Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe voorkom ik bevriezings en herstart problemen tijdens het opstarten van Windows?

Heb je je ooit afgevraagd hoe je opstartproblemen van Windows kunt oplossen? Het is echt verontrustend om te zien dat de Windows-pc’s zichzelf bevriezen tijdens het opstarten. Niet alleen bevriest het, soms komt het zelfs in de herstartlus, d.w.z. zichzelf continu opnieuw en opnieuw opstarten. Deze situaties kunnen er zelfs toe leiden dat u uw vitale gegevens kwijtraakt. Daarom moet u voorzichtiger zijn en dergelijke problemen proberen te voorkomen.Problemen met bevriezing opstarten windows.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken over dergelijke problemen, aangezien u ze gemakkelijk kunt voorkomen door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Hier zijn enkele eenvoudige tips die u kunt volgen om deze opstartproblemen van Windows te voorkomen.

Dood de bedreigingen (Virus / Malware / Trojan) op uw Windows-pc

Wanneer uw Windows-systeem is geïnfecteerd door bedreigingen zoals virussen / Trojaanse paarden / malware, die het geheugen van uw pc kunnen binnendringen, infecteren al uw bestanden in het geheugen en nemen daardoor veel systeembronnen in beslag. Vanwege het gebrek aan systeembronnen zal uw pc bevriezen en in het ergste geval kan het zelfs uw Windows opnieuw opstarten, waardoor alle gegevens op uw hardware worden beschadigd. Daarom is het erg belangrijk om deze bedreigingen op tijd op uw pc te doden. Hiervoor moet u krachtige antivirussoftware gebruiken die deze bedreigingen kan detecteren en de software regelmatig blijven updaten.Bevriezing opnieuw starten windows

Repareren Windows Registry

Windows-pc’s bestaan uit een zeer belangrijk onderdeel genaamd Register dat de sleutel is tot alle programma’s die op uw systeem worden uitgevoerd. De registercomponent bevat een enorme hoeveelheid registergegevens die belangrijk zijn om Windows sneller te laten draaien bij het opstarten en tijdens het computerproces. Optimaliseer daarom het register regelmatig met de juiste tool voor registeronderhoud, om dat te doen, scan uw register om de fouten te vinden en op te lossen.Problemen met bevriezen en opnieuw starten windows.

Verwijder / verwijder Windows Live ID Services

Het is op veel pc’s gezien dat vanwege de Windows Live ID-services het opstarten van Windows ervoor zorgt dat het vastloopt en opnieuw wordt opgestart, vooral tijdens het opstarten. Als u deze services niet regelmatig gebruikt, kunt u ze eenvoudig verwijderen via de optie Configuratiescherm om problemen met het bevriezen en opnieuw opstarten van Windows op te lossen.

Schakel enkele of alle opstartprogramma’s uit:

Wanneer u uw computer opstart, wordt er software op uw computer geïnstalleerd die is geconfigureerd om het opstartproces te starten. Dit veroorzaakt een belasting tijdens het opstarten en een computer met Windows kan bij het opstarten vastlopen en zo het hele proces vertragen. Als deze programma’s corrupt of defect raken, kan uw systeem in een opstartlus terechtkomen. Daarom moet u deze programma’s uitschakelen.Verwijderen van windows live id service

Om deze programma’s uit te schakelen, drukt u op Start > Typ Msconfig in Zoeken of Uitvoeren > Opstarten > Kies Alles uitschakelen of Selecteer Services om ze afzonderlijk uit te schakelen.

Upgrade uw RAM

Als u Windows op uw oude systeem gebruikt, zorg er dan voor dat er ten minste 1 GB RAM-ruimte beschikbaar is. Naast het regelmatig scannen van uw systeemregister is het echter beter om het verder te upgraden naar 2 of 4 GB.Opstart problemen windows 10

Probeer de Super-fetching-optie in te schakelen

Op sommige Windows-pc’s treden herstartproblemen op omdat de super-fetching-optie is uitgeschakeld. U kunt het op de volgende manier inschakelen:

  • Start > Zoeken > Regedit >
  • Zoek nu deze subsleutel: HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
  • Dubbelklik in het rechterdeelvenster op de optie “EnablePrefetcher”
  • Wijzig vervolgens de waarde in 2 en klik op OK.
  • Vorm opnieuw het rechterdeelvenster, dubbelklik op de functie “EnableSuperfetch” en verander de waarde in 2 en klik op OK
  • Sluit nu de pc-registereditor af en start uw systeem opnieuw op.

Update uw verouderde stuurprogramma’s

Als uw systeem vrij oud is, heeft het mogelijk verouderde stuurprogramma’s. Werk gewoon al uw computerstuurprogramma’s bij om het opstartproces van uw computer te verbeteren.

Behoud uw besturingssysteem op een stabiele tijd

Uw pc heeft op een stabiele tijd een optimalisatie nodig, zodat u soepele pc-prestaties kunt hebben.

Verberg uw systeembestanden

Het opstarten van Windows heeft weinig bestanden nodig, zoals command.com, msdos.sys, io.sys en dergelijke. Als die belangrijke bestanden per ongeluk worden beschadigd of verwijderd, kan uw systeem een groot probleem tegenkomen, zoals zichzelf herhaaldelijk opnieuw opstarten of vastlopen. Het wordt daarom aanbevolen om dergelijke bestanden voor het besturingssysteem te verbergen, zodat u uw systeem niet bevriest of de goede werking van sommige toepassingen blokkeert.

Sluit alle toepassingen voordat u het systeem afsluit:

Als u het systeem afsluit zonder alle programma’s normaal te sluiten of te beëindigen, bestaat de kans dat uw Windows bevriest wanneer u Windows de volgende keer opstart. Zorg er dus voor dat alle toepassingen goed zijn afgesloten voordat u de pc uitschakelt.

Voorzichtig bij het verwijderen van softwarebestanden

Wees voorzichtig bij het verwijderen van de ongewenste software! Dit is zo omdat; er zijn kansen om de bestanden te verwijderen die door systeembestanden of andere toepassingen zijn. Als u ze verwijdert, kan dit herstartproblemen op uw systeem veroorzaken tijdens het opstarten van Windows.

Dit zijn enkele belangrijke tips om bevriezing en herstart van uw Windows tijdens het opstarten te voorkomen. Onder bepaalde omstandigheden kunt u om onbekende redenen dezelfde problemen tegenkomen. In dergelijke gevallen zijn er grote kansen om uw vitale bestanden van de Windows-systemen te verliezen. In dergelijke gevallen kunt u gewoon gebruik maken van de beste hersteltool zoals Remo Herstellen Windows en voer binnen enkele minuten bestandsherstel uit. Het is echter altijd raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen en de hierboven uitgelegde tips te volgen om de opstartproblemen van Windows te voorkomen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie