Hoe Toegangsgegevens op RAW Schijf

Access Data on RAW Drive

 • SD-kaart of HDD is niet toegankelijk; het type bestandssysteem is RAW
 • kan chkdsk niet uitvoeren op de schijf
 • De schijf in station X: is niet geformatteerd.
 • Het volume bevat geen herkend bestandssysteem
 • Station X:\ niet toegankelijk. Het bestand of de map is beschadigd en onleesbaar.

Dit soort fouten bij het openen van een schijf blokkeren uw toegang tot gegevens die op de schijf zijn opgeslagen. Meestal krijg je dit soort fouten als je schijf Raw is. RAW-schijf / -partitie is een schijfstatus, waarbij het besturingssysteem het bestandssysteem van de schijf niet herkent. Daarom hebt u geen toegang tot de schijf en verliest u gegevens.Toegang tot gegevens op RAW schijf

Desalniettemin zijn hier enkele oplossingen die u zullen helpen bij het openen van uw gegevens vanaf een RAW-schijf. Lees verder…

Gebruik Remo Recover Tool om toegang te krijgen tot gegevens van schijven met RAW

Remo Recover Windows (Pro) tool scant uw hele schijf en herstelt al uw gegevens, zelfs van de RAW-schijf. De tool is gebruiksvriendelijk en de gebruikersinterface is zo eenvoudig te gebruiken dat u geen technische specialisten nodig heeft om toegang te krijgen tot uw gegevens. Om toegang te krijgen tot de gegevens op raw schijf , moet u eerst Remo Recover Tool downloaden, de tool installeren en starten. Volg dan gewoon de onderstaande stappen:

Download button

 1. Download en installeer Remo Recover Software op uw computer en sluit de RAW-schijf aan op deze gezonde computer.
 2. Start de software, selecteer het externe opslagstation waarvan u gegevens wilt herstellen en klik op de Scan
 3. Tijdens het scanproces kunt u klikken op de Dynamic Recovery View optie om een voorbeeld van de bestanden te bekijken terwijl het herstel bezig is.

Click on the Dynamic Recovery View option

 1. Zodra het scannen is voltooid, bevinden al uw verwijderde bestanden van de externe schijf zich onder de Lost and Found map of Lost Partition
 2. U kunt een voorbeeld bekijken van de bestanden die worden hersteld.

preview the recovered files

 1. Selecteer alle bestanden die u van de schijf wilt herstellen en klik op de Recover knop om ze op de gewenste locatie op te slaan.

Met deze stappen hebt u ook gemakkelijk toegang tot gegevens van RAW-schijven/partities. De tool is zelfs handig om gegevens te herstellen van een geformatteerde/gepartitioneerde schijf. U kunt deze tool zelfs gebruiken om gegevens herstellen van laptopschijf, harde schijven, externe harde schijven, USB-drives, geheugenkaarten, enz. het werkt goed op de nieuwste Windows-versies, inclusief Windows 10.

Convert schijf RAW naar NTFS

NOTITIE: Voordat u deze oplossing volgt, maakt u een back-up van alle gegevens met behulp van Remo Recover Tool, anders bestaat de kans op permanent verlies van bestanden..

 1. Open My Computer(This PC) of Disk Management, en klik met de rechtermuisknop RAW schijf
 2. Selecteer hier keuze "Format".
 3. Selecteer vervolgens het NTFS-bestandssysteem en geef alle vereiste details op, zoals de grootte van de toewijzingseenheid, het volumelabel, de indelingsopties, enz.
 4. Als je klaar bent, klik je op Start dit zal je RAW-schijf converteren/opnieuw formatteren naar NTFS

Na voltooiing van het proces kunt u naar uw schijf gaan en deze gaan gebruiken. Met deze stap worden uw gegevens echter gewist. Zorg er dus voor dat u een volledige back-up van uw gegevens hebt voordat u deze oplossing uitvoert. Hiervoor moet u oplossing 1 gebruiken om alle gegevens in ontoegankelijke vorm terug te zetten.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410