Huidig Aantal in Behandeling Zijnde Sector

Af en toe benchmarkingsoftware uitvoeren is de beste methode om de prestaties van uw computer bij te houden. Samengesteld met alle parameters zoals laad- of ontlaadcyclustelling, power cycle count temperatuur, krijgt u een duidelijk beeld van uw computerprestaties. De huidige sectortelling die in behandeling is, is een van die parameters en betekent helaas een potentieel risico voor uw opslagstation. Als u een fout tegenkomt met betrekking tot de huidige in behandeling zijnde sectoren of niet-corrigeerbare opslagsector, moet u dit artikel lezen. vindt u de volledige uitleg over de huidige in behandeling zijnde sectoren en hoe repareren huidig aantal in behandeling zijnde sector in dit artikel.

(c5) het aantal sectoren dat momenteel in behandeling is of het aantal niet-corrigeerbare sectoren is een S.M.A.R.T-parameter (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology). Eenvoudig gezegd geeft deze parameter het aantal slechte sectoren op uw opslagstation aan. Als u deze parameter ziet, moet u eerst een back-up maken van uw belangrijke bestanden en uw opslagstation wijzigen.

Waarschuwing: Zodra u deze parameter in elke benchmark-software ziet verschijnen, moet u de activiteit van uw opslagstation tot een minimum beperken. Als deze parameter bovendien betrekking heeft op de primaire opslagschijf (de opslag met het besturingssysteem geïnstalleerd), maak dan onmiddellijk een back-up van uw volledige schijf met behulp van een back-uphulpprogramma of wijzig de primaire opslagschijf voorgoed.

Huidige in afwachting van sectoren tellen – Een complete walkthrough

Volgens de vorige uitleg “huidig aantal in behandeling zijnde sector” is het totale aantal slechte sectoren op uw opslagstation. Slechte sectoren zijn niets anders dan de niet-reagerende opslagsectoren of de opslagsectoren die niet meer reageren op schrijf- of leesopdrachten.

Over het algemeen, wanneer er slechte sectoren op een harde schijf zijn, zal de harde schijf proberen deze te verplaatsen naar bestaande gezonde sectoren. Als er geen reserve-sectoren meer zijn om opnieuw toe te wijzen, worden die slechte sectoren gemarkeerd als niet-corrigeerbare sectoren en wordt het aantal slechte sectoren aangegeven als de huidige in behandeling zijnde sectoren.

Hoe meer het aantal in behandeling zijnde sectoren, hoe meer niet-corrigeerbare sectoren. Hoe kunt u dan deze niet-corrigeerbare opslagsectoren repareren? Leer het allemaal in de volgende sectie.

Hoe het huidige aantal in behandeling zijnde sectoren te corrigeren?

Volgens Microsoft is de enige manier om reparatie huidig aantal in behandeling zijnde sector is door te gebruiken “check disk” of “CHKDSK”, een hulpprogramma. Veel gebruikers denken echter dat de enige manier is om de CHKDSK is via de opdrachtprompt en natuurlijk is het proces gecompliceerd voor een dagelijkse gebruiker. Gelukkig is er ook een eenvoudige methode om een controleschijf te implementeren.

Instructies om niet-corrigeerbare sectoren te repareren met Check Disk:

Open “This PC” of “My Computer”, klik met de rechtermuisknop op de beschikbare schijf en ga naar “Properties”.

  • Klik in het venster Eigenschappen op de Toolstabblad
  • Klik op de “Check” optie in de sectie voor foutcontrole en wacht tot het proces is voltooidfixing current pending sectors using check disk utility

Het gebruik van het CHKDSK-hulpprogramma is echter een tijdelijke oplossing en het is beter om het opslagstation te wijzigen om ernstige rampen met gegevensverlies te voorkomen.

Helaas, wat als u al bestanden hebt opgeslagen in de slechte sectoren en u hebt geen toegang tot die bestanden? U kunt de bestanden van de niet-corrigeerbare sectoren herstellen met data herstel software zoals Remo data recovery software.

In tegenstelling tot conventionele dataherstelsoftware, heeft Remo File recovery software een unieke functie waarmee gebruikers een exacte image-opslagschijf kunnen maken. Zodat zelfs de gegevens van slechte sectoren na herstel intact blijven.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

Hoe een afbeelding van een opslagstation met niet-corrigeerbare sectoren te maken?

Om een afbeelding van de schijf te maken, hoeft u alleen maar de Remo Data-herstelsoftware te downloaden en te starten. Selecteer de opties die beschikbaar zijn op het hoofdscherm Recover Partition option. Selecteer uit de vermelde schijven de schijf met niet-corrigeerbare sectoren.

Klik in de rechterbovenhoek op het optiepictogram (pictogram met 3 parallelle horizontale lijnen) van de vermelde opties klik op het afbeeldingsbestand opslaan om een exacte kopie van uw opslagstation te maken. Zorg er echter voor dat u voldoende opslagruimte heeft op de schijf waar u het afbeeldingsbestand opslaat.creating image of the drive with uncorrectable storage sectors

Helaas, als het te laat is en als u het opslagstation hebt beschadigd, kunt u dat ook doen data terughalen beschadigde harde schijf met de hulp van Remo. In de volgende sectie vindt u de stappen om gegevens van de beschadigde opslagschijf te herstellen.

Gegevens herstellen uit niet-corrigeerbare sectoren?

Remo is mogelijk de eenvoudigste methode met niet meer dan 3 fasen. Dus download en installeer nu de Remo Data Recovery-software en volg de instructies om gegevens te herstellen van de huidige in behandeling zijnde sectoren.

Selecteer het opslagstation met de waarschuwing “Huidige sectoren in behandeling”

Open Remo Data Recovery-applicatie en klik op de optie bestanden herstellen. U ziet alle stations die beschikbaar zijn op uw computer in de lijst. Selecteer de schijf met niet-corrigeerbare of slechte sectoren.

De schijf scannen

Klik op de scanknop en wacht tot de applicatie de gegevens van de schijven herstelt. Zodra de gegevens zijn hersteld, zal de applicatie de bestanden scheiden op basis van het gegevenstype en de bestandstypeweergave. Zodat gebruikers de herstelde bestanden gemakkelijk kunnen identificeren.

Sla de gegevens op die zijn hersteld van Drive met de waarschuwing ‘Sectortelling in behandeling’

Selecteer de bestanden en klik op opslaan en vermeld de gewenste locatie om de herstelde bestanden op te slaan. Bovendien kunnen gebruikers met Remo Data Recovery-software de bestanden comprimeren. Dat is erg handig als u de hele harde schijf herstelt.

Weinig controlemaatregelen om huidige in behandeling zijnde sectoren te vermijden.

Eerlijk gezegd zijn slechte sectoren onvermijdelijk, maar u kunt hun aantal tot een minimum beperken. Er zijn weinig methoden om het aantal niet-corrigeerbare sectoren tot een minimum te beperken.

  • De computer uitschakelen wanneer deze niet in gebruik is. Laat uw computer niet in de slaapstand staan, want zelfs in de slaapstand draait uw harde schijf af en toe rond en leidt tot slijtage van de opslagsectoren.
  • Voer af en toe defragmentatie uit.
  • Koppel uw opslagapparaat niet abrupt los van uw computer
  • Gebruik antivirus en scan op malware die de prestaties van uw opslagschijf mogelijk kan verslechteren
  • Houd uw systeemstuurprogramma’s up-to-date

Conclusie

C5 Oncorrigeerbare sectortelling betekent niet dat de gegevens op uw opslagschijf onmiddellijk worden geschaad. Als u echter geen preventieve maatregelen neemt, kan uw harde schijf op elk moment defect raken zonder enige waarschuwing of kennisgeving. Daarom kunt u, zodra u deze waarschuwing ziet, een betere back-up maken en uw gegevens overzetten naar een nieuwe opslagschijf en beschermen tegen gegevensverlies.

Huidig Aantal in Behandeling Zijnde Sector was last modified: mei 5th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*