Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Windows Partitie Maken op Mac met Bootcamp-Assistant

De meeste gebruikers over de hele wereld gebruiken het Windows- of Mac-besturingssysteem. Ze hebben hun eigen redenen om voor een van beide te kiezen. Welnu, nu kunt u genieten van de voordelen van beide op één systeem! Ja. Dat is juist. Met Mac’s Boot Camp-assistent kunt u Windows op uw Mac-systeem installeren. Zodra de installatie is voltooid, kunt u naadloos schakelen tussen macOS en Windows.Windows partitie Mac

Eerste dingen eerst. Dit zijn de vereisten om Windows op je Mac te hebben.

i. Intel-gebaseerde Mac.

ii. Een schijfkopie (ISO) van een 64-bits versie van Microsoft Windows 8 of hoger. Ga voor een volledige installatie en niet alleen voor een upgrade wanneer u Windows voor de eerste keer installeert.

iii. Apple-toetsenbord, muis / trackpad of USB-toetsenbord en muis.

iv. Minimaal 55 GB vrije schijfruimte op uw opstartschijf.

v. Een lege USB-flashdrive van 16 GB of groter.

Voordat u doorgaat met de installatie van Windows op uw Mac, moet u een Windows-partitie maken en deze vervolgens formatteren. U kunt een Windows-partitie maken met Boot Camp-assistent en deze formatteren met het Windows-installatieprogramma.Bootcamp partitie maken

1. Hoe Windows Partitie maken op Mac met Bootcamp-assistant?

i. Ga naar Applications -> Utilities. Ren nu Boot Camp Assistant.

ii. Een nieuw scherm verschijnt. Klik Continue.

iii. Onder Select Tasks optie, selecteer Install or Remove Windows 8 optie en klik Continue.

iv. U kunt nu de schijven zien die op het systeem zijn aangesloten. Selecteer de schijf waarop u Windows wilt installeren.

v. Er zal een nieuw Windows-gedeelte op uw scherm verschijnen. U kunt de grootte van de Windows-partitie kiezen door te klikken en slepen met de muis totdat u de gewenste grootte bereikt.

vi. Nadat de Windows-partitiegrootte is ingesteld, kunt u uw Windows-installatieschijf plaatsen en op installeren klikken.

vii. Boot Camp-assistent maakt een partitie en noemt deze BOOTCAMP. Uw systeem wordt opnieuw opgestart zodat het Windows-installatieproces kan beginnen.

2. Formaat Windows partitie op Mac met Windows-installatieprogramma

i. Het Windows-installatieprogramma helpt bij het formatteren van de Windows-partitie. U moet een partitie met de naam BOOTCAMP selecteren om Windows te installeren.Bootcamp partition Mac

ii. Klik op Formatteren om te beginnen met het formatteren van uw partitie met het NTFS-bestandssysteem. Opmerking: als u Windows 7 of Windows 8 installeert, kunt u de optie Format zien als u op Drive-opties (Geavanceerd) klikt.

iii. Als het installatieprogramma zegt dat het geen nieuwe partitie kan maken of een bestaande kan identificeren, koppelt u alle Thunderbolt-opslagapparaten los die op uw Mac zijn aangesloten. U kunt ze opnieuw verbinden zodra de Windows-installatie is voltooid.

iv. Als u het bericht “No Boot Disk Attached” ziet tijdens het opstarten van uw Mac, is de Windows-partitie niet correct geformatteerd. Verwijder uw partitie, herhaal de vorige stappen voor het maken en formatteren van de partitie..

NOTITIE:

a. U kunt uw Windows-documentatiehandleiding raadplegen om te weten wat de beste grootte van uw partitie is. Minimaal 30 GB partitie is vereist voor Windows 8.

b. Als Boot Camp-assistent een bericht geeft dat de verificatie is mislukt, kunt u de schijf repareren met Schijfhulpprogramma. Als dat ook niet werkt, moet u een back-up van de schijf maken en OS X opnieuw installeren.

c. De schijf die u partitioneert, moet een interne schijf zijn.

d. Boot Camp-assistent maakt de partitie alleen aan als de schijf is geformatteerd als Mac OS Uitgebreid (journaled) en nog geen partitie heeft die is gemaakt door Boot Camp-assistent

Bonustip: Als u problemen ondervindt bij het oplossen van een mac-grijs schermfout, klik hier om weten hoe repareren mac grijs scherm van de dood.

Gegevens herstellen met Remo Herstellen Software

Bij het maken van een partitie op uw Mac bestaat de kans dat u gegevens op de harde schijf kwijtraakt. Als u een dergelijk verlies bent tegengekomen, kunt u eenvoudig alle gegevens herstellen met behulp van Remo Recover-software.

De software werkt op zowel Mac- als Windows-besturingssystemen. De software voor gegevensherstel kan gegevens herstellen van verloren, verwijderde, geformatteerde en opnieuw geformatteerde partities of schijven. De krachtige scanalgoritmen scannen de hele harde schijf op verloren of verwijderde gegevens.

Als uw Windows-partitie beschadigd is geraakt tijdens het installatieproces, legt Remo Recover in gemakkelijk te begrijpen stappen uit hoe u een beschadigde partitie kunt repareren.

Als de harde schijf slechte sectoren heeft, maakt de software een schijfkopie die alle slechte sectoren omzeilt en later gegevens van de afbeelding herstelt.

Remo Recover kan verschillende bestandstypen herstellen. U kunt ook naar de herstelde bestanden zoeken met behulp van de zoekoptie voor bestandstypen. Als het bestandstype dat u probeert te herstellen niet door de software wordt vermeld, kunt u het toevoegen aan de zoekoptie voor Raw-handtekeningen.

De bestandssystemen die door de software worden ondersteund, zijn FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 en ExFAT.

De software heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u in slechts een paar eenvoudige stappen gegevens kunt herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie