Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hulpprogramma Systeembestandscontrole

Systeembestandscontrole (SFC.exe) is een eenvoudig te gebruiken opdrachtprompthulpprogramma dat controleert op corrupte systeembestanden en deze vervangt door een goede kopie van het bestand. Deze in Windows ingebouwde tool is redelijk goed te gebruiken als er een verdachte is op systeembestanden schade toe te brengen, of als je denkt dat er iets mis is met je systeem.

Hoe kan ik dit hulpprogramma uitvoeren?

  • Open de opdrachtprompt (uitvoeren als beheerder)
  • Typ in het venster Opdrachtprompt de opdracht “sfc/scannow” om het systeem te scannen en druk vervolgens op invoeren

RESTANT!

De gescande resultaten worden weergegeven zodra het proces voor 100% is voltooid. We raden u aan om het opdrachtpromptvenster niet tussen het proces te sluiten.

  • Wanneer de scan is voltooid, kunt u eindigen met een van deze berichten

#Bericht 1Windows Resource Protection heeft geen integriteitsschendingen geconstateerd.

Dit is eigenlijk een goede zaak, wat betekent dat er geen corrupte of ontbrekende bestanden op uw systeem aanwezig zijn.

#Bericht 2Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren.

U kunt het bovenstaande probleem oplossen door SFC-scan in de veilige modus uit te voeren.

#Bericht 3Windows Resource Protection heeft corrupte bestanden gevonden en deze met succes gerepareerd.

Nogmaals een goede zaak! De gedetailleerde informatie over het scannen van het systeembestand en het herstellen ervan zal worden opgenomen in CBS.Log %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log. De CBS-gegevens kunnen alleen worden bekeken als u de informatie naar het bestand Sfcdetails.txt kopieert met de opdracht Findstr. Hiertoe typt u de volgende opdrachtregel in het opdrachtpromptvenster

findstr /c:”[SR]” %windir%\Logs\CBS\CBS.log > “%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt

Open nu Sfcdetails.txt vanaf uw bureaublad om de details te bekijken. Merk op dat dit bestand ook informatie bevat over bestanden die niet zijn gerepareerd door de tool voor systeembestandscontrole.

#Bericht 4Windows Resource Protection vond corrupte bestanden, maar kon sommige ervan niet repareren.

Wanneer dit gebeurt, moet u beschadigde bestanden handmatig vervangen. Hiertoe volgt u de onderstaande stappen

De goede kopie van het systeembestand kan worden verkregen van een andere computer waarop dezelfde versie van Windows wordt uitgevoerd met uw computer. U kunt een systeembestandscontrole uitvoeren op die computer om te controleren of het systeembestand dat u wilt kopiëren, vrij van schade is.”

Stap 1: Typ dit onderstaande commando en druk op invoeren

takeown /f Pad_en_bestandsnaam

Notitie: De Pad_en_bestandsnaam tijdelijke aanduiding geeft het pad en de bestandsnaam van het beschadigde bestand aan. Typ bijvoorbeeld takeown /f C:\windows\system32\jscript.dll.

Stap 2: Als u beheerders volledige toegang tot het beschadigde systeembestand wilt geven, typt u deze opdracht en drukt u vervolgens op invoeren

icacls Path_And_File_Name /GRANT ADMINISTRATORS:F

Notitie: De Pad_en_bestandsnaam tijdelijke aanduiding vertegenwoordigt het pad en de bestandsnaam van het beschadigde bestand. Typ bijvoorbeeld icacls C:\windows\system32\jscript.dll /grant administrators:F.

Stap 3: Vervang tot slot het beschadigde systeembestand met een gekende goede kopie van het bestand. Typ de volgende opdracht om dit te doen en druk vervolgens op invoeren

Copy Bron_bestandbestemming

Notitie: De Bron _bestand tijdelijke aanduiding voor het pad en de bestandsnaam van de bekende goede kopie van het bestand op uw computer, en de bestemming tijdelijke aanduiding voor het pad en de bestandsnaam van het beschadigde bestand. Typ bijvoorbeeld copy E:\temp\jscript.dll C:\windows\system32\jscript.dll.

Meer informatie over Windows Resource Protection:

Neem bijvoorbeeld, probeer een van de beveiligde bestanden te vervangen of probeer het te verwijderen, Windows vraagt ​​om een ​​bevestiging dat je het echt wilt verwijderen. Dat is “Windows File Protection“, nu “Windows Resource Protection” genaamd.

Met andere woorden, we kunnen zeggen dat het niet zo gemakkelijk is om systeembestanden die actief worden gebruikt door Windows te wijzigen of te verwijderen. Maar wanneer uw computer is geïnfecteerd door een virus, zijn er wijzigingen in de bestandsbeschadiging, omdat deze virussen de bestandskenmerken van uw volledige gegevens kunnen wijzigen, inclusief systeembestanden en niet-systeembestanden. Als een bestand met Windows Resource Protection (WRP) is beschadigd, werkt Windows mogelijk niet zoals verwacht. Sommige Windows-functies werken bijvoorbeeld mogelijk niet of Windows loopt vast.

Dat is waar System File Checker in beeld komt die corrupte systeembestanden kan repareren. Wat als uw belangrijke videobestand of andere niet-systeembestanden beschadigd raakt? Maak je geen zorgen, in dergelijke gevallen kan systeembesturing je misschien niet helpen. Maar bekijk dit met de hulp van een derde partij bestand reparatie tool zoals Remo Reparatie kun je eenvoudig al je bestanden repareren, zoals MOV, AVI, Word, PPT, PSD, PST, etc.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie