Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Windows 8 te Synchroniseren met Android-Telefoon?

Het synchroniseren van uw Windows 8-pc met uw Android-telefoon is een geweldige manier om uw gegevens van uw computer naar uw nieuwe smartphone te krijgen. De synchronisatie zorgt er ook voor dat de Android-smartphone voortdurend wordt bijgewerkt telkens wanneer u uw Android-smartphone aansluit op de Windows 8-pc. Het enige dat u nodig hebt, is een USB-kabel, een paar muisklikken en slechts enkele minuten om uw bestanden over te zetten naar de Android-smartphone. Bovendien is synchronisatie met Windows 8 veel eenvoudiger en eenvoudiger omdat het is ontworpen met desktopbestandsbeheer en synchronisatie op meerdere platforms en apparaten. Lees hieronder om deze eenvoudige stappen te kennen:

  • Schakel uw Windows 8 pc en Android-telefoon in. Wacht tot beide hun opstartprocedures hebben voltooid voordat u doorgaat naar de volgende stap.
  • Sluit een USB-kabel aan op de USB-poort van uw computer en sluit het andere uiteinde aan op de Android-smartphone. Sommige modellen Android-smartphones hebben de USB-poort achter een rubberen afdichting. Als dat zo is, schil de verzegeling en steek de USB-stekker in de poort eronder.
  • Klik op USB-opslagapparaat wanneer uw Windows 8-computer u vraagt ​​om een ​​pop-upmenu. Zelfs als u de telefoon via Windows Media Player later synchroniseert, moet u eerst uw telefoon autoriseren om zich als een winkelapparaat te gedragen, waarna uw Android-smartphone als een stationspictogram op uw bureaublad wordt weergegeven.
  • Dubbelklik nu op uw Windows Media Player-pictogram in uw “Start” -menu
  • Klik op het tabblad “Synchroniseren” bovenaan, dit geeft een lijst weer met alle telefoons die momenteel op de computer zijn aangesloten
  • Tik vervolgens op het witte vak en selecteer “Sync instellen” -optie in het vervolgkeuzemenu en typ de naam van de Android-smartphone in (de naam die u hebt opgegeven toen u uw Android-telefoon voor het eerst had ingesteld).
  • Klik op de knop “Afwerking” en wacht totdat uw Windows Media Player uw muziekdatabase op de telefoon weergeeft
  • Nu begint de synchronisatie van de bestanden tussen uw computer en de Android-smartphone

Na enkele minuten wordt het synchronisatieproces voltooid. Wees tijdens het overdrachtsproces voorzichtig en koppel de telefoon niet los, anders zou het uw geheugenkaart van uw Android-telefoon kunnen beschadigen, waardoor uw vitale bestanden verloren gaan. In het geval dat u de telefoon moet loskoppelen, verbindt u hem opnieuw en synchroniseert u de Android-smartphone zo snel mogelijk. Als u de telefoon abrupt hebt losgekoppeld en uw vitale bestanden hebt verloren, hoeft u zich geen zorgen te maken; u kunt gebruik maken van het hulpprogramma Remo Recover for Android. Met deze software kun je al je verloren of verwijderde bestanden zoals afbeeldingen, video, muziek en zelfs de applicatiepakketbestanden (.apk-bestanden) herstellen van je Android-apparaten. Bovendien kunt u gebruik maken van deze tool om uit te voeren verloren fotobestanden terughalen proces op Windows-machine. Meer weten door de verstrekte link te bezoeken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie