Hoe ZIP Bestand Versturen via Email?

ZIP-bestand is een gerenommeerd archiefbestandsformaat dat een gecomprimeerde map is van meer dan één bestand of map. ZIP-bestanden zijn niet alleen eenvoudig om het complexe probleem van het verzenden of e-mailen van meerdere grote bestanden tegelijk op te lossen, maar stellen gebruikers ook in staat om ze gemakkelijk op een georganiseerde manier te downloaden.

Het verzenden van uw ZIP-bestanden met Gmail of Outlook is erg handig als u grote bestanden of mappen naar uw klanten, teamleden, superintendenten, enz. Wilt sturen, vooral als u geen grote bestanden wilt delen met de Google Drive-link.

Hieronder is een betrouwbare manier over hoe ZIP bestand versturen via Email. Leer ook hoe u uw grote bestanden of mappen veilig kunt comprimeren naar een ZIP-indeling op Windows en Mac.

Hoe kan Ik een ZIP Bestand naar Email Comprimeren of Maken?

Volg de onderstaande veiligste methode om uw grote bestanden in ZIP-indeling op Windows of Mac te comprimeren om een ZIP-bestand of map te e-mailen.

 1. Selecteer en klik met de rechtermuisknop op de map die u in ZIP-indeling wilt e-mailen.
 2. Klik op Verzenden naar en klik vervolgens op Compressed (zipped) folderuit het vervolgkeuzemenu.

Notitie: Als u bestanden naar ZIP converteert op een Mac-computer, klikt u met de rechtermuisknop op de map of het bestand en kiest u Compress uit het vervolgkeuzemenu.

Create a ZIP file to Email

 1. Hernoem het ZIP-bestand (optioneel) en sla het op een locatie naar keuze op.

rename a compressed ZIP file

Notitie: Als u een reeds gecomprimeerd ZIP-bestand wilt e-mailen, moet u ZIP-bestanden uitpakken en ze vervolgens afzonderlijk comprimeren. Echter, als je wilt extraheer gebroken ZIP bestanden dan kunt u gebruik maken van Remo Reparatie ZIP tool.

Belangrijke tips | Lees dit voordat u een ZIP-bestand verzendt met Gmail of Outlook

 1. Sommige van de e-mailproviders staan afzenders niet toe om een ZIP-bestand te e-mailen als veiligheidsmaatregel of als incompatibiliteit met het ZIP-bestandsformaat. Maar met behulp van Gmail en Outlook kunt u eenvoudig een ZIP-bestand e-mailen.
 2. Als u uw grote bestanden wilt comprimeren naar ZIP op Mac, dan kunt u gebruik maken van Remo ZIP voor Mac software, dat is een veilige ZIP-tool voor Mac met 10 verschillende compressieniveaus van Superfast tot Best. Met de gratis demo van deze tool kun je ZIP-bestanden van 4 GB op Mac maken.
 3. Als u grotere bestanden of mappen wilt e-mailen. Zorg er vervolgens voor dat u ze comprimeert tot een groter aantal ZIP-bestanden in plaats van een enkel ZIP-bestand te maken om te voldoen aan de maximale bestandsgroottelimiet van uw e-mailserviceprovider.
 4. Voordat u een e-mail verzendt, moet u ervoor zorgen dat de ZIP-bestanden zijn geüpload.

ZIP Bestand Toevoegen aan Email in Gmail?

Met Gmail kunt u bestanden of mappen van maximaal 25 MB verzenden. Maar als u grote bestanden wilt bijvoegen en verzenden met Gmail op Windows of Mac, dan is het noodzakelijk dat u ze comprimeert naar een ZIP-bestandsindeling die de bestandsgrootte verkleint. Nadat u grote bestanden heeft gecomprimeerd tot een ZIP-bestand, volgt u de onderstaande stappen om ZIP-bestanden te e-mailen met Gmail.

 1. Log in op uw Gmail accountdoor naar je Gmail-app op Windows / Mac te gaan of door naar mail.google.com te gaan.
 2. Klik op Compose om een nieuwe e-mail te openen.

Compose a new email to send ZIP file

 1. Klik op Attach filesonderaan het venster.

Attach ZIP files to send email

 1. Select de ZIP-bestanden of map die u wilt e-mailen en klik op Open.

select and attach ZIP files in email

 1. Zodra het ZIP-bestand of mappen met succes worden geüpload in uw Nieuw bericht venster, voeg de ontvangers (e-ID van ontvangers) hen de ZIP-bestanden te verzenden en klik op de Send 

send the Created ZIP file in Gmail

Hoe ZIP Bestand Toevoegen aan Email in Microsoft Outlook?

Als u meerdere grote bestanden naar een client wilt verzenden, comprimeer dan uw grote bestanden naar een ZIP-bestandsindeling en volg de onderstaande stappen om de ZIP-map te e-mailen met Outlook.

 1. Open uw Microsoft Outlook-account en klik op New Email.

Open your Microsoft Outlook account to send ZIP file in email

 1. Kies nu het Insert tab en klik op de Attach File 

Attach ZIP File in Outlook email

 1. Voeg nu het adres van de ontvanger toe dat de e-mail-ID van uw klant is en klik op Send.

Notitie: U kunt ook het onderwerp en de hoofdtekst van de e-mail toevoegen.

send ZIP file in Outlook email

Bodem Lijn:

Dit artikel helpt je bij het maken van een .zip-bestand om het in eenvoudige klikken te e-mailen met Gmail en Microsoft Outlook. Onthoud dat het verzenden van ZIP-bestanden per e-mail op Windows of Mac u niet alleen helpt om uit te sluiten van de maximale grootte van het uploaden of verzenden van grote bestanden op Gmail of andere e-mailserviceproviders, maar het helpt uw klanten ook om meer bestanden in één e-mail te ontvangen.

Hoe ZIP Bestand Versturen via Email? was last modified: maart 9th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*