Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Rennen Windows 10 op je Mac of MacBook

Gebruik Windows 10 op je Macbook

MacBooks zijn uitgerust met MacOS en bieden meestal een zeer goede prestatie. Het wordt meestal aanbevolen door de meeste Macbook-bezitters. Maar er zijn enkele toepassingen die goed werken in Windows 10. Sommige willen gewoon op twee verschillende platforms werken. Ontdek hoe u Windows 10 op Mac of Macbook kunt uitvoeren.

Als u een MacBook hebt en een specifieke toepassing wilt uitvoeren die op Windows werkt. Of je bent van plan om een ​​aantal gamebestanden te gebruiken die goede graphics geven met Windows 10. Er zijn sommige mensen die op Windows willen werken en deze op hun Mac willen gebruiken. Er kunnen talloze scenario’s zijn waar je het zou moeten doen. De vraag hoe u Windows 10 op uw Mac of Macbook kunt uitvoeren, heeft enkele eenvoudige oplossingen. Macbook biedt je de mogelijkheid om Windows virtueel op het systeem te laten werken. Terwijl er zoveel andere opties zijn die u de mogelijkheid bieden om Windows 10 uit te voeren.

Start Windows met Boot Camp

Boot Camp wordt door Apple aangeboden als een hulpprogramma om Windows afzonderlijk op de computer te laten werken. om Windows te kunnen gebruiken, moet je afsluiten vanaf MacOS en opnieuw opstarten naar Windows 10. Dit is een van de zeer goede functies van Apple, waarmee je een partitie kunt maken en alle stuurprogramma’s kunt krijgen die nodig zijn voor de installatie van Windows.

Start Boot camp-hulpprogramma’s – Ga naar Toepassingen> Hulpprogramma’s

Wanneer u het opstartkamp start, hebt u een externe pen-drive of een USB-opslagstation nodig om deze op te starten. Het USB-station zal worden gebruikt om een ​​opstartbaar installatie-station te maken of het zal het nieuwste Boot Camp-stuurprogramma downloaden.

U kunt dus een installatieschijf voor Windows maken of een Windows-installatie maken.

Controleer de optie Installeer Windows 7 of nieuwer versie.

U wordt gevraagd om ruimte te geven voor de partities en als u klaar bent, kunt u uw schijf partitioneren.

Ik heb een aangepaste installatie nodig om Windows 10 te installeren en de partitie te formatteren die Boot Camp voor uw installatie heeft gemaakt. Dit bereidt je systeem voor op een nieuwe Windows 10-installatie.

Open bestandsverkenner en ga naar Boot Camp-map – u zult het setup.exe-bestand vinden.

Als u het bestand setup.exe uitvoert, wordt Windows 10 op uw computer geïnstalleerd. Het bevat alle stuurprogramma’s, grafisch, Ethernet, Bluetooth, webcam, audio enz. Hiermee wordt de Windows-installatie in je MacBook voltooid.

Gebruik Virtualisatie

De term virtualisatie is voldoende om te begrijpen dat Windows vrijwel zonder enige echte manipulatie in het bestaande systeem wordt uitgevoerd. Dus als je Windows alleen maar nodig hebt voor een paar dingen en een heleboel software, kun je deze aanpak gebruiken. Hiermee wordt een virtuele machine binnen MacOS gebruikt met behulp van een externe toepassing.

Een voordeel van het gebruik van virtualisatie is dat u niet voor een uitgebreide partitie op uw harde schijf hoeft te gaan. Het helpt bij het besparen van aanzienlijke ruimte omdat veel geheugen wordt verspild tijdens partitionering.

Het nadeel van het gebruik van virtuele software voor Windows is fundamenteel en vanzelfsprekend. Virtualisatie maakt meerdere besturingssystemen op één platform mogelijk. Hiermee verlaagt u de prestaties van de computer. dit zal resulteren in slechte prestaties of aanzienlijk tragere prestaties. Hoewel dit nuttig is voor veel dingen die niet veel RAM vereisen of die licht zijn om te gebruiken. Dus als u van plan bent om wat lichte toepassingen op Windows uit te voeren, kunt u heel goed gebruik maken van virtualisatie.

Alleen Windows op Macbook

Als u alleen Windows op uw Macbook wilt gebruiken zonder het tweede platform, kunt u dit doen met behulp van Boot Camp. MacOS voor altijd verlaten wordt niet als een goed idee beschouwd, maar als je hebt besloten om dat te doen, kan het eenvoudig worden gedaan.

Het partitioneringstool zou niet worden gebruikt; je moet de hele rit wegvagen. Dus voordat u iets anders doet, moet u mogelijk een back-up van alle gegevens op uw computer maken. Houd er rekening mee dat als u een back-up hebt in Time Machine, de nieuw geïnstalleerde Windows geen toegang heeft. Dus probeer een back-up te maken die kan worden hersteld nadat je de harde schijf hebt weggevaagd en Windows 10 hebt geïnstalleerd.

De rest van het proces is hetzelfde als Boot Camp; je moet alle stuurprogramma’s voor Boot Camp installeren. Tijdens de installatie van Windows 10 moet u voorzichtig zijn met de back-upgegevens en ervoor zorgen dat het ISO-bestand in orde is. Gebruik tijdens het doorgaan van de partitie sectie om de harde schijf uit te wissen en het nieuwe besturingssysteem te installeren. In het geval dat de afbeelding wordt verwijderd, duurt het een tijdje om het .iso-schijfimagebestand te herstellen.

Het gebruik van Windows 10 in Mac is heel anders, maar prettige ervaring. Als je van games houdt, zijn er bepaalde gevallen waarin je Windows leuk vindt in je Macbook.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie