangezien het lees- en schrijfproces hetzelfde is, kunnen de Mac OS 10 x -versies niet toestaan ​​dat de schijfeenheid wordt gemount.

De NTFS komt onder Microsoft te staan ​​en is een van de wettelijke obstakels voor Mac OS om wettelijke toestemmingen te hebben om NTFS-schijven te booten en te koppelen bij het opstarten of automatisch. Maar het Mac OS van versie 10.3 x en hoger heeft de opties voor het uitvoeren van lezen / schrijven op NTFS-schijven en opslagapparaten. Het typische deel ligt in het beantwoorden van de vraag “Hoe een NTFS-station op Mac OS X te mounten”.

Hoewel Mac OS deze optie heeft, kan deze niet automatisch worden gestart. Als de gebruikers een NTFS-schijf willen gebruiken op een Mac-pc, moeten ze de beperking handmatig of met behulp van een toepassing van derden verwijderen om te lezen / schrijven. Om dit handmatig te doen, heeft de gebruiker basiskennis nodig over het werken in een Mac-terminal. Wat betreft het gebruik van applicaties van derden voor het monteren van een NTFS-schijf in Mac, moet de naïeve gebruiker kiezen tussen de gratis en de betaalde. Een van de gratis is Mac fuse, de andere gebruikte tools zijn NTFS – 3g en paragon.

Wat deze applicaties eigenlijk doen, is dat ze het geheugen als een normale applicatie uit het Mac OS-geheugen halen. Wanneer de gebruiker via deze toepassing een NTFS-schijf opent, maakt deze een gesimuleerde omgeving achterin en maakt hij ook gebruik van een herschikte tabel. Dit helpt om lees- / schrijfbewerkingen uit te voeren in het NTFS-station. Maar soms zal het werken met toepassingen van derden rigoureus zijn omdat de applicaties van derden de bestanden van NTFS naar HFS + of HFSX zullen converteren. In bepaalde tijden zal de conversie lastig zijn. Net als wanneer u probeert toegang te krijgen tot gecomprimeerde bestanden van 9 GB, lijkt de toepassing te crashen en is de schijf verder onleesbaar.

Wanneer dezelfde schijf wordt gebruikt in het Windows-besturingssysteem, wordt een foutmelding ontvangen met de melding “lees / schrijf fout. Wilt u de schijf nu formatteren?” Als u belangrijke gegevens over die bepaalde schijf hebt, kunt u deze mogelijk verliezen nadat u de schijf geforceerd hebt geformatteerd. Wat gegevensherstel betreft, kunt u echter proberen gebruik te maken van goede herstelsoftware zoals Remo Herstellen Mac – die de optie heeft om bestanden herstellen van geformatteerde schijf / drives. Het wordt aanbevolen als de beste software op de markt.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie