Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Huidig Hangende Sectorentelling Reparatie en HDD Gegevensherstel

Huidige in afwachting van sectorentelling S.M.A.R.T. parameter is een kritische parameter die de huidige telling van onstabiele sectoren op uw harde schijf aangeeft. De ruwe waarde van dit attribuut vertelt ons over het aantal sectoren dat wacht op remapping. Als sommige van deze sectoren met succes worden gelezen, neemt de waarde af. Als er nog steeds fouten optreden bij het lezen van een sector, zal de harde schijf proberen de gegevens te herstellen, over te dragen naar het gereserveerde schijfgebied en dit gebied te markeren als opnieuw toegewezen.

Houd er rekening mee dat het een cruciale parameter is en dat een verhoging van deze waarde kan leiden tot rijfalen. Het wordt aanbevolen om te gaan voor gegevensback-up en hardwarevervanging. Sla ook geen nieuwe gegevens op de schijf op.

Voer de controleschijf uit en kijk of het nummer verandert. Volledige formattering van uw schijf zal ook alle slechte sectoren opnieuw toewijzen. U moet echter een back-up van alle gegevens hebben voordat u voor een indeling gaat.

HDD Gegevensherstel met behulp van Remo Recover-software

Als u gegevens bent kwijtgeraakt vanwege de aanwezigheid van veel slechte sectoren op de schijf, kunt u dat nog steeds gegevens hdd terughalen met Remo Recover-software.

De software scant de hele schijf op slechte sectoren. Het maakt een schijfkopie van de schijf die alle slechte sectoren omzeilt en herstelt vervolgens gegevens van deze afbeelding.

Deze Hard Drive Recovery-software presteert ook herstel verloren partitie van SSD in een paar simpele stappen. Het enige wat u hoeft te doen is de software te downloaden, de instructies op het scherm te volgen en binnen enkele minuten al uw gegevens terug te krijgen!

Remo Recover kan ook alle verloren, verwijderde, geformatteerde of opnieuw geformatteerde gegevens op uw harde schijf herstellen.

Soms wordt uw harde schijf niet door de computer gedetecteerd en krijgt u geen toegang tot de gegevens erin. Je kan nog steeds onopgemerkt gegevens van harde schijf terughalen met behulp van Remo Recover data recovery tool.

Als u uw harde schijf had geformatteerd en het besturingssysteem opnieuw had geïnstalleerd, kan Remo Recover nog steeds gegevens herstellen. De bestandssystemen die door de software worden ondersteund, zijn FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 en ExFAT.

De software werkt op alle versies van Windows- en Mac-besturingssystemen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie