Hoe Toegang te Krijgen tot Externe Harde Schijf en Bestanden te Verwijderen

De meesten van ons zijn bekend met externe harde schijven. Het zijn opslagapparaten die enorme hoeveelheden gegevens kunnen opslaan. Het wordt normaal gebruikt voor back-updoeleinden. Maar wist u dat deze harde schijven ook een prullenbak hebben, net als onze computers?

Ja, externe harde schijven hebben een prullenbak. Je hebt het misschien niet gezien omdat het standaard verborgen is. Naar zie externe prullenbak voor harde schijf, volg de onderstaande instructies.

Toegang tot de Prullenbakmap op externe harde schijf?

Volg de onderstaande instructies nadat u uw externe harde schijf hebt aangesloten om de Prullenbak-bestanden erop te bekijken.

 1. Ga naar Start en selecteer Control Panel.
 2. Selecteer dan File Explorer Options.
 3. In de View tabblad, klik op Show hidden files, folders, and drives.
  Access Recycle Bin on External Hard Drive and Delete Files
 4. Nu, haal het vinkje weg tegen Hide protected operating system files en klik OK om toegang te krijgen tot de prullenbak op de externe harde schijf.

Hoe Toegang te Krijgen tot Externe Harde Schijf en Bestanden te Verwijderen?

Als u Prullenbak-bestanden op de externe harde schijf wilt verwijderen. Voer eerst de bovenstaande methode uit om toegang te krijgen tot de Prullenbakbestanden en -mappen. En dan kunt u ze desgewenst verwijderen.

Opmerking: Vergeet niet om uw externe harde schijf op uw computer aan te sluiten voor toegang tot en verwijdering van bestanden.

In sommige gevallen kunt u de Prullenbak-bestanden mogelijk niet verwijderen vanwege onverwachte fouten zoals Fout Ox80070091. Op zulke momenten kunt u een back-up maken van al uw belangrijke bestanden van de externe harde schijf en de schijf vervolgens formatteren.

In het geval dat u per ongeluk enkele belangrijke bestanden hebt verwijderd tijdens het verwijderen van de Prullenbak-bestanden of het formatteren van de externe harde schijf. Raak dan niet in paniek, want uw verwijderde bestanden kunnen worden hersteld.

Gebruik de Remo Recover-software die speciaal is ontworpen voor verwijderde bestanden van externe harde schijf terughalen. Deze tool herstelt gemakkelijk bestanden en mappen die zijn geleegd uit de Prullenbak, geformatteerde en beschadigde interne en externe schijven zoals externe harde schijf, pen drive, SSD, geheugenkaart, enz.

download now to Recover Files from External Hard drive

Stappen om bestanden te herstellen van externe harde schijf

Download en installeer Remo Recover software > Vanuit het hoofdscherm, klik Recover Partition en selecteer vervolgens de external hard drive waarop verwijderde bestanden> Klik nu Scan optie en nadat het herstelproces is beëindigd, ziet u alle deleted files on the screen > Klik nu Save optie om de bestanden te herstellen die zijn geformatteerd vanaf de externe harde schijf op een locatie naar keuze.

Over Remo Recover-software in slechts 3 punten:

  1. Deze tool is compatibel met de nieuwste versies van Windows, inclusief Windows 10, 7, XP en nog veel meer.
  2. Dit data herstel softwarekan meer dan 300 bestandsindelingen herstellen, zoals video’s, foto’s, onbewerkte afbeeldingen, tekst- en pdf-bestanden, audio, enz.
  3. Het heeft een voorbeeldoptie waarmee je de herstelde video’s en foto’s gratis kunt bekijken voordat je ze opslaat.
Hoe Toegang te Krijgen tot Externe Harde Schijf en Bestanden te Verwijderen was last modified: april 21st, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*