Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Repareren Gegevensfout (Cyclische Redundantiecontrole)

Een op gebeurtenissen gebaseerde tijdlijn om corrigeren gegevensfout cyclische redundantiecontrolehow to solve data error cyclic redundancy check

Cyclische redundantiecontrole, ook wel CRC genoemd, is een foutdetectiecode die een gegevensfout cyclische redundantiecontrole externe harde schijf herstellen geeft ​als deze wijzigingen identificeert in de gegevens die worden opgeslagen, geopend of overgebracht naar een opslagapparaat zoals cd/dvd, SD-kaart of een harde schijf.

In meer detail wanneer crc fout op een apparaat wordt ingesteld, vormt het een codewoord voor gegevens die moeten worden opgeslagen of naar een ander opslagmedium moeten worden verzonden. Het codewoord bestaat uit controlewaarden die bloksgewijs worden berekend voordat gegevens worden opgeslagen.

Terwijl de gegevens door de computer worden benaderd, worden het codewoord of de controlewaarden vergeleken met de huidige waarden van de benaderde gegevens en elke mismatch in de waarden resulteert in gegevensfouten. Foto’s Herstellen Van Geformatteerde Harde Schijf van beschadiging van de harde schijf of SD-kaart.

Om perfect te begrijpen hoe te repareren gegevensfout (Cyclische redundantiecontrole) op verschillende opslagapparaten kan worden opgelost, te beginnen met het begrijpen van fouten, worden oplossingen besproken in de vorm van een op gebeurtenissen gebaseerde tijdlijn die wordt afgesloten met een methode die het minste risico op gegevensverlies met zich meebrengt terwijl de CRC-fout wordt opgelost.

Evenement 1: Ondervinden CRC gegevensfout

Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, verschijnt er een foutmelding wanneer u een bestand of map op een SD-kaart, harde schijf probeert te openen. Meestal worden de gegevens ontoegankelijk vanwege logische gegevensfouten (corruptie) of fysieke schade.

In de volgende secties zullen we in grote lijnen de onderstaande fouten en oplossingen bespreken om gegevensfout crc hdd op te lossen:

 • CRC-fout op interne en externe harde schijven
 • Gegevensfout (cyclische redundantiecontrole) op SSD
 • Cyclische redundantiecontrole datafout op SD-kaarten
 • Kan schijf niet initialiseren: Cyclische redundantiecontrole

Hoewel het gebruikelijk is dat de CRC-fout optreedt op externe harde schijven en draagbare media zoals SD-kaarten of flashdrives, kan het ook gebeuren met interne schijven en de partities ervan; in dergelijke gevallen zult u zien dat de schijf niet is toegewezen of niet is geïnitialiseerd in Schijfbeheer.

Ook al probeer je de schijf te initialiseren vanuit Schijfbeheer een fout “Cannot initialize disk komt op. De onmiddellijke actie is om de oorzaken te begrijpen om de cyclische redundantiecontrole oplossen van gegevensfouten.

“Ongeacht het opslagapparaat, als de schijf ontoegankelijk wordt, Remo Recover: geavanceerde software voor gegevensherstel kan snel corrupte bestandssystemen omzeilen en gegevens herstellen door bestanden te herkennen met behulp van bestandshandtekeningen.”

free-download-for-winfree-download-for-mac

Evenement 2: De oorzaken van fouten leren Cyclische redundantiecontrole:

Zodra u een CRC-fout tegenkomt, wordt het zeer nuttig om te weten wat deze fouten veroorzaakt. Enkele van de belangrijkste oorzaken van CRC-fouten zijn:

 • De computer afsluiten terwijl de harde schijf erop is aangesloten
 • De externe harde schijf uitwerpen terwijl het schrijfproces wordt uitgevoerd
 • Aanwezigheid van beschadigde sectoren op opslagapparaat
 • Ernstige virus- of malware-infectie
 • Rommelige harde schijf of registerfouten

Deze hierboven genoemde redenen veroorzaken logische fouten, behalve slechte sectoren. Slechte sectoren op de harde schijf worden gevormd als gevolg van fysieke schade of slijtage tijdens lees-/schrijfbewerkingen op het opslagapparaat zoals SSD of flashstation.

Wist u?

Slechte sectoren op een opslagapparaat kunnen uw schijf en Windows-gegevens op de schijf verder beschadigen. U kunt een schijfkopie maken met de inhoud en structuur van alle gegevens op de harde schijf. Blijf bij het einde van het artikel om te weten wat de veiligste manier is om gegevens te herstellen door een schijfkopie te maken.

“Remo Recovery maakt een schijfkopie door alle slechte sectoren over te slaan die een gegevensfout veroorzaken. Deze schijfkopie wordt opgeslagen op een andere harde schijf of opslaglocatie die vervolgens kan worden gebruikt om gegevens te herstellen zonder enige corruptie of CRC-fouten.”

