Hoe Windows 8 te Synchroniseren met Android-Telefoon?

Het synchroniseren van uw Windows 8-pc met uw Android-telefoon is een geweldige manier om uw gegevens van uw computer naar uw nieuwe smartphone te krijgen. De synchronisatie zorgt er ook voor dat de Android-smartphone voortdurend wordt bijgewerkt telkens wanneer u uw Android-smartphone aansluit op de Windows 8-pc. Het enige dat u nodig hebt, is een USB-kabel, een paar muisklikken en slechts enkele minuten om uw bestanden over te zetten naar de Android-smartphone. Bovendien is synchronisatie met Windows 8 veel eenvoudiger en eenvoudiger omdat het is ontworpen met desktopbestandsbeheer en synchronisatie op meerdere platforms en apparaten. Lees hieronder om deze eenvoudige stappen te kennen:

  • Schakel uw Windows 8 pc en Android-telefoon in. Wacht tot beide hun opstartprocedures hebben voltooid voordat u doorgaat naar de volgende stap.
  • Sluit een USB-kabel aan op de USB-poort van uw computer en sluit het andere uiteinde aan op de Android-smartphone. Sommige modellen Android-smartphones hebben de USB-poort achter een rubberen afdichting. Als dat zo is, schil de verzegeling en steek de USB-stekker in de poort eronder.
  • Klik op USB-opslagapparaat wanneer uw Windows 8-computer u vraagt ​​om een ​​pop-upmenu. Zelfs als u de telefoon via Windows Media Player later synchroniseert, moet u eerst uw telefoon autoriseren om zich als een winkelapparaat te gedragen, waarna uw Android-smartphone als een stationspictogram op uw bureaublad wordt weergegeven.
  • Dubbelklik nu op uw Windows Media Player-pictogram in uw “Start” -menu
  • Klik op het tabblad “Synchroniseren” bovenaan, dit geeft een lijst weer met alle telefoons die momenteel op de computer zijn aangesloten
  • Tik vervolgens op het witte vak en selecteer “Sync instellen” -optie in het vervolgkeuzemenu en typ de naam van de Android-smartphone in (de naam die u hebt opgegeven toen u uw Android-telefoon voor het eerst had ingesteld).
  • Klik op de knop “Afwerking” en wacht totdat uw Windows Media Player uw muziekdatabase op de telefoon weergeeft
  • Nu begint de synchronisatie van de bestanden tussen uw computer en de Android-smartphone

Na enkele minuten wordt het synchronisatieproces voltooid. Wees tijdens het overdrachtsproces voorzichtig en koppel de telefoon niet los, anders zou het uw geheugenkaart van uw Android-telefoon kunnen beschadigen, waardoor uw vitale bestanden verloren gaan. In het geval dat u de telefoon moet loskoppelen, verbindt u hem opnieuw en synchroniseert u de Android-smartphone zo snel mogelijk. Als u de telefoon abrupt hebt losgekoppeld en uw vitale bestanden hebt verloren, hoeft u zich geen zorgen te maken; u kunt gebruik maken van het hulpprogramma Remo Recover for Android. Met deze software kun je al je verloren of verwijderde bestanden zoals afbeeldingen, video, muziek en zelfs de applicatiepakketbestanden (.apk-bestanden) herstellen van je Android-apparaten. Bovendien kunt u gebruik maken van deze tool om uit te voeren verloren fotobestanden terughalen proces op Windows-machine. Meer weten door de verstrekte link te bezoeken.

 

Hoe Windows 8 te Synchroniseren met Android-Telefoon? was last modified: december 6th, 2019 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*