Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Verwijderde Bestanden Terughalen PC Windows (Windows 8.1, 8,7)

In dit artikel leer je een zeer effectieve methode gewiste bestanden terughalen PC Windows. Bovendien leert u ook hoe het eigenlijk mogelijk is om permanent verwijderde gegevens van elke computer te herstellen. Denk er echter aan om, voordat u verder gaat, de schijf niet te gebruiken, vooral de opslagruimte waar de verwijderde bestanden vroeger bestonden.hoe verwijderde bestanden terughalen PC

Waar gaan bestanden naartoe wanneer ze permanent worden verwijderd op een Windows-computer?

Verrassend genoeg blijven bestanden op dezelfde locatie, zelfs nadat ze permanent zijn verwijderd. Desalniettemin worden deze permanent verwijderde bestanden gemarkeerd als verwijderd door het besturingssysteem. Voortaan zullen deze verwijderde bestanden ontoegankelijk en onzichtbaar worden. Dit betekent dat als u een manier vindt om toegang te krijgen tot die bestanden, u gemakkelijk permanent verwijderde bestanden terughalen PC.

Disclaimer: Zoals besproken, zodra bestanden zijn gemarkeerd als verwijderd, wordt de ruimte die door die bestanden wordt ingenomen, ook gemarkeerd als klaar om te worden overschreven met nieuwe gegevens. Gebruik de schijf daarom pas als u de gegevens onder alle omstandigheden heeft hersteld.

Hoe kan ik het permanent verwijderde bestanden terughalen windows PC of laptop?

De ultieme manier om verwijderde gegevens van een computer te herstellen, is met behulp van software voor gegevensherstel. Een software voor gegevensherstel is ontworpen met herstelalgoritmen die zijn bedoeld om de opslagschijven te scannen op gegevenshandtekeningen en deze te herstellen. Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste software te kiezen.verwijderde bestanden terughalen PC
Het eerste criterium van welke software dan ook is om gegevensherstel moeiteloos te maken en ten tweede moet het veilig gegevens van de computer herstellen onder elk gecompliceerd scenario voor gegevensverlies dat u tegenkomt. Ontworpen met snij-scanalgoritmen en ontworpen met een zelfverklarende gebruikersinterface, is Remo zo’n software. Door aan beide criteria te voldoen, zorgt Remo ervoor dat gegevens moeiteloos worden hersteld uit de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies.Verwijderde bestanden terughalen computer

 download nowdownload the software to fix Photoshop program error for free

Hoe gemakkelijk is het om Remo te gebruiken en zoekgeraakte of verwijderd bestand terughalen van een Windows-computer of laptop?

Downloaden en installeer eerst de Remo gegevens herstel software. Start de applicatie.

  • Selecteer in het startscherm de optie “Bestanden herstellen”
  • De tool geeft een overzicht van alle beschikbare schijven op uw laptop of computer, selecteer de schijf waar de verwijderde of verloren bestanden stonden
  • Klik op “Scannen” na het scannen van de schijf, de tool zal alle gegevens die van die schijf zijn hersteld in een herstelvenster weergeven
  • Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en ga verder met ze op te slaan op uw computeropslagstation dat is alles.

Vermijd ook het opslaan van de herstelde bestanden op dezelfde schijf waarvan u momenteel herstelt.

Slechts 4 eenvoudige stappen om de verwijderde bestanden terughalen PC. Verloren gegevens betekenen echter niet dat ze altijd worden verwijderd, het kan ook zijn dat u een bestand op uw computer verkeerd plaatst. U kunt bijvoorbeeld een bestand maken en vergeten waar u het hebt opgeslagen. Dus als je hulp nodig hebt bij het gewiste bestanden terughalen pc Windows 10, kun je informatie vinden in de volgende sectie.

Hoe vind ik verwijderde bestanden terughalen PC?

Zoeken naar verloren bestanden op Windows is echt vervelend, in tegenstelling tot het herstellen van verwijderde bestanden, weet je niet eens waar de bestanden letterlijk bestaan. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips die u kunnen helpen bij het vinden of zoekgeraakte of verwijderde bestanden terugzetten op een Windows-pc of laptop.

  • Controleer Recent:Gebruik dezelfde applicatie om het verloren bestand te vinden. Als u bijvoorbeeld een nieuw Word-document hebt gemaakt en het niet kunt vinden, kunt u het verloren-woordbestand vinden door de MS Word-toepassing te openen en naar het tabblad “Bestanden” te gaan en de optie “Openen” te selecteren, waarin u bekijk de locaties van alle recentelijk opgeslagen bestanden. Evenzo kunt u de optie Openen in bijna alle toepassingen gebruiken om verloren bestanden op Windows te vinden.
  • Windows-zoekopdracht in de taakbalk:Zoek met extensie of de bestandsnaam. Ga naar de Windows Start-optie en typ de bestandsextensie of raad de bestandsnaam. .Xls of .xlsx is bijvoorbeeld de extensie voor Excel-bestanden. Als u dit doet, worden alle bestanden op uw computer met dezelfde extensie in het zoekvenster weergegeven. Van waar u ze kunt sorteren en de verloren gegevens op uw laptop of computer kunt vinden.
  • Tool voor gegevensherstel voor Windows:Als u een directe oplossing wilt, gebruik dan Remo Data Recovery Software. Remo kan de hele pc scannen en alle bestanden op uw computer herstellen. Later kunt u de weergave Bestandstype en Gegevensweergave gebruiken waarmee gebruikers de gegevens slim kunnen scheiden. Waarschijnlijk de handigste manier om verloren bestanden op Windows te herstellen. Daarnaast kunt u ook verloren gegevens terughalen vanwege geformatteerde pc of beschadigde harde schijf.

download nowdownload the software to fix Photoshop program error for free

Waarom Remo de juiste manier is om verwijderde bestanden terughalen computer of Laptop

Hieronder volgen de 3 redenen waarom Remo de juiste manier is om zoekgeraakte of verwijderde bestanden terugzetten van Windows-pc of computer.

Meest moeiteloze manier:

Remo ontwierp de gebruikersinterface om het herstelproces zo eenvoudig mogelijk te houden voor gebruikers van elk niveau van computerexpertise.

Meest veilige manier:

Omdat Remo het hele herstelproces stroomlijnt, zijn er geen onderbrekingen die kunnen leiden tot beschadiging van de herstelde schijfgegevens.

Meest effectieve manier:

Ontworpen met de meest efficiënte herstelalgoritmen Remo kan gegevens herstellen van de meest complexe scenario’s voor gegevensverlies, zoals het herstellen van gegevens van een geformatteerde pc, niet-toegewezen harde schijven en zelfs het verwijderde bestanden terughalen computer of laptops.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie