Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Huidig Aantal in Behandeling Zijnde Sector

Af en toe benchmarkingsoftware gebruiken is de beste methode om de prestaties van uw computer bij te houden. Samengesteld met alle parameters, zoals het aantal laad- of ontlaadcycli, de temperatuur van het aantal cycli, krijgt u een duidelijk beeld van de prestaties van uw computer. Het huidige aantal sectoren dat in behandeling is, is een van die parameters en helaas betekent dit een potentieel risico voor uw opslagstation. Als u een fout tegenkomt met betrekking tot de huidige openstaande sectoren of het aantal niet-corrigeerbare opslagsectoren, moet u dit artikel lezen. de volledige uitleg over de huidige lopende sectoren en hoe u deze kunt oplossen, vindt u in dit artikel.Aantal sectoren in behandeling zijnde sector

(c5) het huidige aantal in behandeling zijnde sectoren of het aantal niet-corrigeerbare sectoren is een S.M.A.R.T-parameter (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology). In eenvoudige bewoordingen geeft deze parameter het aantal beschadigde sectoren op uw opslagstation aan. Als u deze parameter ziet, moet u eerst een back-up maken van uw belangrijke bestanden en uw opslagstation wijzigen.Huidige behandeling zijnde sectortelling

Waarschuwing: Zodra u deze parameter in benchmarksoftware ziet verschijnen, moet u de activiteit van uw opslagstation tot een minimum beperken. Bovendien, als deze parameter betrekking heeft op het primaire opslagstation (de opslag met het besturingssysteem geïnstalleerd), maak dan onmiddellijk een back-up van uw hele station met behulp van het back-uphulpprogramma of wijzig het primaire opslagstation voorgoed.

Huidige lopende sectoren tellen – Een complete walkthrough

Volgens de vorige uitleg is “huidige lopende sectoren tellen” het totale aantal slechte sectoren op uw opslagstation. Slechte sectoren zijn niets anders dan de niet-reagerende opslagsectoren of de opslagsectoren die niet meer reageren op schrijf- of leesopdrachten.

Over het algemeen, wanneer er slechte sectoren op een harde schijf zijn, zal de harde schijf proberen deze te verplaatsen naar eventuele bestaande vrije gezonde sectoren. Als er geen reservesectoren meer zijn om opnieuw toe te wijzen, worden die beschadigde sectoren gemarkeerd als niet-corrigeerbare sectoren en wordt het aantal beschadigde sectoren aangegeven als de huidige hangende sectoren.Behandeling zijnde sectortelling

Meer de telling van de huidige hangende sectoren meer het aantal niet-corrigeerbare sectoren. Hoe kunt u deze niet-corrigeerbare opslagsectoren dan repareren? Leer het allemaal in het volgende gedeelte.

Bonustip:Soms kunt u ook problemen ondervinden bij het opstarten van de computer als gevolg van track 0 slechte sectorfout. Klik op de link om te leren hoe u deze fout kunt aanpakken.

Hoe de huidige hangende sectortelling te corrigeren?

Volgens Microsoft is de enige manier om de slechte sectoren op te lossen door gebruik te maken van “check disk” of “CHKDSK”, een hulpprogramma. Veel gebruikers denken echter dat de enige manier om de CHKDSK is via de opdrachtprompt en het proces is duidelijk gecompliceerd voor een dagelijkse gebruiker. Gelukkig is er ook een eenvoudige methode om een controleschijf te implementeren.Niet corrigeerbare sectoren

Instructies om niet-corrigeerbare sectoren te repareren met Check Disk:

Open “This PC” of “My Computer”, klik met de rechtermuisknop op de beschikbare schijf en ga naar “Properties”.

  • Klik in het venster Eigenschappen op de Tools tabblad
  • Klik op de “Check” optie in de sectie voor foutcontrole en wacht tot het proces is voltooidfixing current pending sectors using check disk utility

Het gebruik van het CHKDSK-hulpprogramma is echter een tijdelijke oplossing en het is beter voor u om het opslagstation te wijzigen om ernstige rampen met gegevensverlies te voorkomen.

