Hoe Toegangsgegevens op RAW Schijf

Access Data on RAW Drive

  • SD-kaart of HDD is niet toegankelijk; het type bestandssysteem is RAW
  • kan chkdsk niet uitvoeren op de schijf
  • De schijf in station X: is niet geformatteerd.
  • Het volume bevat geen herkend bestandssysteem
  • Drive X: \ niet toegankelijk. Het bestand of de map is beschadigd en onleesbaar.

Dit soort fouten bij het openen van een schijf blokkeert uw toegang tot gegevens die op de schijf zijn opgeslagen. Meestal ontvangt u dit soort fouten wanneer uw schijf Raw is. RAW-schijf / partitie is een schijfstatus, waarbij het besturingssysteem het bestandssysteem van de schijf niet herkent. Daarom hebt u geen toegang tot de schijf en verliest u op zijn beurt gegevens.

Toch zijn hier weinig oplossingen voor hoe toegangsgegevens op RAW schijf. Lees verder …

Oplossing 1: Gebruik Remo Recover Tool om Toegangsgegevens op RAW Schijf

Remo Recover Windows (Pro) -tool scant uw volledige schijf en herstelt al uw gegevens, zelfs van een RAW-schijf. De tool is gebruiksvriendelijk en de gebruikersinterface is zo eenvoudig te gebruiken dat u geen technische specialisten nodig heeft om toegang te krijgen tot uw gegevens. Om toegang te krijgen tot de gegevens van de schijf, moet u eerst Remo Recover Tool downloaden, de tool installeren en starten. Volg dan onderstaande stappen:


Download Now For Windows

Download Now For Mac

Stap 1: Selecteer eerst in het hoofdscherm ‘Recover Drives’ keuzeSelect Recover Drives

Stap 2: Kies nu ‘Partition Recovery’ optie om RAW-schijfgegevens te herstellenSelect Partition Recovery

Stap 3: De tool toont alle schijven op uw pc, selecteer de vereiste schijfChoose Drive

Stap 4: Remo Recover begint met scannen en toont alle partities, kies hier de partitie die RAW liet zien

Stap 5: Hier kunt u een bepaald type bestand / bestandstype specificeren dat u nodig heeft, indien niet gevonden, kunt u de bestandstypen bewerken / toevoegen. Als je alles dan nodig hebt, druk je op ‘SKIP

Stap 6: De scansessie begint eenmaal en alle herstelde bestanden worden weergegeven. ‘Bekijk’ een voorbeeld en bewaar de bestanden op een willekeurige locatie naar keuzePreview Files

Met deze stappen hebt u ook gemakkelijk toegang tot gegevens van RAW-schijven / partities. De tool is zelfs handig om gegevens te herstellen van een geformatteerde / gepartitioneerde schijf. U kunt deze tool zelfs gebruiken om gegevens herstellen van laptopschijf, harde schijven, externe harde schijven, USB-schijven, geheugenkaarten enz. het werkt goed op alle nieuwste Windows-versies, inclusief Windows 10.

Oplossing 2: Converteer Schijf RAW naar NTFS

NOTITIE: Maak voordat u deze oplossing volgt een back-up van alle gegevens met Remo Recover Tool, anders is er kans op permanent verlies van bestanden.

Stap 1: Open My Computer (This PC) of Disk Management, en klik met de rechtermuisknop RAW schijf

Stap 2: Selecteer hier keuze “Format“.

Stap 3: selecteer vervolgens het NTFS-bestandssysteem en geef alle vereiste details op, zoals de grootte van de toewijzingseenheid, het volumelabel, formaatopties enz.

Stap 4: Als je klaar bent, klik je op Start dit zal uw RAW-schijf converteren / opnieuw formatteren naar NTFS

Na voltooiing van het proces kunt u uw schijf gebruiken en deze gaan gebruiken. Met deze stap worden uw gegevens echter gewist. Zorg dus voordat u deze oplossing uitvoert voor een volledige back-up van uw gegevens. Hiervoor moet u oplossing 1 gebruiken om alle gegevens in toegankelijke vorm terug te zetten.

Hoe Toegangsgegevens op RAW Schijf was last modified: July 21st, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*