Evenement 3: Gebruik gratis manieren om repareren gegevensfout (Cyclische Redundantiecontrole)

Er zijn verschillende methoden om de cyclische redundantiefout op de externe HDD te herstellen. Hier zijn een paar handige technieken voor het oplossen van CRC-fouten:

 • Gegevensfout (Cyclische redundantiecontrole) met behulp van CHKDSK Utility

De computer heeft een ingebouwd programma om systeemfouten te vinden en op te lossen. Zelfs, deze tool helpt bij het elimineren van slechte sectoren van verder gebruik. Laten we eens kijken hoe we Schijfhulpprogramma kunnen gebruiken om de CRC-fout op te lossen-

 1. Sluit de externe harde schijf OF op de computer aan en selecteer deze met de muis
 2. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Properties vanuit het contextmenu
 3. In het eigenschappenvenster, selecteert “Tools” tab
 4. Klik vervolgens onder foutcontrole, klik op “Check Now” knop
 5. Selecteer in het volgende venster beide “Automatically fix file system errors” en “Scan for and attempt recovery of bad sectors” en klik op “Start” knop
 6. Wacht tot je een dialoogvenster krijgt zoals hieronder te zien is :-

 • CRC-fouten verwijderen met CHKDSK Command

 1. Voer de opdrachtprompt uit als beheerder door CMD in te typen in het zoekvak op de taakbalk en klik met de rechtermuisknop op de suggestie van de opdrachtprompt om te selecteren Run as administrator optie.Open command prompt to start fixing CRC error
 2. Zoek de Windows-stationsletter door te openen This PC of Bestandsverkenner en zoek naar een externe schijf of partitie met Cyclic Redundancy Check-fout om de stationsletter te noteren.
 3. In de command prompt venster type “chkdsk drive letter: /f” vb: als de stationsletter van het opslagapparaat of de partitie met een CRC-fout is “k” dan is het commando “chkdsk k: /f
 4. Het achtervoegsel “/f” wordt gebruikt om schijffouten op te lossen. De scan duurt even en corrigeert eventuele logische fouten zoals hieronder weergegeven:
  correcting CRC errors using chkdsk
 • Hoe cyclische redundantiecontrole oplossen fout met behulp van SFC-scan:

SFC of systeembestandscontrole is een tool die alle beveiligde systeembestanden van het besturingssysteem scant, inclusief registerbestanden, en deze vervangt door een kopie uit een gecachte map. Deze methode kan echter gegevensverlies veroorzaken als de gegevensfout wordt veroorzaakt door slechte sectoren of virussen

Het gebruik van de onderstaande stappen SFC-scan kan ook CRC-fouten als gevolg van registerbeschadigingen oplossen:

 1. Open de opdrachtprompt door deze als beheerder uit te voeren.
 2. Typ de opdracht sfc /scannow en het bestand controleproces begint zoals hieronder
  correct data error cyclic redundancy check using sfc scan
 3. Na een korte tijd als u het bericht “gevonden Windows Resource Protection corrupte bestanden en deze met succes gerepareerd”, start je computer opnieuw op en heropen de schijf zonder enige fout.
 4. Als u het foutbericht “Windows Resource Protection heeft corrupte bestanden gevonden, maar sommige ervan niet kon herstellen”, hebt u een veiligere en vertrouwdere aanpak nodig, zoals het gebruik van een software voor gegevensherstel in staat om een schijfkopie te maken.

“Gebouwd met een diepe scan-engine die rigoureus kan zoeken naar verloren bestanden buiten bestandssystemen, kan Remo Recover gegevens herstellen van elke sector van de harde schijf. Met behulp van de optie “Afbeeldingsbestand opslaan” kunt u uw schijf en gegevens beschermen tegen verdere schade en toch gegevens op een Windows- of Mac-computer herstellen.”

free-download-for-win free-download-for-mac

Evenement 4: Herstel gegevens van een ontoegankelijke schijf met behulp van software voor gegevensherstel

Software voor gegevensherstel, met name Remo Recover, kan een uitstekende oplossing zijn voor gegevensfouten die worden aangegeven door Cyclic Redundancy Check. Wanneer beschadigde gegevens meerdere keren worden geopend, is de kans op gegevensverlies groter.

Bovendien, wanneer de geheugenkaart, HDD of SSD slechte sectoren heeft, kan het continu proberen om uit de sectoren te lezen de kans op gegevensherstel volledig elimineren, omdat het de sector verder beschadigt.

Daarom zou een succesvolle poging om de CRC-fouten op te lossen met behulp van een van de gratis methoden nog steeds betekenen dat u uw kostbare gegevens misschien niet in handen krijgt. Om dit probleem strikt tegen te gaan, is Remo Recover gebouwd met een optie om Save Image File.

Hoe Repareren Externe Harde Schijf Fout Ongeldige Volume Kop maken met alle inhoud en structuur van de gegevens in één enkel bestand. Alle beschadigde sectoren worden overgeslagen tijdens het maken van de afbeelding en daarom kunt u deze schijfkopie later gebruiken om gegevens te herstellen zonder verdere schade.

Veiligste manier om repareren gegevensfout (Cyclische Redundantiecontrole):

 1. Download en installeer Remo Recover op de computer
 2. Sluit de externe schijf of geheugenkaart met een gegevensfout aan op de computer.
 3. Start Remo Recover, selecteer de schijf in het hoofdscherm en druk op de Scan

Notitie: Als u de externe harde schijf niet kunt detecteren, klikt u op de Can’t Find Drive optie.

select the drive from where you want to recover files

 1. De tool start een Quick Scan, eens de Quick scan is voltooid, start de tool automatisch de Deep Scan die uw schijf grondig scant om uw gegevens te herstellen. Klik op Dynamic Recovery View om de herstelde bestanden te bekijken als en wanneer de scan vordert.

click on the scan option

 1. U kunt gebruik maken van Advanced Filter en sorteer de herstelde bestanden volgens uw voorkeuren.

 1. Bekijk een voorbeeld van de herstelde bestanden door tweemaal op de bestanden te tikken die u wilt bekijken.

 1. Blader naar een andere map/drive en klik op de OK knop om het proces voor het opslaan van gegevens te starten.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie