Hoe kan Ik Toegang tot Prullenbak op Externe Harde Schijf en Bestanden Verwijderen?

4 minuten lezen

Bent u op zoek naar de Prullenbak van een externe harde schijf? Ja, je hebt het goed gehoord. De meeste gebruikers zoeken mogelijk toegang tot de Prullenbak op de externe harde schijf en dit kan verschillende redenen hebben. Zoals het herstellen van gegevens op de externe harde schijf of het permanent verwijderen van bestanden. In deze handleiding vindt u eenvoudige stappen om de Prullenbak van een externe harde schijf te vinden. Als u echter verwijderde of verloren gegevens van een externe harde schijf wilt herstellen, verspil dan geen tijd. Download Remo Recover en krijg al uw verwijderde bestanden terug die zich niet in de Prullenbak bevinden.

Written by
 
Updated on
oktober 31, 2023

De meesten van ons zijn bekend met externe harde schijven. Het zijn opslagapparaten die op basis van hun opslagcapaciteit een grote hoeveelheid gegevens kunnen opslaan. Externe harde schijven worden normaal gesproken gebruikt voor back-updoeleinden. Maar wist je dat deze externe harde schijven ook een Prullenbak hebben?Harde schijf bestanden prullenbak

Ja, externe harde schijven hebben een Prullenbak, net als Windows Prullenbak of Mac Trash. Maar het is over het algemeen niet zichtbaar omdat het standaard verborgen is. Hier is een artikel dat u een volledige zelfstudie geeft over hoe u toegang krijgt tot de Prullenbak op een externe harde schijf om bestanden snel te verwijderen en te herstellen.

Hoe kan Ik Toegang tot Prullenbak op Externe Harde Schijf en Bestanden Verwijderen?

Volg de onderstaande instructies nadat u uw externe harde schijf hebt aangesloten om de Prullenbakbestanden erop te bekijken.Bestand uit prullenbak verwijderd terughalen

 1. Type Control Panel in het Windows-zoekvak en open het.
Open Control Panel on Windows

 1. Selecteer in het Configuratiescherm File Explorer Options.
 2. In de View tabblad, klik op Show hidden files, folders, and drives.
Access Recycle Bin on External Hard Drive and Delete Files

 1. Schakel nu het vinkje uit Hide protected operating system files en klik OK om toegang te krijgen tot de Prullenbak op de externe harde schijf.

Hoe prullenbakbestanden op de externe harde schijf te verwijderen?

Als u Prullenbak-bestanden op de externe harde schijf wilt verwijderen. Voer eerst de bovenstaande methode uit om toegang te krijgen tot de Prullenbak-bestanden en -mappen op de externe harde schijf. En dan kunt u Prullenbak-bestanden verwijderen op basis van uw behoefte.hoe verwijderde bestanden terughalen uit prullenbak

Notitie: Vergeet niet uw externe harde schijf op uw computer aan te sluiten om er bestanden van te openen en te verwijderen.

In sommige gevallen kunt u de Prullenbak-bestanden mogelijk niet verwijderen vanwege onverwachte fouten op een externe harde schijf zoals Error Ox80070091. Op zulke momenten kunt u een back-up maken van al uw belangrijke bestanden van de externe harde schijf en vervolgens de schijf formatteren.

In het geval dat u per ongeluk enkele belangrijke bestanden hebt verwijderd tijdens het verwijderen van de Prullenbak-bestanden of het formatteren van de externe harde schijf. Raak dan niet in paniek, want uw verwijderde bestanden kunnen worden hersteld met behulp van Remo herstellen software.

Hoe bestanden te herstellen die zijn verwijderd of niet aanwezig zijn in de Prullenbak van de externe harde schijf?

Als de verwijderde of verloren bestanden niet op de externe harde schijf of Prullenbak staan, hoeft u zich geen zorgen te maken! Gebruik Remo Recover, wat gespecialiseerde software is om verwijderde bestanden herstellen van de externe harde schijf. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen voor gegevensherstel om effectief bestanden te scannen en te herstellen van een externe harde schijf die zich niet in de Prullenbak bevindt of bestanden die uit de Prullenbak zijn geleegd. Daarnaast kunt u deze tool ook gebruiken om gegevens te herstellen van geformatteerde of beschadigde externe HDD.Toegang tot externe harde schijf herstellen

free-download-for-win
free-download-for-mac

Testimonial

Stappen om Bestanden van Externe Harde Schijf Terughalen:

 • Download en installeer Remo Recover software op Windows of Mac en sluit uw externe harde schijf hierop aan.
 • Start de tool en selecteer de externe harde schijf waarvan u bestanden wilt herstellen. Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

Als u uw schijf niet hebt gevonden, klikt u op de “Can’t find the drive” optie.

click on the harddrive from where you want to recover data
 • Zodra het scanproces is voltooid, ziet u alle herstelde bestanden op het scherm.
list of recovered files
 • Bekijk een voorbeeld van de herstelde bestanden door erop te dubbelklikken.
double click on the files to preview them
 • Selecteer nu de bestanden die u wilt herstellen en selecteer de map waarin u ze wilt opslaan.
save the recovered files in any folder

Waarom Remo Recover software?

 1. Deze tool is compatibel met de nieuwste versies van Windows, inclusief Windows 10, 8.1, 8, 7 en eerdere versies. En macOS zoals Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, etc.
 2. Het kan meer dan 300 bestandsindelingen herstellen, zoals video's, foto's, onbewerkte afbeeldingen, tekst, Office-bestanden, PDF-bestanden, audiobestanden en nog veel meer.
 3. De tool is gebouwd met een voorbeeldoptie waarmee u de herstelde bestanden zoals video's en foto's gratis kunt bekijken voordat u ze opslaat.
 4. Ondersteunt gegevensherstel van verschillende interne en externe opslagapparaten zoals externe harde schijf, pen drive, SSD, geheugenkaart.
Scroll naar boven