Hoe ZIP-Archief te Maken op Mac OS X?

Het maken van zip-archieven op Mac OS X is geen moeilijke taak. De noodzaak van het maken van een zip-archief komt voor alle gebruikers op de een of andere manier. Sommigen maken ziparchieven door een groot aantal bestanden te comprimeren om ruimte vrij te maken op hun systemen en sommige gebruikten deze geavanceerde techniek om een groot aantal bestanden via een netwerk over te zetten.

Mac OS X Finder biedt een optie om gecomprimeerde archieven met een zip-indeling van meerdere bestanden te maken. Gecomprimeerde archieven bieden een snelle en handige methode om de grootte van een of meer bestanden of mappen te verkleinen voordat ze over het netwerk worden overgedragen en biedt eenvoudig gegevensback-up. Hier zijn een paar eenvoudige instructies die u zullen helpen om geheugenruimte op uw Mac OS X-systeem te besparen.

  • Klik in een geopend Finder-venster met de rechtermuisknop op een bestand, map of bestanden die u wilt archiveren
  • U kunt alle bestanden selecteren met “command-A” of Shift-klik om de meerdere bestanden afzonderlijk te kiezen
  • Ctrl-klik op bestanden en kies “Items comprimeren”
  • Zoek het zojuist gemaakte ZIP-archief in dezelfde map

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kunt u een succesvol ZIP-archiefbestand maken. Sommige gebruikers vinden het echter moeilijk om een zip-archief te maken en sommige gebruiken een toepassing van derden om meerdere bestanden te rippen. Door gebruik te maken van Remo Zip voor Mac applicatie kan gemakkelijk zip-archieven worden gemaakt op Mac OS X. Het is het meest veilige en dynamische hulpprogramma om bestanden te comprimeren op Mac-machines. Deze geavanceerde freeware-applicatie biedt 10 verschillende niveaus van bestandscompressie en u kunt eenvoudig een willekeurig aantal bestanden comprimeren zonder gegevensverlies.

 

Hoe ZIP-Archief te Maken op Mac OS X? was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*