Helaas, wat als je al bestanden hebt opgeslagen in de slechte sectoren en je geen toegang hebt tot die bestanden? U kunt de bestanden van de niet-corrigeerbare sectoren herstellen met behulp van data herstel software zoals Remo data recovery software.

In tegenstelling tot conventionele software voor gegevensherstel, heeft Remo-software voor bestandsherstel een unieke functie waarmee gebruikers een exacte schijf voor beeldopslag kunnen maken. Zodat zelfs de gegevens van slechte sectoren intact blijven na herstel.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

Hoe een afbeelding van een opslagstation met niet-corrigeerbare sectoren te maken?

Om een afbeelding van de schijf te maken, hoeft u alleen maar de Remo Data recovery-software te downloaden en te starten. Selecteer uit de beschikbare opties op het hoofdscherm de Recover Partition option. Selecteer uit de vermelde stations het station met niet-corrigeerbare sectoren.

Klik in de rechterbovenhoek op het optiepictogram (pictogram met 3 parallelle horizontale lijnen) van de vermelde opties, klik op het afbeeldingsbestand opslaan om een exacte kopie van uw opslagstation te maken. Zorg er echter voor dat u voldoende opslagruimte heeft op de schijf waar u het afbeeldingsbestand opslaat.
creating image of the drive with uncorrectable storage sectors

Helaas, als het te laat is en als u het opslagstation hebt beschadigd, kunt u dat ook doen data terughalen beschadigde harde schijf met de hulp van Remo. U kunt de stappen vinden om gegevens van het beschadigde opslagstation te herstellen in de volgende sectie.

Gegevens herstellen uit niet-corrigeerbare sectoren?

Remo is mogelijk de eenvoudigste methode met niet meer dan 3 fasen. Dus download en installeer de Remo Data Recovery-software nu en volg de instructies om gegevens te herstellen van de huidige openstaande sectoren.

Selecteer het opslagstation met de waarschuwing “Huidige sectoren in behandeling”

Open de Remo Data Recovery-toepassing en klik op de optie bestanden herstellen. U ziet alle schijven die beschikbaar zijn op uw computer vermeld. Selecteer de schijf met niet-corrigeerbare of beschadigde sectoren.

De schijf scannen

Klik op de scanknop en wacht tot de toepassing de gegevens van de schijven heeft hersteld. Zodra de gegevens zijn hersteld, scheidt de toepassing de bestanden op basis van gegevenstype en bestandstypeweergave. Zodat gebruikers de herstelde bestanden gemakkelijk kunnen identificeren.

Sla de gegevens op die zijn hersteld van Drive met de waarschuwing ‘Sectortelling in behandeling’

Selecteer de bestanden en klik op opslaan en vermeld de gewenste locatie om de herstelde bestanden op te slaan. Bovendien kunnen gebruikers met de Remo Data recovery-software de bestanden comprimeren. Wat erg handig is als u de hele harde schijf herstelt.

Weinig controlemaatregelen om huidige in behandeling zijnde sectoren te vermijden.

Eerlijk gezegd zijn slechte sectoren onvermijdelijk, maar u kunt het aantal tot een minimum beperken. Er zijn enkele methoden om het aantal niet-corrigeerbare sectoren tot een minimum te beperken.

  • Het uitschakelen van de computer wanneer deze niet in gebruik is. Laat uw computer niet in de slaapstand staan, want zelfs in de slaapstand zal uw harde schijf af en toe draaien en resulteren in slijtage van de opslagsectoren.
  • Voer af en toe defragmentatie uit.
  • Koppel uw opslagapparaat niet abrupt los van uw computer
  • Gebruik antivirusprogramma’s en scan op malware die de prestaties van uw opslagstation mogelijk kan verslechteren
  • Houd uw systeemstuurprogramma’s up-to-date

Conclusie

C5 Niet-corrigeerbare sectortelling betekent geen directe schade aan de gegevens die op uw opslagstation zijn opgeslagen. Als u echter geen preventieve maatregelen neemt, kan uw harde schijf op elk moment defect raken zonder enige waarschuwing of kennisgeving. Dus zodra u deze waarschuwing ziet, kunt u beter een back-up maken van uw gegevens en deze overbrengen naar een nieuwe opslagschijf en beschermen tegen gegevensverlies.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie